izmirde mekanlar ???

shidan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
114
2
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar.Erkek arkadaşım da ben de Balçova'da oturuyoruz.Her hafta pazar çiçekliköyde geleneksel kahvaltı günümüz olsun dedik :7:ama bu 2.haftamız olmasına rağmen çok sıkıldık en azından ben:27: yerken iyi de sonrası kötü;hava sıcak olduğu için akşam yemeği için bi yere geçme süresince ne yapacağımızı bilemedik ve sevgilim ''canım başıma güneş geçti hadi eve gidelim cafe cafe nereye kadar oturcaz ddedi :1: akşam tekrar yemek için çıkarmışız .ama ben de bi çıkarsam eve girmek istemiyorum:19: ama malesef izmirin yakın yerlerinde benim bildiğim yer yok:44: sizler gündüz kahvaltı için çıkıp nerelere gidiyorsunuz? ya da hafif şehirden uzak ama böyle hoş mekanlar neler tavsiye edebilirsiniz? Ya da şöyle sorayım her İZMİRLİ ÇİFTLERE SİZLER HAFTASONU NELER YAPIYORSUNUZ ??? umarım çok hoş şeyler çıkar da ben de paylaşırım...

Merhaba arkadaşlar.Erkek arkadaşım da ben de Balçova'da oturuyoruz.Her hafta pazar çiçekliköyde geleneksel kahvaltı günümüz olsun dedik :7:ama bu 2.haftamız olmasına rağmen çok sıkıldık en azından ben:27: yerken iyi de sonrası kötü;hava sıcak olduğu için akşam yemeği için bi yere geçme süresince ne yapacağımızı bilemedik ve sevgilim ''canım başıma güneş geçti hadi eve gidelim cafe cafe nereye kadar oturcaz ddedi :1: akşam tekrar yemek için çıkarmışız .ama ben de bi çıkarsam eve girmek istemiyorum:19: ama malesef izmirin yakın yerlerinde benim bildiğim yer yok:44: sizler gündüz kahvaltı için çıkıp nerelere gidiyorsunuz? ya da hafif şehirden uzak ama böyle hoş mekanlar neler tavsiye edebilirsiniz? Ya da şöyle sorayım her İZMİRLİ ÇİFTLERE SİZLER HAFTASONU NELER YAPIYORSUNUZ ??? umarım çok hoş şeyler çıkar da ben de paylaşırım...

İyi de bu sıcakta Çiçekliköy şehirdışında olmasına rağmen yanıyordur.
Biz Çiçekliköyü'nü yazın akşamları tercih ederiz. Güzel eser sıcak yaz akşamlarında.
Şu an Ramazan nedeniyle gündüzleri pek çıkmıyorum ama Ramazan dışında yazın hep denizdeyiz biz.
Kuşadası,Çeşme'de harika beachler var hem deniz hem yemek süper!

teşekkürler fikir için Laale :34:
biz kahvaltı için özelikle gittiğimizden sabah çıkıyoruz :56: aşırı bir deniz tutkumuz olmadığından yazın sıkıntı oldu bize ama sanırım gündüz için yazları beachlerde olmak tek seçenek gibi:44:.ama belki başka fikirler çıkailir ;mekan ve yemek tavsiyeri de beklerim arkadaşlar ...

teşekkürler fikir için Laale :34:
biz kahvaltı için özelikle gittiğimizden sabah çıkıyoruz :56: aşırı bir deniz tutkumuz olmadığından yazın sıkıntı oldu bize ama sanırım gündüz için yazları beachlerde olmak tek seçenek gibi:44:.ama belki başka fikirler çıkailir ;mekan ve yemek tavsiyeri de beklerim arkadaşlar ...

Merhaba,
ben güzelyalıda oturuyorum pazarları kahvaltıya gitmeye bayılırım. Güzelbahçede bir yere gidiyorduk. Daha sonra çeşmeye giderken zeytinler var orada hanedanı keşfettik yerken marketten alınmayan ürünler olduğunu anlıyorsun. yani dışarda yapmanın bir anlamı oluyor. Etleri de çok güzel. Hiçbir yer de böyle uygun fiyata böyle doğal lezzet bulamadık. Hep oraya gittiğimizden artık farklı yer istiyoruz fakat öyle doğal lezzette bir kahvaltı ve et bulamadık. tavsiye ederseniz sevinirim :)

bende dışarıda kahvaltıya bayılanlardanım... güzelbahçede çok güzel kahvaltı mekanları var kordonda öyle.... :ssz:

merhaba ben eski föça yolunda harıkabır cafenın işletmecisiyim.enfes pazar kahvaltımız var en yakın zamanda beklerım.gediz üniv.seyrek kampüsü karşısı eski foça yolu..menemen

Back
X