Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

irem bilmiyorum nerde ne zamandır girmiyo bende merak ettim tatile gitmiş olabilir

smyrnaart canım üzülme allahtan hayırlısı inşallah bidahaki sefere olur canım

ege bana sıcak gelmiyo ben dokuz eylüle gittim ordan da memnun kalmadım bilmiyorum bende iyi bir yer araştırmasındayım

dondurulmuşlarım var dokuz eylülde onları kullanayım mı diye düşünüyorum yoksa başka yeremi gideyim bilmiyorum offf çok kararsızım

başakcım gözün aydın allah analı babalı büyütsün gördüm bebişini maşallah

basak allah bagıslasın nasıl gectı dogumun zaman nasıl gecıyor demı?nerde dogum yaptın doruk tamı
buarada bende smyrnada tüp bebek yaptırdım ıkız bebeklere hamıleyım hemde durumum bıraz vahımdı ızmırdekı en ıyı embrıyologlar smyrnada ozellıklede aynur hanım tabı soucta allahın bılecegı ıs zaten asılamanın basarı oranı cok degılkı nıye dırek tupbebege gecmedınkı bıze asılama yapılmadı dırek tup bebek yapıldı ben tedavı sırasında corek otlu karısımıda yaptım cok ıse yaradı allah bu yola cıkan herkese yardım etsın hıc bır kucagı bos bırakmasın

ben burdayım başak hatuuuun ....ama eskisi gibi giremem müdürümüz deişti biraz despot işte böle.............sen ne yapyon nerde doğum yaptın kısss sezeryan nasıl acıyomu ameliyattan sora ........

amin canım hayır dorukta olmadı dogum bıraktım orayı ege saglık hastanesinde oldu epidural sezeryan oldum iyikide orada dogum yapmışım süperdi hiç hastaneden çıkınca yatmadım her işimi kendim yaptım ameliyat yerimde iz bile yok dr kontrollerim halen devam ediyor nasipse yazada başka bir ameliyat yaptırıcam aynı dra

ben burdayım başak hatuuuun ....ama eskisi gibi giremem müdürümüz deişti biraz despot işte böle.............sen ne yapyon nerde doğum yaptın kısss sezeryan nasıl acıyomu ameliyattan sora ........

yok bacım epiduralden agrı kesici yapılıyor kuş gibi oluyorsun hastaneden çıkınca kanamam bile olmadı diyebilirim sadece karın içinde agrılarım oldu malum şişmanlıktan birde işlem yapılıyor haliyle hırpalanıyor karnımın etleri ama igneleri ve agrı kesiciyi içince hiç anlamadan iyileştim kız senide orada dogurtururuz merak etme dr kanki oldum valla

basak daha detaylı antlatsana su epıduralı bılıyorsun bende ıkızlere hamıleyim az kaldı ama ege unıversıtesınde olacak gıbı kuvoze falan ıhtıyac olabılır dıye 1 gece yogun bakımda tutuyorlarmıs orda nasıldı korktunmu neler yaptılar heyecanla beklıyorum bebiş nasıl

Başakcım o zaman ya valla çook cesur hatunsun haaaaaaaa...peki madem epudrali yaptırdın madem niye normal doğum yapmadınki anacım kestirdin kendini ....ilki sezeryandı senin dimi ama keşke ilkinide epudral normal yapsamıssın ya herkes çok övüyo hem normal hemde acı yokmuş......... oda korkunç ama işte sonuçta çocuk biyerden çıkcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…