Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

başaktan haber varmı kızlar acaba ne yaptı bebeğiyle allah analı babalı büyütsün

[ı]bumişim sen neler yapıyosun [/ı]

iyiyim canım be ne olsun işte
eylulde adet olursam ki inş olmam hormontahlılm kaldı bıtek onu yaptırcaz onun sonucna görede aşılamaya gecıcez bıkez deneyelım aşılamayı dıyoruz ama suan beklıyoruz yıne zaten adam akıllı bı tedavımz olamadı şimdişye kadr yahu

[ı]başaktan haber varmı kızlar acaba ne yaptı bebeğiyle allah analı babalı büyütsün [/ı]

başak 35 dogumyaptı nerdeyse 1aylık oldu bebişi göruusyoruz onunla bız dur bak topıkte resımlerı sılmedıyse topıkı göndereyım sana bak
ben kadriye buarada canım

gördüm canım ne tatlıymış böyle aman da aman maşallah allah anasına bağışlasın darısı bizlerin başına

iyim canım ne yapayım sen ikinciyi denedin daha bizde tık yok eşimi kandırmaya çalışıyom o şimdilik istemiyo
bende kandıramıyom istemiyo aslında haklıda veriyoruz milyarları sonuç kocaman bi sıfır
elif canım çok kilo almışsın sen ben 3 kilo aldım bu ilaçlardan şimdi vermeye çalışıyorum veremiyorum allah yardımcın olsun sen nasıl vercen bi formülün varmı
65 kiloydum oldum 78 13 kilo aldım ama 5 i gitti bile ama ben 55 e düşmek istiyorum inşallah

bide ben hepsini ilaçlardan almadım iki aşılamada 4 kilo aldım sonra biraz verdim ilk tüp bebekte 8 kilo aldım ama vücudum su toplamıştı ondan 1 haftada yarısı kendiliğinden gitmişti sonra ben depresyona girmiştimya o zaman baya kilo aldım 78 e çıktım sonra 4 kilo verdim iki tüp bebekte 2 kilo aldım ama şimdi hepsini veriyorum ocakta 55 kiloyum

canım ben yediklerime dikkat ediyorum bide hergün 5 km yürüyorum bu kadar ama zayıflama gurubunda elma diyeti yapanlar günde 1 kilo veriyo istersen bi gözat ben bu ara cuma zayıflama yarışmalarına katılıyorum 4. takım benimkisi bekliyorum

herkeze merhabalar....
bende tedaviye başladım...
izmir symrnada.
yüce rabbim bu hayırlı ayda isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

canım nerde bu zayıflama yarışması

canım nerde bu zayıflama yarışması

diyet sağlıklı beslenme bölümü varya oraya gir cuma zayıflama yarışmaları var canım takım kaptanı seni davet ediyo takıma giriyon ve takım olarak yarışıyoruz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz baya faydası oluyo

bızım ılk tüp bebek denememız smyrna arta oldu sonuc neyazıkı negatıf cıktı...
sımdı ege ünıversıtesını düsünüyoruz sıze nasıl bıryer

arkadaslar ege ünıversıtesınde raporun cıkması uzunmu sürüyor???
bılgısı olan varsa lütfen yazsın

canım bende aşılamaları iki tüp bebek smyrnada oldu hepsi negatif aslında merkezden memnunum ama bu kadar negatiften sonra oraya gidince içim kararıyo o yüzden dr değiştircem bende egeyi düşünüyorum rapor çıkartcam bide genetik test yaptırcam belkide senle tanışmışızdır adın ne senin özelden yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…