inşaallah güzel habe rverirsin canım benim dileirm ki güzel hebrle rverirsin sevinirizi hep beraber....
inşaallah güzel habe rverirsin canım benim dileirm ki güzel hebrle rverirsin sevinirizi hep beraber....
:teytey:sonuç 9.güne nazaran çok iyi gözün aydın canım allahın izniyle hamilesin bidahaki tahlilinde yani 3 gün sonra 2 ye katlarsa ne mutlu sana rabbim bu güzelliği herkese yaşatsın sakın stres yapma canım ben bebeğimi bu yüzden kaybettim sabr et ve 12.günü bekle ama şimdiden hamişliğin keyfini çıkarmaya başla öptüma.s.arkadaşlar test yaptırdım.bugün transferden sonraki 9.günüm ve sonuç 33,20..sanıyorum pozitif olsa gerek.ama pazartesi tekrar yaptıracağım.sizce sonuç nasıl..
evet arkadaşlar kendi doktoruma gittim.tebrik etti.9.gün için değer çok iyi dedi.ikiz olabilir diyor.salı günü tekrar test için çağırdı.Allah hepimizi bu duyguyu yaşatsın..
hulyacim ilk kez geldinz ayaginzalişsin sizden alamyalim demzler herlade aslind abende saşiridm cünkü telefonda randevu alirkensordumben 135ytl dedielr bana.ssk yokmu dedim ozman 100dediler eşim vezneden ucreti odemeye gitti kart eşimin elinde kaldi.acaba diyorum tekar gidicez ya ozmanmi alcaklar oled yapmazalr herhalde dimi yapamaya kalkarlarsada bizde söleriz bidakine yarayi dondurcaklr ama bakalim nekadr isetrelr acaba soruk onu bid geldiğinzde söylerler size dedielr biz ilk kayit olurken ucret nekadr deik çikerken ödeme yaparsinz diler muayenin cinsine göre dedielr bilmiyorum ben kendi uzeriem sigortaliyim bzide ehrhalde oyzuden deik ucret almamalarinins sbeebi ama snde böel deyince ebnimde kfam karişti yahu şimdi
:hooray:çok sevindim allah eline ayağına kavuştursun sonunda allah dualarını kabul etti şükürler olsun umarım hayırlı bir hamilelik geçirirsin tekrar tebriklerrrr:teytey::teytey::teytey:
Amin canim.Cok sevindik insallah ALLAH bizi de sevindirir insallah.Allah tamamina erdirsin.Ben de 35 yasindayim 3 tup bir asilama uygulandi ama malesef olmadi.Eylulde tekrar denenecek .Allahim hayirlisiyla bizlere de hayirlisiyla saglikla nasip etsin.
arkadaşlar bugün 12.gün ve değerim 135 e yükselmiş.çok mutluyumm...
tebrikleeeeeeeeeer allah tamamınada errdirsin rabbim biz isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhh:lepi:arkadaşlar bugün 12.gün ve değerim 135 e yükselmiş.çok mutluyumm...
Süpersin,Allah tamamına erdirsin inşallah,hemen hemen benim değerimle aynı 135 falandı benim de 12 günde.Şimdi 26. haftadayız.allah herkese göstersin bu günleri inşallah.Doktorun Erol Bey miydi?
tebrikleeeeeeeeeer allah tamamınada errdirsin rabbim biz isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhh:lepi:
çok teşekkür ederim kedersiz.Allah isteyen herkese nasip etsin..
Hayırlısı olsun inşallah allah sağlıkla kucağına almayı kısmet eder. Ben ikiz bebek bekliyorum 20 haftalık bebeklerim 12. gün testim 390 çıkmıştı ikiz diye kendini çok alıştırma ama değerin yüksek inşallah dilediğin gibi olur.
Merhaba arkadasimKızlar bende ilk 3 denememi özel egede yaptırdım ama pişman oldum başta fazla ilaç verdiler hormonlar azdı sonra çok azalttılar bu yüzden yumrtlamayı etkiledi.Diğer bir denememdede ismimizi karıştırıp nerdeyse başkasının embiryolarını transver edeceklerdi.Ben bunu dr a bildirdim oda embiryologla görüşmüş dilek diye bayan daha öncede böle şeler olmuş tedaviye giden arkadaşlardan duymuştum.Şimdide üç yerde kararsızım Erol bey Smyra yada kent kentte denedim memnum kaldım ama olmadı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?