selamlar,
bende izmir de tedavi görüyorum ve drum EROL TAVMERGEN ama özel şifa hastanesinde yapılıyo tüm işlemler kontroller için özel muaynanesine gidiyorum ve çok memnunum ve söylendiği kadar herseferinde ücret almıyolar inanılmaz güler yüz ve ilgi görüyorum hem şifada hemde muaynanede ve erol beye giden tüm arkadaşlarımda aynı benim gibi düşünüyolar benim 2. aşılamam ve ilkinde tutmuştu ama sağlıklı olmadığı için düşmüş eylülde tüp bebeğe başlıyoruz rapor işlerinide onlar ayarlıyolar biz hiç uğraşmıyoruz çünkü erol hoca ege üniversitesinin infertilite bölüm başkanı ve ordada görev yapıyo o yüzden rapor işlerini sekreterleri ve hemşireleri hallediyo yani ordan oraya koşturmuyosun valla ben çok memnunum başarı yüzdeside çok yüksek bende zaten araştırıpta karar verdim hepinize bol şanslar....
O zaman bana karşı bir garezleri mi var da ben her seferinde ücret ödüyorum.Ya da sanırım senin eşin doktor olduğu için senden almıyor olabilirler mi acaba?
ben de kendi tecrubemiyaziyim.
Erol bey bence cok iyi konusunda ama isleri cok yogun diye dusunuyorum.bence onun bizim yasadigimiz problemden haberi yok bu yuzden de duzelmiyor.mesela ben tup bebek tedavisi icin gittim kendisine.bana koydugu teshisi izmirdeki diger meshur tup dr.larinin koydugu teshisin aynisiydi.problemi 12 den vuruyor.benden testler istedi guatrin detayli incelenmesiyle ilgili yaptir ve faksla dedi.ona gore tup bebek tedavisini ayarlayacagiz aman faksladim 1 hafta 2 hafta 1 ay geri donme yok, ariyorum ordaki kizlar donecegiz falan..donen yok.sonra defalarca aradim.sonuclardan biri sadece sinirlarin ustundeydi zorlaya zorlaya kizlara sordum hemsire hanmi cikti 2 ay sonra biz bilemeyiz siz bir endokrin uzmanina gorunun.eeee ozaman beni ne oyaliyon direkt uzmana yonlendir.birde sifabornovaya gittim.tedaviyle ilgilenen hemsireleri bilemem ama ordaki sozum ona koordinator sekreter vs. Tip tip bisey soruyosun biz bir bilmemkim hanima soralim diyorlar bir saat geciyor sonuc yok.aylak dolasan birsuru kizlar var organizasyon yok.bence bu durumlardan da erol beyin haberi yok yada asiri yogunluktan bu problemleri cozmeye zamani yok.kendsinin konusunda eniyi oldugu kesinlikle tartislimaz ama diger durumlarda boyle.bunun yaninda muaynehaneye gittigimde sekreterler ve hemsiresi alsancak taki dort dortluktu.ama daha sonraki izlenimlerim beni tatmin etmedi ve baska biryere gittim.
Mrb tutkum. Ben izmirliyim. Symrna art tüp bebek merkezinde tedavi oldunm ve 9 haftalık hamileyim. Dr adı funda koçyiğit işinde gerçekte en iyilerinden. Tavsiye ederim SSk ile gidersen 30 ytl normal 3 ten sonra özel muaytene ücreti ödüyorsun oda 100 ytl.
Ben de kendi tecrubemiyaziyim.
Erol bey bence cok iyi konusunda ama isleri cok yogun diye dusunuyorum.Bence onun bizim yasadigimiz problemden haberi yok bu yuzden de duzelmiyor.Mesela ben tup bebek tedavisi icin gittim kendisine.Bana koydugu teshisi izmirdeki diger meshur tup dr.larinin koydugu teshisin aynisiydi.Problemi 12 den vuruyor.Benden testler istedi guatrin detayli incelenmesiyle ilgili yaptir ve faksla dedi.Ona gore tup bebek tedavisini ayarlayacagiz aman faksladim 1 hafta 2 hafta 1 ay geri donme yok, ariyorum ordaki kizlar donecegiz falan..donen yok.Sonra defalarca aradim.Sonuclardan biri sadece sinirlarin ustundeydi zorlaya zorlaya kizlara sordum hemsire hanmi cikti 2 ay sonra biz bilemeyiz siz bir endokrin uzmanina gorunun.Eeee ozaman beni ne oyaliyon direkt uzmana yonlendir.Birde sifabornovaya gittim.Tedaviyle ilgilenen hemsireleri bilemem ama ordaki sozum ona koordinator sekreter vs. tip tip bisey soruyosun biz bir bilmemkim hanima soralim diyorlar bir saat geciyor sonuc yok.Aylak dolasan birsuru kizlar var organizasyon yok.Bence bu durumlardan da Erol Beyin haberi yok yada asiri yogunluktan bu problemleri cozmeye zamani yok.Kendsinin konusunda eniyi oldugu kesinlikle tartislimaz ama diger durumlarda boyle.Bunun yaninda muaynehaneye gittigimde sekreterler ve hemsiresi Alsancak taki dort dortluktu.Ama daha sonraki izlenimlerim beni tatmin etmedi ve baska biryere gittim.
ben smyrna art tüp bebek merkezinde tedavi oldum. daha öncede yazmıştım.doktorum KAHRAMAN KOLDAY ve FUNDA KOÇYİĞİT çok memnun kaldım. Konularında çok uzman olduklarına şahit oldum. Şu an hamileyim. Darısı sizlere inşallah. Merkez araştıranlara tavsiye ediyorum. Dualarım hepinizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?