izmirde oturanlar

Ya arkadaşlar herkez kendi merkezinde nekadar iyi olduğunu açıklıyo e erol beyin hastası olanlarda gayet memnun kaldıklarını yazıyo ve bende hastasıyım ve başka bir merkezi asla tercih etmem sonuna kadar onunla bitiricem bu yolculuğu...neden bana ve birsürü arkadaşıma hiç surat yapılmadı,ilgisizlik söz konusu olmadı ben anlamıyorum birtek sizde duydum bu memnuniyetsizliği adam sonuçta nefes bile almadan ordan oraya koşup duruyo tek bir kişiyle saatlerce ilgilenecek değil ya işini yapar ve sonucunu bekler sonrada yorumunu yapar ne istiyosunuz hem psikolog hemde tüp bebek uzmanımı...evet bu işte rahatlık ve psikolojide çok önemli zaten dr bey yeterince şakacı ve rahatlatıcı hele çalışanları dahada iyiler ama bilmiyorum o kadar çok şaşırdım ki anlatam dedimya sadece 2 kişi böle yazmış ben tam 1 sene boyunca türkiyedeki tüm infertilite uzmanlarını araştırdım hiç durmadan sürekli önüme çıkan erol hoca oldu ve özel şifada belirtildiği gibi ne surat ne ilgisizlik gördük hepsi neredeyse yemeğimize kadar yedireceklerdi bence böyle yazarak kimsenin umutlarını yıkmayın.ben şifanın ve ya erol hocanın avukatı değilim sadece burda onunda hastalarının olduğunu ve psikolojik durumlarını unutmayın burda aynı yoldayız sadece güzergahlar ve limanlar farklı birbirimize moral verelim ki dahada rahatlayalım

allah her isteyene versin aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

sevgili bebişko.ben hastane ve erol hoca hakkında olumsuz bir eleştiri yapmıyorum.hastanenin kalitesini tartışmak bile yanlış.erol hocanınkini hiç söylemeye bile gerek yok.tüp bebek uygulamasını türkiye de yapan ilk doktorlardan biridir.benim anlatmak istediğim şu: şifa hastanesinde erol hoca benim hiçbir uygulamamda bulunmadı.kontrollerimin birinde eşim kolundan tutup zorla beni erol hocaya muayene ettirdi.yani yumurta toplama ve transfer işlemini ismail bey yaptı.kendisininde ne kadar insancıl biri olduğunu belki görmüşsündür.insan hastasına bu zor süreçte bir güleryüz göstermez mi?adam geliyor bir günaydın bile demeden direkt ultrasona geçiyor.hemşire yazıyor sonra da birşey demeden çıkıp gidiyor.soru sorsak cevap vermiyorlar.yumurta sayımızı sorduğumuzda bile kızmışlardı.senin moralini bozmak için anlatmıyorum bunları.şifa hastanesi çok kaliteli bir merkez.erol hoca da çok kaliteli bir doktor.sorun erol hoca ile şifa hastanesinde bir araya gelebilmekte..bunu başarabilirsen ne mutlu sana...

belki de yoğun dönemi bize denk geldi erol hocanın.bize embriyo transferinde erol hocanın bulunduğunu yazmışlardı.ancak ne yumurta toplamada ne de embriyo transferinde yoktu.umarım senin yanında olur.

ayrıca şifanın psikologu var.ama inan bana eşim ondan daha iyi moral verdi bana.eşim o psikologu bile konuşarak sakinleştirirdi.açıkçası daha profesyonel birini beklerdim bu psikolojik destek için.aslında pekte iş düşmüyor onlara.herşey bir anda olup bitiyor inan bana.inşallah hayırlı haberlerini alırız..senin test ne zaman peki.benim 15 temmuzda..

ben dilek aslan gecen sene agustos da gittim iykide gitmişim hamile kalamadıgım için gitmiştim gittiğim ilk ay hamile kaldım şükürler olsun rabbime..... şimdi 23 günlük bir kızım benim adım betul siz dilek aslan a gittiğinizde bnden selam söyleyin siz betül derseniz tanır ve bnce irenbe ve dilek aslan dogru seçim dilerim sizlerde istediğiniz şeye kavuşursunuz amin

Allah Allah Irenbeye ilk defa gittiniz bu islemleri yaptirdiniz ve hic para odemediniz.Baska yonden hicbirsey soyleyemem (iyiligi kurumsalligi anlaminda) ama heralde o gun Irenbenin halk gunuymus galiba :).Cunku biz yaklasik bir sene once bizim neyimiz var diye bir bana kontrol yapildi bir kanaldilar .Cikarken de 265 YTL yi aldilar.Bu rakamda da 30 Ytl saglik guvencesi indirimi yapilmis haliydi .Dedigim gibi heralde o gun bir kampanya vardi sanirim.

amin canım benim aminnnnnnnnnnn bende beklemiyordum hatta aman dedim ama bir baktım hamileyim darısı sizlere

canım benim inan bana burada ve dr için nede hastane için savaşıyorum sadece biliyosunki biz anne aday adayları olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoruz psikolojik olarak olumsuz bir şey duyduğumuzda hemen umutsuzluklarımız başlıyo...inan bana ben 2 kez aşılama yaptırdım ilkinde tuttu ve 2 hafta sonra düşük yaptım ve ayrıca dediklerin doğrudur demekki bana öyle denk gelmiş 2. aşılamam da hep yanımdaydı ama zaten o kadar yoğun çalışıyoki onada hak veriyorum hepimiz için güler yüz okadar önemli ki anlatamam ama artık bir süre sonra yeterki tutsun,anne olayımda başaka bişey istemiyorum niyetiyle herşeye eyvallah diyosun benim burda anlatmaya çalıştığım şey birbirimizi üzmeden burda bazı şeylerde ortak noktada buluşmak bak sen bana okadar güzel bir dille anlatmışsın ki ben bunları yazarken hiç bir şekilde üzerime alınmadan seni anlayarak kendimi ifade etmeye çalışıyorum umarın en kısa zaman da meleğine kavuşup anne olmanın mutluluğuyla bize müjdeli haberler verirsin...zaten bütün istediğimiz bu değilmi hepimizin birleşmeye çalıştığı yol bu allah en kısa zaman da gönlümüzün istediği güzelliği bize nasip etsin dr veya hastane hepsi bahane tedbir bizden takdir allahtan seni çok öpüyorum sevgiyle kal...:1hug:

ben zaten şifada sadece aşılama işlemlerini yaptırdım geri kalan kontrollerimi falan muaynanesinde yapıyodu yani psikoloğu varmı onu bile bilmiyorum dediğin gibi eşlerimiz bize hayatımızdaki en iyi moral verenlerden...inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur hayırlı haberlerini alırız benim test günüm 1 hafta önceydi yani aşılama sonucum negatif canım eylül gibi 3.aşılamayı yapıcaz kısmetse...kendine çok iyi bak öpüyorum:1hug:

söylediğinde çok haklısın.biz tedbirimiz alalım takdir Allah'tan.uzmanlık olarak dilek aslan erol hocanın eline su dökemez.ama değişmez bir kaide vardırrof.lar hep yoğun olur ve tedavinin her aşamasında yanında bulunamazlar.eğer özeline gidiyorsan o farklı oluyor tabi.ama hastanede bulmak çok zor oluyor.irenbe de aynı.prof. bulmak çok zor olduğu için dilek aslana gidiyorum ben.Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin.inşallah en kısa zamanda hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız.

1- Oku, Yaradan rabbinin adıyla
2- O, insanı bir Alak'tan ( Asılıp tutunandan ) yarattı.

Alak Suresi 1-2 Ayet

canıms en şimdi bunları niye yazdın anlayamadım ben:uhm:

Kur-an'ı Kerim'in ilk ayetleridir.asılıp tutunan şey yani Alak, bizim embriyolarımız oluyor.Allah kitabında bilimin bile ancak şimdi çözebildiği bu mucizevi konular 1400 yıl önce detı ile anlatılmıştır.Allah ol deyince oldurur.bunları yazmamın sebebi inancımızı kaybetmeyelim ve Allah'a tevekkül edelim.veren de O, alan da O.
AYRICA DUALARIN İÇİN aLLAH SENDEN RAZI OLSUN.AMA ARKADAŞLARIN DA PSİKOLOJİK DURUMUNU BİRAZ ANLAYIŞLA KARŞILA NE OLUR.BİZLERE DESTEK OL.DUALARINI EKSİK ETME CANIM.ALLAH BEBEĞİNİ SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN.

canın ilk aşılamanın düşükle sonuçlanmasına çok üzüldüm.en azından hamile kalabiliyorsun.olumlu düşün.olayın bir de bu yönünden bak.ben inanıyorum ki en kısa zamanda hamile kalacaksın.
eşlerimiz elbette ki en büyük destekçimiz.ama şifa da kızdığım bir konu da buydu.eşim en büyük destekçim olduğu halde eşimi kontrollere bile almadılar.muayene odasına sokmadılar.ben buna çok üzülmüştüm.inşallah 3.aşılamanda olumlu sonuç alırsın.moralini yüksek tut.benim test günüm 15 temmuz ama çok sabırsızım.belki bugün kan testi yaptırırım.dayanamıyoruz artık.

allah senden razı olsun canım benim çok teşekkür edrim saol bak meryem suresini oku canım ben o sureyi okuyordum bakşka bir arkadşaım da okuyordu ve şükürle rolsun kavuştuk darısı sana ve senin gibi isteyen herkese.....

sağol canım.okudum meryem suresini.dua et bizler için ne olur.belki bugün test yaptırırsam sonucu bildiirim.

inşaallah güzel habe rverirsin canım benim dileirm ki güzel hebrle rverirsin sevinirizi hep beraber....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…