Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

smyrnada aşılama 2 milyar değil 600 histereskopi 650 funda hanım alıyor gerisi ilaçlaronuda 750 diye düşünüyoduk ama bi arkadaştan ayarladık 300 liraya bendede 450 lik gonal f vardı zaten 1.550 ediyor oydu buydu derken 2 yi bulur diye düşünüyorum

sen ne yaptın hangi aşamadasın hadi güzel haberler ver bizede morallerimiz yerine gelsin

canım ben şuan adet olmayı bekliyorum bu ayın sonunda olurum herhalde ondan sonra tedaviye başlıyacağımızı söyledi doktor bakalım hayırlısı

bende cuma günü adet olcam ondan sonra histereskopi için gün alcam bayramdan hemen sorada aşılamayı denicem

canım bu ağrılı bi işlemmi rahim filmi gibi bişeymi bilgi verirmisin

sorunu cevaplanmamış görünce yanıtlayayım istedim yerimseniben
normal jinekolojik işlemde hissedilen ağrıdan çok fazla olmaz diyor dr.lar ama az dozda bayıltıcı almanızı da öneriyorlar ( hastanın konforu için ) . ben hsg yi narkozsuz yaptırdım , 1000lerce kere pişman oldum , ki bilmiyordum narkozla yapılabildiğini . bence bayıltılarak yaptırın hsg yi de , histeroskopiyi de a.s

Günaydın kızlar ne o histereskopi falan o ne aman Allah korusun artık bana H harfini demeyin bayılırım şimdi valla rahim filminden sora o harfe gıcığım da neyse bende toparladım neyse kendimi 4 aralığada az kaldı zaten bazen acaba bayramdan sora mı gitsek diyorum hani aksilik falan çıkmaması açısından

teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için :1hug:

günaydın canım evet bende h harfi duymak istemiyorum az kalmış izmire gelmene hadi bakalım hayırlısı a.s.

İremcim, bendede tüp bebek yapmadan histeroskopi yaptılar. Korkulacak birşey değil zaten narkoz veriyorlar. mışıl mışıl uyosun. Bi bakmışın bitmiş. Muhtemelen sanada yaparlar diye düşünüyorum, yoksa adet olduğunun 2. günü gel derlerdi. Zaten genelde herkeze yapıyorlar. Benim Laporoskopiyle birlikte yapmışlardı. Dediğim gibi hiç ağrılı bişey diil. ha bide sakın kendi kafana göre erteleme randevunu sonra çooook beklertirler seni.a.s.

Özlem ya ben şifada sordum tüplerin fena değil dediler o zaman bi problemmi var yani demek histereskopi yap caklarsa ya bana 5 fotoğraf bide sevk alıp gelin demişler eşime

ya özlem benim evlilik yılımın dolmasını bekliyolar muhtemelen diyorum ama histereskopi neden yapılyoki

Rahim içinde bir sorun varmı yokmu bunu ancak histeroskopiyle görebiliyorlar. Kamerayla Rahim içine giriyorlar. Bende HSG yapılmıştı kanallarım açık görünmüştü. Histeroskopide kanalların açık ama burgulu burgulu olduğunu gördüler. Hamile kalamama nedenimde zaten oymuş. Ama illaki sendede yapacaklar diye bişey yok canım. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaz diye gitmiştim bana ameliyat demişlerdi. çok üzülmüştüm. En azından böyle birşey var bilgin olsun diye söyledim ama kesin olacak diye bişey yok.

Özlem ya ben şifada sordum tüplerin fena değil dediler o zaman bi problemmi var yani demek histereskopi yap caklarsa ya bana 5 fotoğraf bide sevk alıp gelin demişler eşime

Canım yaaaa kafanı karıştırdığım için çok özür dilerim. Fotoğrafı benden dosya açacakları zaman istemişlerdi. Senin dosyan daha açılmadımı ?

Ama adetin 2.günü gel derlerdi diyosun aklıma takıldı valla öle bişey olursa çok üzülürüm neyse kısmet biz 4 aralık dediğin gibi gidelim yapcaklarsada hazırım bebek için katlancaz ya benim eşimdede sayı ve hareket problemi var bilyomusun bide bende çıkarsa oof

İlk gittiğimizde 1 bana 1 eşime istemişlerdi şimdi işte yenilerde aradıklarında 5 fotoğraf sadece benim için istediler güselim üzülme lütfen sen bilgi veryosun

İlk gittiğimizde 1 bana 1 eşime istemişlerdi şimdi işte yenilerde aradıklarında 5 fotoğraf sadece benim için istediler güselim üzülme lütfen sen bilgi veryosun

Dur bakalım yaa sen benim dediğime bakma. Belkide gittiğin zaman evraklarını tamamlayacaklar ve adetin 2. günü gel diyecekler.

İşallah özlem ya işallah ya ben çok korkuyorum ve acı eşiğim çok düşük bilyomusun bi başağrısında bile hemen yataklara düşen biriyim bide balık burcuyum yani çok hassasım

peki sana bi şe sorcam sen den 5 fotğrafı istedilermi istedilerse ne zaman istediler ameliyattan öncemi soramı korkcam diye yazmamazlıketme psikolojikmen hazırlayayım bari kendimi

İşallah özlem ya işallah ya ben çok korkuyorum ve acı eşiğim çok düşük bilyomusun bi başağrısında bile hemen yataklara düşen biriyim bide balık burcuyum yani çok hassasım

Kıyamammm, ama gerçekten korkacak bişey yok. Benden daha mız mız yoktur diye düşünüyorum, benimde ağrı eşiğim çok düşüktür. Bir iğnede bile bayılacak gibi olurum. Eğerki ben bu tedaviyi 2 defa atlattıysam hemde hiçbir narkoz almadan, herkez atlattır diye düşünüyorum. En zor olan HSG idi canım,ondan sonrası kolay. Yumurta toplama işlemi biraz canını acıya bilir ama HSG nin yanında o acı vız gelir tırz gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…