İZMİRDE EN İYİ TÜP BEBEK MERKESİ NERESİ?ÖNERİ TÜP BEBEK MERKEZLERİ LÜTFEN

Herkese merhaba , bende daha önce Tınaztepe hastanesinde taze ve dondurulmuş embriyo transferi olmak üzere 2 kere transfer oldum. Şimdi yeni bir yer arıyorum. Medical point kafama yatıyor daha çok. Ama bir çok yerden fiyat aldım dizlerinde fikri olsun diye aşağıya ekliyorum. Medical de yaptıran arkadaşlar memnun mu acaba ? Başka önerebileceğiniz yer var mı ?

Eklentiler

• E94E30A7-4BC6-4651-9649-022BD6209ECD.webp
    39 KB · Görüntüleme: 562
Benim doktorum Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık. Ben memnunum şu an sonucum pozitif keseyi görmeyi bekliyorum Çok bilgili, iletişimi kuvvetli ve babacan biridir. Su Hospital ile çalışıyorlar şu an güncel fiyatı bilmiyorum ama isterseniz özelden iletişim telefonu verebilirim. Eskiden irenbe ve sonrasında medical de imiş. Şu an kendi muayenehanesi mevcut.

Merhaba bende medical pointe gittim ilk seferde pozitif oldu şükür
Biraz yoğun bi hastane ama tüp bebek merkezleri hep böyle malesef
Funda hanımdı doktorum ben memnun kaldım laboratuvar olarak iyi bir hastane o yüzden tercih etmiştim bnm amh 0.69 çünkü
Muayene ücretide ilk başlarken muayenede ödedim bir daha ödemedim birde kese görmeye gittiğimde aldılar

İçin rahat medikale git negatif olan ben hiç görmedim düşük gördüm bende 4 aylık hamileyim Funda göde doktorum

Merhaba eşim 2 farklı yerde sperm testi verdi yalnız sonuçlar uçurum kadar fark var birisi tüp Bebek merkezi diğeri tüp Bebek olamayn bir laboratuvar da verdik en son tüp Bebek merkezinde verdik vermeden 2 hafta önce felanda antibiyotik kullandı ateşlendi felan bunun etkisimi yok labaratuvar lardan biri yalnismi oldu bilmiyorum onun için onerebileceginiz bir yer var mi

Merhaba, ben ilk denemede hamile kaldığım için sadece İrenbe’yi önerebilirim, diğer yerler hakkında hiçbir bilgim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…