- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
canım benim burnum problemliydi biraz ameliyatım zaten oldukça zor geçti 5 saate yakın ameliyatta kaldım kendiside bana ameliyattan önce 2. bir ameliyat olabilir demişti benim burnumda kıkırdak çökmesi vardı ve ilk ameliyatımdı.Yani ufuk bey iyi bir doktor endişelenmeyin bu konuda burnum da şu an oldukça iyi nefes almam çok iyi görüntüsü eskisine göre çok iyi sadece burnumun kemiğinde biraz şişlik kaldı o inmezse onu düzeltmek için küçük bir operasyon yaparım demişti bu ay belli olucak.ben ikinci ameliyatlarda ücret talep ediyorlarmı diye merak etmiştim,umarım dediğin gibidir arkadaşım.Buarada ufuk beye ameliyat olucak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum iyi bir seçim endişelenmeyin.
sonunda benimde ameliyat günüm kesinleşti Ufuk Beyden randevu aldım 1 ay sonra kısmetse bende oluyorum ameliyatısositososito biran önce gelipgeçsin istiyorum ama sonrasında da koruyabilcekmiyim bilmiyorum , ufuk bey çökme olmaz benim yaptığım ameliyatlarda dedi ama genede bi terslik olcak diye çok korkuyorum.......
hayirli olsun ve simdiden gecmis olsun canim :teytey:
hayirli olsun ve simdiden gecmis olsun canim :teytey:
sizede hayırlı olsun tatlım a.s.
teşekkür ederim canımm ... sanırım senin de önümüzdeki günlerde oluyor ameliyat ,sanada şimdiden geçmiş olsun .... inşallah herşey çok kolay ve az acısız olur :Saruboceq::Saruboce ama sonrasında mutlaka tecrübelerini bizimle paylaş lütfen... güzel haberlerinle beraber bekliyoruz seni ..hihoyyyt
merhaba ben ufuk bilkayın yaptığı bir burunu gördüm arkadaşım oldu iyiydi ama ben görüşmeye gitttim ve çok disiplinsiz bir doktor olduğunu düşünüyoum ameliyat için gün alıp gittim ve ben sürekli bi rahatsızlığım nedeniyle ilaç kullandığımı grüşmede söylediğim halde anestezi uzmanları geldi ameliyat kıyafetlerimi giymiştim bile. ve bugünkü ilacını adınmı die sorduklarında ben hayır dedim çünkü doktor hiç birşye yiyip içme kesinlikle demişti. ameliyat iptal edildi....çok kötü bir durumdu benim için hayırlısı olduğunu düşündüm
Bu konuda karar vermek gerçekten zor.Ama işin uzmanında bitiyor herşey.......
Bende bu ayın 22 sinde Ahmet Seyhana'a burun estetiği yaptıracağım .Onda karar verdim.Bakalım nasıl olacak??????????
jupito tasarimini yaptirdin mi canim?
sen cok sanslisin izmir'de yasiyosun ben daha ufuk bey'le yuzyuze ya da telefonda gorusemedim bile sadece internetten...
haftaya ameliyat olcam ama bir tasarimim bile yok uzuluyorum bazen
ben ayin 11inde izmir'de olcam, 12sinde muayenem var ve sonraki gun de ameliyat :1shok:
cok hizliyim degil mi? :icecream:
ameliyat oldunuz mu acaba?
Bu gün kan tahlilleri için gittim hastaneye ayak üstü görüştük ufuk beyle, yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkınca konuşucaz sanırım ayrıntılı. Kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor çok meşgul adam gerçekten de. Yarı gelişmelerden haberdar ederim :)
Sen ne yaptın? Yarın geliyorsun izmire :)
geçmiş olsun kızlar .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?