izmirde plastik cerrah

sergu icimi rahatlattin canim sagol bilgilerin icin boshayallersmile
ikinci ameliyat icin para alinmiyor genelde ama yine de bilemiyorum :sm_confused:
gecmis olsun canim insallah problemini ikinci ameliyatla halledersin a.s.

sonunda benimde ameliyat günüm kesinleşti Ufuk Beyden randevu aldım 1 ay sonra kısmetse bende oluyorum ameliyatısositososito biran önce gelipgeçsin istiyorum ama sonrasında da koruyabilcekmiyim bilmiyorum , ufuk bey çökme olmaz benim yaptığım ameliyatlarda dedi ama genede bi terslik olcak diye çok korkuyorum.......

hayirli olsun ve simdiden gecmis olsun canim :teytey:

arkadaşlar benim 2000 yılında Ege üniversitesi hocalarından prof.dr.mehmet alper burun ameliyatımı yaptı süper oldu 10 yıl geçti hiç bir şikayetim yok süper bir burun yaptı adam ellerine sağlık.ama kendisi sanırım şuan emekli oldu gerçi ameliyatı özel hastanede yapıyor ve halen özel muayenehanesi var.birde size ege ü. hocalarından tahir gürler var onu tavsiye ederim ona ve yine ufuk bilkay a yaptıranları tanıyorum onlarda iyi ama ben doktorumu tek geçerim hiçbir şikayetim olmadı ve süperrr oldu.bazı kişilerde ameliyat sonrası bir iki yıl kadar burunda şişme gibi problemler olabiliyor.

hayirli olsun ve simdiden gecmis olsun canim :teytey:

teşekkür ederim canımm ... sanırım senin de önümüzdeki günlerde oluyor ameliyat ,sanada şimdiden geçmiş olsun .... inşallah herşey çok kolay ve az acısız olur :Saruboceq::Saruboce ama sonrasında mutlaka tecrübelerini bizimle paylaş lütfen... güzel haberlerinle beraber bekliyoruz seni ..hihoyyyt

cok sagol canim :icecream:
tabii ki tatlim tum tecrubelerimi paylasacagim sizlerle.
bir konu acmayi dusunuyorum oradan takip edin mutlaka.
istediginiz sorulari da sorabilirsiniz.
ameliyatim 13 mayis'ta. ameliyat olayim, biraz kendime geleyim de herseyi anlatacagim sizlere hihoyyyt

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım, tamam alanında uzman olabilir ama hasta psikolojisinden pek anladığını zannetmiyorum. ben de 2 yıl önce ufuk beye gittim. doğru düzgün ilgilenmedi. ertesi gün ameliyata gittim. ben fotolarıma bakıcaz tasarım üzerinde konuşucaz diye beklerken hiç birşey söylemeden hadi ameliyata hazırlan dedi. şaşırdım, zaten korkuyodum daha da korktum.dudağımda uçuk çıkınca anestezi uzmanı yapamam yüzüne dağılır dedi ameliyat olmadan çıktım hastaneden. iyi bir doktor olabilir, fakat yüzde olacak kalıcı birşey için yapılacak ameliyatın daha detaylı konuşulmasından yanayım

arkadaşlar Ahmet Ceyhan'a ameliyat olan varmı? memnun olup olmadıklarını yazarlarsa minnettar kalırım...

Bu gün kan tahlilleri için gittim hastaneye ayak üstü görüştük ufuk beyle, yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkınca konuşucaz sanırım ayrıntılı. Kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor çok meşgul adam gerçekten de. Yarı gelişmelerden haberdar ederim :)
Sen ne yaptın? Yarın geliyorsun izmire :)

evet uyuyan güzel uçakta şuanda inşallah bugün öğleden sonra izmirde olacak.

inşallah hepiniz istediğiniz burunlara kavusursunuz sağsalim kızlar

ameliyat oldunuz mu acaba?

Evet canım 4 ay bitti.Burnun gittikçe güzelleşiyor ve şeklini alıyor.Doka.s.torum Ahmet SEYHAN'dan da çok memnun kaldım.Her anlamda harika bir dr. ve insan.İşini çok önemseyen hastaya değer veren bir dr.Herkese de bu vesileyle taviye ederim....

canim ameliyatlarimiz gecti bitti.
umarim seninki guzel gecmistir.
benim hem burun iciden hem disindan ameliyat yapildi.
iyilesmeyi bekliyorum.
evet ufuk bey o kadar yogun ki o telefonunun calmadigi dakika yok yaa...gunde kac ameliyata giriyor adam cok sasiriyorum sempatiksalakcinni

geçmiş olsun kızlar .......

Çok teşekküreler :)
Bu gün hastanede karşılaştık biz zaten uyuyangüzelle, silikonlarımız alındı.
Zor kısım geçti artık cuma gününe çıkıyor atelim, bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak boshayallersmile

gecmıs olsun arkadaslar.bende 28 nısanda ufuk beye amelıyat oldum.bugun 3.haftam.burnumun seklı gunden gune dahada guzellesıyor.cok dogru bır tercıh yapmısım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…