izmirde oturanlar

Canim benim.Bak 5 gune kadar dayanmasi lazim olayi dogrudur heralde cunku kadinda bana ayni seyi soyledi.Benim dondurulmusumda yokmus.8 ve 10embryo olusmustu ama konanlarin disindakiler sanirim olmus.Benim dedigim kokultur Izmir de yok.Memoriali aradim.3000 dolar tup bebek diyor.Bastan bir muayene gerekiyormus oda 250 ytl.Kokultur 1000 dolarmis ve kokulturtupten onceki adette yapiliyormus.Hemen hemen 1 ay Istanbulda kalmak gerekiyormus.Sen laproskopi icin ne diyorsun.Eger senin dedigin gibi 3. hakkimiz olusursa laporoskopi yapmadan 3.tupu denermiyiz .yada ekime kadar laporoskopi ve tup bebek yetisir mi

@saranur@
cnm ya beni aydınlatırsan sevinirim senle tanışmak isterdim bende irenbeye gidiyorum tahmin edeceğin gibi doktorum dilek hanım çok çok iyi işinin erbabı ve kafa biri. 4kez yumurtlama takibi yapıldı ama sonuç olumsuz şimd adetimi bekliyorum en son rahim filmi istemişti bakalım bu gidişimde neler olacak bana tedavini ve neler yaşadaığını hangi aşamalardan geçtiğini anlatırsan çok memnun olurum seni çok öpüyorum ve bebeğini Şeniz coksekeriremsu

Yani yukarıdaki ücretlere laparoskobiyide eklersen 8 bin doları bulur hatta geçer bile istanbuldada kalınacak....sonraki sorunun cevaplarını 3. denemeye yazmıştım formda sanki soracağını bilmişim canım bak ordan devam

DUYDUM DUYDUM SESİNİ TAMAM TANIŞALIM ŞEKERİM HATTTA İRENBEYE BERABER GİDELİM:1hug::1hug:

Canım ben 28 agustos 2007 de dilek aslan a gittim adetleirm düzensizdi ve zaten ilaçsız pek olmuyordu.... bnm enfeksiyonum ve kistim vardı dilek hanım muayene etti ve dediki sen pkossun ayrıca bu enfeksiyon ile nasıl hamile kalacaksın.....diyip bir sürü ilaçalr verdi hem bana hem eşime sana dedi aşılama yapalım bnde tamam deidm bnd erahim agzı uzunlugu ve geriliğide vardı......3 5 gün sonra adet oldum ben istediği testleir yaptırdım aşılama ramazan ayına denk geldiği için bn istemedim dilek hanımda anlayışla karşıladı sana yumurtlama takibi yapalım dedi sonra ondan da vazgeçti sen gebeliği kafandan at dedi.... bana..... bn verdiği ilaçları düzenli kullandım ve enfeksiyondan kurtuldum.... bana şeker ilacı glukofen de verdi.... ve ben bir daha adet olmadım hamile kaldım onun gözetiminde harika bir 9 ay geçiridm dediğin gibi kafa bir insan valla o benim ablam gibi arkadaşım gibi çok seviyorum ben onu senin ile bnde tanışmak isterim hayırlısı bakalım a.s.:1hug:a.s.

dilek hanım bana hep kızıyo sen daha çok küçüksün ne bebeği ama ben tam 1 yıldır bebek için savaş veriyorum yaşımda küçük falan deil :) minyonluktan kaybediyoruz :) okadar çok kafama takıyorumki her adetimde ağlama krizleri falan... ama yok yok yok taktığım için olmuyor zaten biliyorum. bu durumu nasıl aşarım bana yardım edin okadar sıkıldımki artık bebeğim olsa bile sevinemeyecek duruma geldim o derece.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

24 cnm...................................................................................

sende mi ufak gördün yoksa :sm_cool:
cnm psikolog olduğun yazıyor yardımcı olursun diye düşünmüştüm ama sanırım vaktin yok benle uğraşmaya .. :dilcikar:

yok bende düşündüm ki sne benim ile konuşmak isemioyrsun .......:uhm: ayrıca dilek aslan a gittiğimd ebu yaştaydım bende 25 bastım 3 gün sonra kızım dogdu....

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın bebişko.

askolsun neden konuşmak istemeyim kafamdan bebek fikrini atamıyorum ve yardım bekliyorum senağlama

BAŞKALRI BİLMEZ GÖRMEZ ZOR NASIL Bİ DUYGU AL ELİNİ KALBİME BİR KOY İŞTE GERÇEK BU HER YER SOĞUK HEP KARANLAIK KENDİ KENDİME TARİFSİZ...
İSTEDİĞİM HER ŞEY SANKİ YOK DEĞERMİ DERSİN BAŞKALRI GÖRMEZ BİLMEZ ZOR NASIL Bİ DUYGUUU......... AH KENDİME SÖZ GEÇİREBİLSEMM
olmuyo kızlar yapamıyorum sanki hiç hamilelik duygusunu yaşamaycakmışım gibi nedir bu içimdeki karamsarlık.......
olmuyor......
gel bebeğim nolur gel artık... yokluğuna alışamyıorum.. dayanamıyorum :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :çok üzgünüm:

Merhaba arkadasim.Karamsar olma lutfen.Benim 3 tup iki asilama negatif oldu bunlari yaparken de yas otuzbes oldu.Simdide dorduncuyumu yapayim laporoskopimi olayim once diye hindi gibi dusunuyorum bir aydir .En son negatifi biray once almisim.Heyetten 3. hakkimi kullanacakken oda kaldirilmis.Lap... denen seyde anasini satayim bir tup parasi birde 3 ay iyilesmek icin beklemek cabasi.Oyuzden uzulme. Ben bile bu durumdayken umutluyum, umitli oll, Allah oyle buyuk ki O insallah en kisa zamanda bizim gibileri de hayirlisiyla sagliklá guldurecek insallah

Arkadaslar ben Almanya ' da yasiyorum.
Burda defalarca tüp bebek deneyimi yasadim.
Basarili olamadim.
Bir sonraki tüp bebegimi Türkiye'de denemek istiyorum.
Belki de nasibim oradadir . Ben de Izmir'e gelicem .
Sizce en iyi tüp bebek merkezi neresi ? Internette biraz arastirdim .
Smyrna art ve Irenbe iyi diyolar ?? Ne dersiniz `???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…