Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Ypk canım est yanlıs anladım canım.
Hemsıre dedıkı sebepsız ıntrflede aŞılamda sans daha yuksek oluyomuŞ oyuzden bıraz moral olmuŞtu bıze.tabı dedıĞın gıbı bı sorun olsa ÇÖzumune bakrsın sebepsızde elın kolun baglı oluyo beklıyosun sadece

iyiym canm sğl sen nasılsın
yorgunum bugunya.
hanıd emiştimya tahlilerde bi sonucum bıra z yuksek çıkmış
2 ile 4,4 arsında normalı benımkı 4,85
bunun için endokrıne gönderdıler oraya görun dediler sabhtan egedeydık
sabahın 6sında egedeydık yanı ama sıra alamadn bıttı sıra bıze gelmeıd yanı ordan endokrın bölu olan hastane aradık
hemşireye soruyorm başka yer yokmu egden başka dıyorum bılemmekı dıyor delı oldumya ozle faln bıyer yoku deıdm bı doktor ismi verdiartık od a zorlana.
ya çok yukske bı degr değil bu ugraştıryoryaa
y buakdr ufak bı degr yukseklıgı içinde bılmıyorum gerk varmı endokrıneyaaa

endokrine nedir ben bilmiyorum canım
allah bizlere sabır versin hastanelerle uğraşmak çok zor

merabalar arkadaşlar kaç senedir bebeğim olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen..

merabalar arkadaşlar kaç senedir bebeğim olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen..

canım allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda allah kucağımızı doldurur

merhaba arkadaslar

bende ızmırde smyrna art tüp bebek merkezınde tedavımı gördüm
15agustosta sonuc bellı olucak
heycanla beklıyorummmmm:ecrin_bebek:

canım hadi güzel sonuçları ver bize heyecanla bekliyorum inşallah hamişsindir :CüvCüv:

iyiyim canım ne yapayım bi dahaki tedavim için hazırlık yapıyorum kilo veriyorum canım 55 kiloya düşünce tekrar denicem belki kilonun negatif etkisi vardır diye düşünüyorum tabi bu arada yapılması gereken testler var onlarıda yaprız bide egede rapor kaç ayda çıkıyor kızlar gen testleri falan bilen varsa boşa zaman kaybetmek istemiyorum kurbandan sonra hemen başlamak istiyorum

canım bızde egeye başaldımama daha 2ay oldu bılmıyorumkı nasıl işliyor durum

elif canım çok kilo almışsın sen ben 3 kilo aldım bu ilaçlardan şimdi vermeye çalışıyorum veremiyorum allah yardımcın olsun sen nasıl vercen bi formülün varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…