İZMİRDE EN İYİ TÜP BEBEK MERKESİ NERESİ?ÖNERİ TÜP BEBEK MERKEZLERİ LÜTFEN

Muallimee35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
75
19
18
32
Arkadaşlar 1 laparoskopi ameliyatı 1 aşılama ve 2 adet tüp bebek başarısızlığım var iyi bir tüp. Bebek merkezi arıyorum özellikle embriyologlari noktasında çünkü embriyolarim kaliteli olmadığı için tutuyor ama düşüyor yumurta rezerv düşük ve tek tüpüm kapalı

Kesinlikle İzmir medikal point Funda göde

Ben 2020’de başladım tüp bebek sürecine. Öncesinde aylarca araştırdım, İrenbe’nin laboratuvarının en iyisi olduğundan bahsediyordu herkes. Oraya gitmeye karar verip doktor olarak da ümit hanımı tercih ettik. İlk denemede tuttu çok şükür.

Bende onu duydum ve açıkcası ona gitmek çok baskın veliyor fakat hiç bir fikrim yok çok mutlu olduğum yazdiginiza çünkü benimde emriyolar kaliteli olmuyor tutmuyor laboratuvar önemli benim içinde teşekkür ederim

Bende onu duydum ve açıkcası ona gitmek çok baskın veliyor fakat hiç bir fikrim yok çok mutlu olduğum yazdiginiza çünkü benimde emriyolar kaliteli olmuyor tutmuyor laboratuvar önemli benim içinde teşekkür

Ben İlk Ümit hanım’a gittim. Doktor olarak iyi ve güler yüzlü bir doktor ama hem randevu saatlerinde sürekli bekletilmek hemde eşimin sperm testine eksik bakmaları bizi çok şüpheye düşürdü. Ve onların 4 muayenede eşimin sperm testini benim amh-fsh ve rahim ilaçlı filmimi yapmış olmalarına rağmen farketmediklerini İsrail bey farketti. İnşallah süreç boyunca kendisinden memnun kalır pozitif sonucu görürüz. Şuan İsrail bey ile devam ediyoruz. Tüp bebek tedavisine karar verdi. Transfer işlemi için o da İrenbe ile çalıştığını söyledi. Ama onun dışında bir muayenehanesi var. Muayne ve görüşmeleri kendi yerinde yapıyor.

İsrail bey soyadı nedir acaba ?
İsrael Aruh diye sanırım yazılıyor. Ümit Hanım kadar sıcak ve konuşkan değil ama bana çok profesyonel ciddi ve detaylı düşünüyor gibi geldi şuana kadar. Kendisinin muayene ücreti diğer yerlere göre biraz pahalı kalıyor. Ama benim yaldızım tuttu istediğim doktormuş gibi geldi. Bence sizde fırsatınız varsa her ikisi ilede görüşüp seçin

Merhaba , medicalpoint Funda Göde doktorum laboratuvari başarılı , basari orani yüksek. İlk denemede ben ve tanidigim üç kişi daha olumlu sonuç aldik

Ben ümit hanım derim. Hemen öyle pat diye tedaviye başlamıyor . İlk önce vücudu hazırlıyor. Benim 20. E yakın tanıdığım vardır benle birlikte ve hemen benden sonra hamile kalan . Benim ikizlerim var çok şükür .

Ümit hanimda ben düşük yaptım iki kez hemde bir ilacı eksik yazmış şans tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…