izmirde oturanlar

Merhaba Aktuel
Internet aboneligi bittigi icin yoktum.Ben bu ay kontrollere basladim kentte.Haziranda regl olunca tam baslanacak.Uzun protokol uygulanacak yine.Ben spora devam ediyorum.Ayin ortalarinda vitamin ve burun spreyine baslayacagim.Sende durumlar nasil.
Selamlar

Merhaba Hülya bende ilk denememi Kent hastanesinde yaptım ama negativ.Gerçi doktordan yani İsrael beyden ve ekibinden memnunum.2.yide orda yaptırmayı düşünüyorum.Aslında daha tamda karar vermedim.Herşey gönlümüzce olsunn

Ben Ozel ege tup merkezini tavsiye ediyorum. Katki payi odemek zorunda kaliyorsunuz tabii ama Ege Universitesinde zaman kaybedip birde insan yerine konulmamaktansa insan gibi muamele goruyorsunuz Ege Tup Bebek merkezinde. Dr. Erdal Aktan gercekten iyi bir doktor. Hep guler yuzle konusuyor ki bu bizler icin cok onemli biliyorsunuz. Zaten moralimiz bozuk birde surat cekecek halimiz yok. Ben Ege universitesinde bir doktora cok dikkat etim soyadini hatirlamiyorum ama bulunca yazarim adi Kemal. Sizinle konusurken suratiniza bakmayi bile zaman kaybi goruyor sanirim. Suratsiz hic gulmeyen bir insan.Bir kere doktorunuza isinamadiniz mi bu tedavi daha da zorlasir buna inanin. Ben Dr. Erdal Atak dan cok memnunum.(Ozel Ege )

merhabalar,
ben İzmir'de irenbe tüp bebek merkezini özellikle de dilek hanımı tavsiye ediyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptıklartını biiyorum. Ayrıca gebelik takibi için de iyi bir seçim olacağını düşünüyorum...

selamlar,
bende izmir de tedavi görüyorum ve drum EROL TAVMERGEN ama özel şifa hastanesinde yapılıyo tüm işlemler kontroller için özel muaynanesine gidiyorum ve çok memnunum ve söylendiği kadar herseferinde ücret almıyolar inanılmaz güler yüz ve ilgi görüyorum hem şifada hemde muaynanede ve erol beye giden tüm arkadaşlarımda aynı benim gibi düşünüyolar benim 2. aşılamam ve ilkinde tutmuştu ama sağlıklı olmadığı için düşmüş eylülde tüp bebeğe başlıyoruz rapor işlerinide onlar ayarlıyolar biz hiç uğraşmıyoruz çünkü erol hoca ege üniversitesinin infertilite bölüm başkanı ve ordada görev yapıyo o yüzden rapor işlerini sekreterleri ve hemşireleri hallediyo yani ordan oraya koşturmuyosun valla ben çok memnunum başarı yüzdeside çok yüksek bende zaten araştırıpta karar verdim hepinize bol şanslar....

merhabalar bende smyrnada tüp bebek yaptırdım dr.kahraman kolday ve funda koçyiğit ben herkezden memnun kaldım sonucum 4temmuzda belli olacak tavsiye ederim güler yüzlülerdi ilgilendiler.özeldim masraflar 3500 ytl sskdan ilaçlarımın bir kısmını aldım yetmedi kendim aldım

bende epeydir araştırma içindeydim arkadaşlar hangi merkeze gidersem daha çok şansımı arttırırım diye. aklıma en yatanı irenbe oldu gittim görüştüm tatmin edici yanıtlar aldım, şimdi eşimle gidip daha detaylı bilgi alıp nasipse temmuz ağustos gibi tüp bebeği deneyeceğiz hepimize bol şanslar.........

O zaman bana karşı bir garezleri mi var da ben her seferinde ücret ödüyorum.Ya da sanırım senin eşin doktor olduğu için senden almıyor olabilirler mi acaba?

selam kızlar
ilgimi çekti konu benimde 3 yıl bebeğim olmadı eşim varikosel amel.oldu 2 ay sonra hamile kaldım şimdi kaan 4 baran 11 aylık çok şükür tüm bebek arayanların yolu açık olsun allah rast getirsin çok iyi biliyorum bu stresleri))))

O zaman bana karşı bir garezleri mi var da ben her seferinde ücret ödüyorum.Ya da sanırım senin eşin doktor olduğu için senden almıyor olabilirler mi acaba?

Ben de kendi tecrubemiyaziyim.
Erol bey bence cok iyi konusunda ama isleri cok yogun diye dusunuyorum.Bence onun bizim yasadigimiz problemden haberi yok bu yuzden de duzelmiyor.Mesela ben tup bebek tedavisi icin gittim kendisine.Bana koydugu teshisi izmirdeki diger meshur tup dr.larinin koydugu teshisin aynisiydi.Problemi 12 den vuruyor.Benden testler istedi guatrin detayli incelenmesiyle ilgili yaptir ve faksla dedi.Ona gore tup bebek tedavisini ayarlayacagiz aman faksladim 1 hafta 2 hafta 1 ay geri donme yok, ariyorum ordaki kizlar donecegiz falan..donen yok.Sonra defalarca aradim.Sonuclardan biri sadece sinirlarin ustundeydi zorlaya zorlaya kizlara sordum hemsire hanmi cikti 2 ay sonra biz bilemeyiz siz bir endokrin uzmanina gorunun.Eeee ozaman beni ne oyaliyon direkt uzmana yonlendir.Birde sifabornovaya gittim.Tedaviyle ilgilenen hemsireleri bilemem ama ordaki sozum ona koordinator sekreter vs. tip tip bisey soruyosun biz bir bilmemkim hanima soralim diyorlar bir saat geciyor sonuc yok.Aylak dolasan birsuru kizlar var organizasyon yok.Bence bu durumlardan da Erol Beyin haberi yok yada asiri yogunluktan bu problemleri cozmeye zamani yok.Kendsinin konusunda eniyi oldugu kesinlikle tartislimaz ama diger durumlarda boyle.Bunun yaninda muaynehaneye gittigimde sekreterler ve hemsiresi Alsancak taki dort dortluktu.Ama daha sonraki izlenimlerim beni tatmin etmedi ve baska biryere gittim.

allahim inşallah gnlüne göre verir canim tek gereken sabirli olmamiz

kızlar ben uzun zamandır irenbeye devam ediyorum.Nurettin beyin hastasıyım organısazyon olarak gayet iyiler hemşirelerle görüşe biliyorsunuz.Ama herkes için değişebilir bu durum sizlere oradaki dr ları
Nurettin bey, Dilek hanım özellikle tüp bebek için ve diğer tedavilerde diğer Refik bey ve aral bey tüp bebek içinde devanm edebilir özellikle riskli gebelik ve sık düşük yaptığsanız refik beye ulaşmanızı öneririm.Diğer drlarda gayet bebek takipinde iyiyler sonuçta ortak kararlada devam edebiliyorlar.ssk ve diğer kurumlar ile anlaşmaları var.

Ama bu gerçektir , kendinizi içeriye girdiğiniz hangi merkezde rahat , hangi dr iletişim mi iyi ve kalbinz hangisine yatarsa ona tercih edin.İzmirdeki birçok merkez gayet iyi seçim sizin kararınız.

merhaba ebrizm.bende funda hanımın hastasıyım.2.aşılamamı olalı 10 gün oluyor.hiçbir belirtim yok.çok üzülüyorum.benimde tüp bebekle bebeklerim olurmu acaba.sen nasıl bir tedavi süreci yaşadın.benimle paylaşırmısın???çok teşekkür ederim şimdiden...sevgiler

Güzel tespit gerçekten 12 den vuruyor.Tüm kararları net.Ona diyecek birşey yok zaten.Eğer sabredersen kesin derdine derman bulursun Erol Bey'de.İyi niyeti de vardır sanırım.Ama ilgisizlik hat safhada.Ben kesinlikle kendi kendimi telkin edebildiğim için dayandım.Yoksa gebelik hele hele tüp bebek tedavisi görmek başlı başına moral ve motivasyon gerektiren bir şey.İnsan bu motivasyonu nereden alacak?Tabii ki öncelikle doktorundan.aradığın zaman ulaşacaksın ne bileyim,sorularına gecikmeden cevap alacaksın,güler yüz,tatlı dil,hepsine ihtiyaç duyuyoruz.Bulamayınca da birşeyler eksik kalıyor işte.Ben sabrettim ,idare ettim bu durumu. Artık alıştım.Zaten doğumuma az kaldı artık o dönemi atlattım.Ama eğer gerçekten bu işi psikolojik destekle yapmak istiyorsanız doğru adres asla ama asla Erol Bey değil.Yok ben emin ellerde olayım doğru tedavi uygulansın bana yeter,doktorumla ile"tişimim olmasa da ben kendim hallederim diyorsanız düşünebilirsiniz.Sonuçta adam bir numara birçok yönden.

ben smyrna art tüp bebek merkezinde tedavi oldum. daha öncede yazmıştım.doktorum KAHRAMAN KOLDAY ve FUNDA KOÇYİĞİT çok memnun kaldım. Konularında çok uzman olduklarına şahit oldum. Şu an hamileyim. Darısı sizlere inşallah. Merkez araştıranlara tavsiye ediyorum. Dualarım hepinizle.

Kızlar bende ilk 3 denememi özel egede yaptırdım ama pişman oldum başta fazla ilaç verdiler hormonlar azdı sonra çok azalttılar bu yüzden yumrtlamayı etkiledi.Diğer bir denememdede ismimizi karıştırıp nerdeyse başkasının embiryolarını transver edeceklerdi.Ben bunu dr a bildirdim oda embiryologla görüşmüş dilek diye bayan daha öncede böle şeler olmuş tedaviye giden arkadaşlardan duymuştum.Şimdide üç yerde kararsızım Erol bey Smyra yada kent kentte denedim memnum kaldım ama olmadı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar.gerçekten kahraman koldayı tavsiye ediyorum.bu kadar iyi ,alakalı,içten bir doktor bulamazsınız herhelde.üstelikte işinin erbabı.ben tüp bebek yada aşılama yapyırmamıştım gonal-f ile hamile kalmıştım ama dün bebeğimi kaybettim.kürtajımı da kahraman bey yaptı.allah hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın.rabbim hhepinizin gönlüne göre versin.

ben Ege Üniversitesinde tedavi oldum.Laparoskopi, histeroskopi yapıldı önce. Sonra tüp bebeğe karar verildi ve ilk denemede tuttu çok şükür. Şu anda 8 haftalık hamileyim. Doktorum prof. dr. Ege Tavmergen.Abisi de tüp bebekte dr... O da bölüm başkanı. Ben çok memnunum.

arkadaşlar.ben de ilk denememde erol hoca var diye şifa hastanesine gittim.yapılan yorumlara katılıyorum.erol hoca çok yoğun ve bizlerle ilgilenmiyor.ama diğer doktorların da ilgisiz olması beni çok şaşırtmıştı.çalışanlarda bir güleryüz yok hepsi ilgisiz.açıkçası çok pişman oldum.daha sonra 2.denememi irenbe de yaptırdım.şuan beklemedeyim.15 temmuzda test yaptıracağım.inanın irenbe de o kadar ilgi o kadar güleryüz var ki sanki o doktorların birtek hastası sizmişsiniz gibi hissediyor insan.ben dilek hanıma gidiyorum.ama hiç birinin birbirinden farkı yok.hepsi çok iyi niyetli.bir doktor gibi değil bir arkadaş gibi yaklaşıyorlar insana.benim sonucum negatif de çıksa pozitif de çıksa bu düşüncem değişmeyecek.inşallah pozitif çıkar ve bu mutluluğumu sizlerle paylaşırım.eğer negatif çıkarsa da emin olun ki yine irenbe de yaptıracağım 3.denememi..

dilek aslan benimde dr umdur kesinlikle mukemmel irenbede çok mükemmel bir merkez iyki oraya gitmişim ve iyki dr um dilek aslan olmuş dileirm inşaallah pozitif olur canım benim
inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…