- 26 Kasım 2022
- 75
- 19
- 18
- 32
- Konu Sahibi Muallimee35
-
Kesinlikle İzmir medikal point Funda gödeArkadaşlar 1 laparoskopi ameliyatı 1 aşılama ve 2 adet tüp bebek başarısızlığım var iyi bir tüp. Bebek merkezi arıyorum özellikle embriyologlari noktasında çünkü embriyolarim kaliteli olmadığı için tutuyor ama düşüyor yumurta rezerv düşük ve tek tüpüm kapalı
Siz gittiniz mi kendisine memnun kaldınız miKesinlikle İzmir medikal point Funda göde
Bende onu duydum ve açıkcası ona gitmek çok baskın veliyor fakat hiç bir fikrim yok çok mutlu olduğum yazdiginiza çünkü benimde emriyolar kaliteli olmuyor tutmuyor laboratuvar önemli benim içinde teşekkür ederimBen 2020’de başladım tüp bebek sürecine. Öncesinde aylarca araştırdım, İrenbe’nin laboratuvarının en iyisi olduğundan bahsediyordu herkes. Oraya gitmeye karar verip doktor olarak da ümit hanımı tercih ettik. İlk denemede tuttu çok şükür.
Bende onu duydum ve açıkcası ona gitmek çok baskın veliyor fakat hiç bir fikrim yok çok mutlu olduğum yazdiginiza çünkü benimde emriyolar kaliteli olmuyor tutmuyor laboratuvar önemli benim içinde teşekkürBen 2020’de başladım tüp bebek sürecine. Öncesinde aylarca araştırdım, İrenbe’nin laboratuvarının en iyisi olduğundan bahsediyordu herkes. Oraya gitmeye karar verip doktor olarak da ümit hanımı tercih ettik. İlk denemede tuttu çok şükür.
İsrael Aruh diye sanırım yazılıyor. Ümit Hanım kadar sıcak ve konuşkan değil ama bana çok profesyonel ciddi ve detaylı düşünüyor gibi geldi şuana kadar. Kendisinin muayene ücreti diğer yerlere göre biraz pahalı kalıyor. Ama benim yaldızım tuttu istediğim doktormuş gibi geldi. Bence sizde fırsatınız varsa her ikisi ilede görüşüp seçinİsrail bey soyadı nedir acaba ?
Merhaba , medicalpoint Funda Göde doktorum laboratuvari başarılı , basari orani yüksek. İlk denemede ben ve tanidigim üç kişi daha olumlu sonuç aldikArkadaşlar 1 laparoskopi ameliyatı 1 aşılama ve 2 adet tüp bebek başarısızlığım var iyi bir tüp. Bebek merkezi arıyorum özellikle embriyologlari noktasında çünkü embriyolarim kaliteli olmadığı için tutuyor ama düşüyor yumurta rezerv düşük ve tek tüpüm kapalı
Ne zaman yapmıştınız acabaMerhaba , medicalpoint Funda Göde doktorum laboratuvari başarılı , basari orani yüksek. İlk denemede ben ve tanidigim üç kişi daha olumlu sonuç aldik
Evet bende medikal point Funda hanım ve ekibi sayesinde 9 haftalik hamileyimSiz gittiniz mi kendisine memnun kaldınız mi
Nisanda başlamıştım tedaviye , Haziran'da transfer olmustuNe zaman yapmıştınız acaba
Merhaba ortalama ne kadar bir masrafı oldu acaba bizde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz Funda hanıma gitmeyi düşünüyorum bendeEvet bende medikal point Funda hanım ve ekibi sayesinde 9 haftalik hamileyim
Fiyat değişmiş ben 17000 tüp bebek 2500 dondurma 20 bin ilaçlara gittiMerhaba ortalama ne kadar bir masrafı oldu acaba bizde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz Funda hanıma gitmeyi düşünüyorum bende
Ümit hanimda ben düşük yaptım iki kez hemde bir ilacı eksik yazmış şans tabiBen ümit hanım derim. Hemen öyle pat diye tedaviye başlamıyor . İlk önce vücudu hazırlıyor. Benim 20. E yakın tanıdığım vardır benle birlikte ve hemen benden sonra hamile kalan . Benim ikizlerim var çok şükür .
Teşekkür ederim cevabınız için Allah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahFiyat değişmiş ben 17000 tüp bebek 2500 dondurma 20 bin ilaçlara gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?