Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Günaydın canlarım merkezdeyiz..Çok sıkışık olmam gerekiyormus..Ben bilmiyodum..anestezi de almayacağım..aboo korkmaya başladım iyice uff..nasıl bir işlem bu çok gerilim..
Asilama gibi bişey korkmana gerek yok. Cok sıkısık degilmis aslinda o zamana kasiyorsun kendini. Hani tuvalaete gitme ihtiyaci duyarsin ya oyle olmaliymis. Hadi bakalim hayirlisi dua edicem sana

Günaydın canlarım merkezdeyiz..Çok sıkışık olmam gerekiyormus..Ben bilmiyodum..anestezi de almayacağım..aboo korkmaya başladım iyice uff..nasıl bir işlem bu çok gerilim..
Ayy cnm bnm rabbim kolaylık versn bebişin hep seninle olsun inşallah bnm ilk denemede anestezi ile oldu bakalım bu nasıl olacak hakkımıDa hayırlısı hepimizin

Aynı şeyleri kız da söyledi 3 gün evin içinde takilcakmisim..kasıklarım ağrıyor ama benim yaa..o embriyonun gidişini izledim..ama içine kurt düştü sanki geri çıktı gibi geldi de..kız görülmez o dedi.

Asilama gibi bişey korkmana gerek yok. Cok sıkısık degilmis aslinda o zamana kasiyorsun kendini. Hani tuvalaete gitme ihtiyaci duyarsin ya oyle olmaliymis. Hadi bakalim hayirlisi dua edicem sana
Benim ilk aşılamam anestezi ile olmuştu.2.si canlı hiç hoşlaşmamıştım..bencede çok sıkışık olmaya gerek yok ama ne bilim geldiler gittiler sordular ben de bu arada 2 koca sürahi su içtim..2 saat yataktan kalkma diyince de ördek mi o ona yaptırdılar..o da bir işkence yani..kasiklarım ağrıyor yaaa..gaz var gibide..

Ayy cnm bnm rabbim kolaylık versn bebişin hep seninle olsun inşallah bnm ilk denemede anestezi ile oldu bakalım bu nasıl olacak hakkımıDa hayırlısı hepimizin
Ağrı filan yok yani hsg daha çok acitmisti..eşim de tutturdu bir şey yok bak ne stres oluyon diye gerekli olsa anestezi li olur diye..ama o anda onu düşünemiyor insan..ilk olmasının da verdiği bir aşırı heyecan var herhalde..Benim asılama da da hsg de de daha felaketti..

Hadi gecmis olsun atlattin sen.artik embriyonda konulduguna gore hamilesin bu basliktaki ilk hamilemizayagini surude arkandan gelelim.bende dua ediyrm hepimiz icin malum yolum uzun 1.5 saat sonra evdeyimyol boyunca dua...

Hadi gozun aydin canim rabbim kucagina aldiginin gunlerinin de haberini verdirsin..benidr aradilar az once 7 embriyom olusmus 5.gune gidicez dedi...agrinin olmasi normal canim gaz agrisi o agrilar dedigim gibi bol sivi gidalarla beslenmeye caliss..

Hadi gecmis olsun atlattin sen.artik embriyonda konulduguna gore hamilesin bu basliktaki ilk hamilemizayagini surude arkandan gelelim.bende dua ediyrm hepimiz icin malum yolum uzun 1.5 saat sonra evdeyimyol boyunca dua...
Niyeki yolun uzun is nerde senin..yok be güzelim kaç kişi negatif aldı..benden 24 inde istediler tahlil birde..10 gün sonra..çabuk degilmi..merak etme bende yarın senin için dua edeceğim..

Niyeki yolun uzun is nerde senin..yok be güzelim kaç kişi negatif aldı..benden 24 inde istediler tahlil birde..10 gün sonra..çabuk degilmi..merak etme bende yarın senin için dua edeceğim..
5.gun embriyosu oldugu icin 10.gunde istemislerdir.3.gun oldugunda 12 gun sonra istiyorlar...

Hadi gozun aydin canim rabbim kucagina aldiginin gunlerinin de haberini verdirsin..benidr aradilar az once 7 embriyom olusmus 5.gune gidicez dedi...agrinin olmasi normal canim gaz agrisi o agrilar dedigim gibi bol sivi gidalarla beslenmeye caliss..
İnşallah cümlemize canım..valla şimdi söylemesi ayıp köfte ekmek yedim..acıkmıştım..hastane odasında başka yiycek birsey bulamazdım valla..İnşallah güzel haberlerle gelirsin sende canım

Negatif olabilir 2 kere oldu bnm de ama vucudunda su anda embriyo var ve hamilesin.transferoncesi bana bi arkadas bunu soylemisti.bnmde hosuma gitmisti.10.gun istemesi normal cunku 5.gun embriyosu. 10gun bile gecmez zaten bn 9.gun yapmistim dayanamayip. Insan dayanamiyor ki. En kotusu beklemek zaten.
3tane dondurulmasi iyi olmus. Birlikte mi donduruldu yoksa ayri ayri mi
Elpisksk yrn sendende guzel hbrler bekliyrm. Hatirlatki dua edelim. Bazen unutabiliyrm kafada 40turlu seyvar.

Benim aklım aras 35 e gitti yaa kuzum ondan yarın dua etcem dedim sana..Ben de de kafa kalmadı valla

Olsun embriyo ama..Ben o beta hcg yi görmeden umutlanmiycam..sadece dikkat etcem kendimi..başım çatlıyor resmen..galiba sigarasizliktannn

Saoalasin canim inss hepimiz hakkinda rabbim hayirlisini versin...bende hepimiz icin dua ediyorum isi gucu bitirdim bakalom beklemedeyim ayetel kusuyi okuyorum 700 u tamamliycam nasipse hepimiz icin..

Saoalasin canim inss hepimiz hakkinda rabbim hayirlisini versin...bende hepimiz icin dua ediyorum isi gucu bitirdim bakalom beklemedeyim ayetel kusuyi okuyorum 700 u tamamliycam nasipse hepimiz icin..
Allah kabul etsin canim bende firsat buldukca okuyrm ama transfer oncesi evde olunca daha cok okurum.700 1 gunde degil dimi.? Bende hz zekeriyanin duasi var cocuk sahibi olmak icin nette onu buldum okumayi dusunuyrm.

Allah kabul etsin canim bende firsat buldukca okuyrm ama transfer oncesi evde olunca daha cok okurum.700 1 gunde degil dimi.? Bende hz zekeriyanin duasi var cocuk sahibi olmak icin nette onu buldum okumayi dusunuyrm.
Amin inss canim yok 1 gunde degil cumadan persembe aksamina kadar her hafta tekrarliyorum allahim kabul ederse ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…