izmirde oturanlar

inşaallah güzel habe rverirsin canım benim dileirm ki güzel hebrle rverirsin sevinirizi hep beraber....

12.Andolsun, Biz insanı, süzme bir çamurdan yarattık.
13.Sonra onu bir su damlası olarak, savunması sağlam bir karar yerine yerleştirdik.
14.Sonra o su damlasını bir alak (embriyo) olarak yarattık; ardından o alak'ı (hücre topluluğu) bir çiğnem et parçası olarak yarattık; daha sonra o çiğnem et parçasını kemik olarak yarattık; böylece kemiklere de et giydirdik; sonra bir başka yaratışla onu inşa ettik. Yaratıcıların en güzeli olan Allah, ne Yücedir.

muminun suresi..

sağol canım.inşallah..

inşaallah güzel habe rverirsin canım benim dileirm ki güzel hebrle rverirsin sevinirizi hep beraber....

arkadaşlar test yaptırdım.bugün transferden sonraki 9.günüm ve sonuç 33,20..sanıyorum pozitif olsa gerek.ama pazartesi tekrar yaptıracağım.sizce sonuç nasıl..

arkadaşlar test yaptırdım.bugün transferden sonraki 9.günüm ve sonuç 33,20..sanıyorum pozitif olsa gerek.ama pazartesi tekrar yaptıracağım.sizce sonuç nasıl..
:teytey:sonuç 9.güne nazaran çok iyi gözün aydın canım allahın izniyle hamilesin bidahaki tahlilinde yani 3 gün sonra 2 ye katlarsa ne mutlu sana rabbim bu güzelliği herkese yaşatsın sakın stres yapma canım ben bebeğimi bu yüzden kaybettim sabr et ve 12.günü bekle ama şimdiden hamişliğin keyfini çıkarmaya başla öptüma.s.

Belki de degisiklik olmustur.Tam bir yil degil ekim- kasim gibi gidiyordum.Epey ilginc geldi banada cunku suan gittigim yerdede ordan yeni gelenler var onlarda benim dedigim gibi rakamlar odemisler.Umarim bir degisiklik olmustur.

evet arkadaşlar kendi doktoruma gittim.tebrik etti.9.gün için değer çok iyi dedi.ikiz olabilir diyor.salı günü tekrar test için çağırdı.Allah hepimizi bu duyguyu yaşatsın..

evet arkadaşlar kendi doktoruma gittim.tebrik etti.9.gün için değer çok iyi dedi.ikiz olabilir diyor.salı günü tekrar test için çağırdı.Allah hepimizi bu duyguyu yaşatsın..

:hooray:çok sevindim allah eline ayağına kavuştursun sonunda allah dualarını kabul etti şükürler olsun umarım hayırlı bir hamilelik geçirirsin tekrar tebriklerrrr:teytey::teytey::teytey:

Canim rahat ol.Zaten bu tedavi sureclerini yasamak bizim kaderimizmis.Malesef epey bir harcamalar oluyor ve olacaktir.Kendini yipratma elinden gelen maddi vemaneviyeti biriktirip bu yola baskoy yeter.Yolumuz zorlu yol sen ne kadar uzsende cikacak paralar cikiyor emekler bosa gidecekse onlar da gidiyor .Herseyin hayirlisin diliyoru isteyen herkes icin Allahtan.

:hooray:çok sevindim allah eline ayağına kavuştursun sonunda allah dualarını kabul etti şükürler olsun umarım hayırlı bir hamilelik geçirirsin tekrar tebriklerrrr:teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Allah'ım hepinize nasip etsin.
:teytey::teytey:

Amin canim.Cok sevindik insallah ALLAH bizi de sevindirir insallah.Allah tamamina erdirsin.Ben de 35 yasindayim 3 tup bir asilama uygulandi ama malesef olmadi.Eylulde tekrar denenecek .Allahim hayirlisiyla bizlere de hayirlisiyla saglikla nasip etsin.

çok teşekkür ederim canım.inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun.moralini yüksek tut.

arkadaşlar bugün 12.gün ve değerim 135 e yükselmiş.çok mutluyumm...

arkadaşlar bugün 12.gün ve değerim 135 e yükselmiş.çok mutluyumm...

Süpersin,Allah tamamına erdirsin inşallah,hemen hemen benim değerimle aynı 135 falandı benim de 12 günde.Şimdi 26. haftadayız.allah herkese göstersin bu günleri inşallah.Doktorun Erol Bey miydi?

Süpersin,Allah tamamına erdirsin inşallah,hemen hemen benim değerimle aynı 135 falandı benim de 12 günde.Şimdi 26. haftadayız.allah herkese göstersin bu günleri inşallah.Doktorun Erol Bey miydi?

teşekkür ederim canım.senin tek mi bebek?benim doktorum irenbe den dilek aslan.ilk denemem erol bey de olmuştu ama tutmamıştı.o zaman nasip değilmiş demek.kısmet bugüneymiş.Allah sana da yavrunu biran önce sağ salim kucağıına almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim kedersiz.Allah isteyen herkese nasip etsin..

Hayırlısı olsun inşallah allah sağlıkla kucağına almayı kısmet eder. Ben ikiz bebek bekliyorum 20 haftalık bebeklerim 12. gün testim 390 çıkmıştı ikiz diye kendini çok alıştırma ama değerin yüksek inşallah dilediğin gibi olur.

Çok teşekkür ederim.Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin de tek veya ikiz ya da kız erkek hiç farketmez.

Merhaba arkadasim
Doktor gelmis gorustum.Heyetlerde ikiye indigi icin ucuncu kez yararlanamadim.Bu durumda dr.um laproskopiyi onerdi.Sen ne dersin.Ne yapmayi dusunuyorsun.

Merhaba hülyacım kalp kalbe karşıymış daha bilgisayarı açmadan sana yazacaktım merak etmiştim baktım yazmışın bile.Yani bişe değişmemiş demekki. Senin neyin vaardı neden laparoskobi dedi.Bide 3, deneme için tam belli değil diolar biraz daha beklicem.Eğer 3,den yararlanamassam sene sonu düşünüyorum zaten yeni yaptırmıştım iki ay önce.Ben başka bi siteye bunun gibi üyeyim oradada araştırıyolar hakkımız için bugünlerde kesin belli olcakmış buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…