Günaydın canım..Günaydın arkadaşlarrr :)
Dualarim seninle canim rabbimin izniyle ins guzel haber alin...Hastanedz kızlar eşimi alıcaklar birazdan dua edin nolur sperm bulunsun
Tamam canım ..allah yardımcınız olsun..Hastanedz kızlar eşimi alıcaklar birazdan dua edin nolur sperm bulunsun
Atesim var gibiydi dün.kasiklarim ağrıyor belime vuruyor..şimdi de uykum var.kafam kalkmiyor
ilaçlarda yapıyor canım kendini dinlememeye çalış kafa dağıtıcı bişeylerle uğraş keyfini çıkarmaya bak boll boll dinlen :)Atesim var gibiydi dün.kasiklarim ağrıyor belime vuruyor..şimdi de uykum var.kafam kalkmiyor
allahım yardımcınız olsun güzel haberlerle çıksın inşallah ...Hastanedz kızlar eşimi alıcaklar birazdan dua edin nolur sperm bulunsun
Nasılsınız canım??Hastanedz kızlar eşimi alıcaklar birazdan dua edin nolur sperm bulunsun
Benim bildiğim de olması ama..niye istiyor ki..toplanmayan yumurtaların fılan mi var âcaba ??Kızlar sizden de transfer sonrası 5. gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapan oldu mu?
Evet istendi ve biradan yapıcam nedenini bilmiyorumKızlar sizden de transfer sonrası 5. gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapan oldu mu?
Maşallah çok güzel bi duygu olmalı allah kucağında göstersin sağlıkla gelsinler dünyaya :) iyi dileklerin için çok sağol allahım kimsenin kucagini boş bırakmasınYazdiklarinizi okuyorum. bizleri bizden daha iyi kim anlayabilirki?sizleri nasil da iyi anliyorum anlatamam...
Ayni yollardan gectim.ayni sıkıntılar. Ayni telaslar.ayni korkular.ayni endiseler.ayni umutlar...
ne bosa umut verecegim nede umudunuzu kaybedin diyecegim sizlere...
Size tek ve en onemli tavsiyem; TEVEKKUL EDIN. tevekkulle yaklasin yaradana... ben hep.olsub olsun diye dua ederdim. Allahim olsun nolur derdim. Ama ben ne zaman aklimi basima alip Rabbime tevekkul ettim, sana biraktim Allahim, olursa da olmazsa da sana tum kalbimle yoneliyorum her halukarda sukur sana dedim , o zaman oldu... ben 1 istedim O, bana 2 verdi. O yeterki ol desin, siz yeterki israrci olmayin, ona tam tevekkulle baglanin... ondan baska veren yok... ustelik bizim bebegimizin olmasi imkansiz gibi bir seydi... ama Rabbim icin imkansiz diye birsey yok...
Hepiniz icin dua ediyorum... Rabbim tez vakitte kucaklarinizi doldursun...
Sevgiler...
Canim ben 3.denememde transferden sonra 5.gun vurulmustum ama benim gonapeptyl idi ignem o zamanki cahilligim den hic aklima gelmemisti sormak simdi verirse eger sorarim bu kez mutlaka..Evet istendi ve biradan yapıcam nedenini bilmiyorum
Cok sevindim senin adina rabbim kucagina aldigin gunude gostersın ins sagligiyla...darisi bizlerin basinaa..hamisłerin duasi kabul olurmus sende bizlere dua et ne olur..Yazdiklarinizi okuyorum. bizleri bizden daha iyi kim anlayabilirki?sizleri nasil da iyi anliyorum anlatamam...
Ayni yollardan gectim.ayni sıkıntılar. Ayni telaslar.ayni korkular.ayni endiseler.ayni umutlar...
ne bosa umut verecegim nede umudunuzu kaybedin diyecegim sizlere...
Size tek ve en onemli tavsiyem; TEVEKKUL EDIN. tevekkulle yaklasin yaradana... ben hep.olsub olsun diye dua ederdim. Allahim olsun nolur derdim. Ama ben ne zaman aklimi basima alip Rabbime tevekkul ettim, sana biraktim Allahim, olursa da olmazsa da sana tum kalbimle yoneliyorum her halukarda sukur sana dedim , o zaman oldu... ben 1 istedim O, bana 2 verdi. O yeterki ol desin, siz yeterki israrci olmayin, ona tam tevekkulle baglanin... ondan baska veren yok... ustelik bizim bebegimizin olmasi imkansiz gibi bir seydi... ama Rabbim icin imkansiz diye birsey yok...
Hepiniz icin dua ediyorum... Rabbim tez vakitte kucaklarinizi doldursun...
Sevgiler...
Maşallah çok güzel bi duygu olmalı allah kucağında göstersin sağlıkla gelsinler dünyaya :) iyi dileklerin için çok sağol allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın
Cok sevindim senin adina rabbim kucagina aldigin gunude gostersın ins sagligiyla...darisi bizlerin basinaa..hamisłerin duasi kabul olurmus sende bizlere dua et ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?