sen ne yaptın hangi aşamadasın hadi güzel haberler ver bizede morallerimiz yerine gelsin
bende cuma günü adet olcam ondan sonra histereskopi için gün alcam bayramdan hemen sorada aşılamayı denicem
canım bu ağrılı bi işlemmi rahim filmi gibi bişeymi bilgi verirmisin
sorunu cevaplanmamış görünce yanıtlayayım istedim yerimseniben
normal jinekolojik işlemde hissedilen ağrıdan çok fazla olmaz diyor dr.lar ama az dozda bayıltıcı almanızı da öneriyorlar ( hastanın konforu için ) . ben hsg yi narkozsuz yaptırdım , 1000lerce kere pişman oldum , ki bilmiyordum narkozla yapılabildiğini . bence bayıltılarak yaptırın hsg yi de , histeroskopiyi de a.s
Günaydın kızlar ne o histereskopi falan o ne aman Allah korusun artık bana H harfini demeyin bayılırım şimdi valla rahim filminden sora o harfe gıcığım da neyse bende toparladım neyse kendimi 4 aralığada az kaldı zaten bazen acaba bayramdan sora mı gitsek diyorum hani aksilik falan çıkmaması açısından
Günaydın kızlar ne o histereskopi falan o ne aman Allah korusun artık bana H harfini demeyin bayılırım şimdi valla rahim filminden sora o harfe gıcığım da neyse bende toparladım neyse kendimi 4 aralığada az kaldı zaten bazen acaba bayramdan sora mı gitsek diyorum hani aksilik falan çıkmaması açısından
İremcim, bendede tüp bebek yapmadan histeroskopi yaptılar. Korkulacak birşey değil zaten narkoz veriyorlar. mışıl mışıl uyosun. Bi bakmışın bitmiş. Muhtemelen sanada yaparlar diye düşünüyorum, yoksa adet olduğunun 2. günü gel derlerdi. Zaten genelde herkeze yapıyorlar. Benim Laporoskopiyle birlikte yapmışlardı. Dediğim gibi hiç ağrılı bişey diil. ha bide sakın kendi kafana göre erteleme randevunu sonra çooook beklertirler seni.a.s.
Özlem ya ben şifada sordum tüplerin fena değil dediler o zaman bi problemmi var yani demek histereskopi yap caklarsa ya bana 5 fotoğraf bide sevk alıp gelin demişler eşime
İlk gittiğimizde 1 bana 1 eşime istemişlerdi şimdi işte yenilerde aradıklarında 5 fotoğraf sadece benim için istediler güselim üzülme lütfen sen bilgi veryosun
İşallah özlem ya işallah ya ben çok korkuyorum ve acı eşiğim çok düşük bilyomusun bi başağrısında bile hemen yataklara düşen biriyim bide balık burcuyum yani çok hassasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?