Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

yanlış biliosun cnm.Tetradoks antibiyotiktir.
Valla yanlış yazmış ta olabilirim ama bir tane daha kan sulandırıcı var beyinden gelen ödem için.transfere kadar içmiş olduğum da olabilir hee tebocan fort hatırladım..gına geldi artık vallaa..tetradox bitti şimdi icmiyorum

evet bende aspirin kullanmıştım ama devmlı yatma en azından evin içinde dolan kan dolaşımı olsun vücudunda
3 gün evden çıkma dediler valla kuzum..bende sıkıldım çok sıkılmam mi..yerimden kaldırmıyorlar..bir tabak mutfağa götürtmüyorlar..bakalım bekliyoruz işte..cumartesi ben uçakla doncem eşim arabayla..çok özledim dışarı çıkmayı vallaa..ağrım olmasa korkmuycam..ankilozan olduğum için gene bacağıma vurmaya başladı sol bacağım çok kasıyor..

valla canım tek diyeceğim sabır rahatsızlığın içinde çok ama çokkkk geçmiş olsun

valla canım tek diyeceğim sabır rahatsızlığın içinde çok ama çokkkk geçmiş olsun
canım nasılsın ben işyerindeyim keyifler nasıll ya birşey sorucam tüp bebek devlet hakkımı kullanmak içn çünkü 39 yaşından günalınca olmuyormuş 15 ağustos 1977 doğumlu birkişi şuan 37 yada 38 yaşındamıdır bazı HASTANE kayıtlrı 37 bazsı 38 gösteriyorr yazarsan sevinirim

canım 37 yaşındasın ege ünv. görüştün mü bu yaş konusunu

http://www.yashesaplama.com/

bu arada iyiyim canımçok sağol senin nasıl gidiyor :)

Benim kan sulandırıcı iğnem var..bir de folik asit.coraspin.tetradox.estroferm.progestan kullaniyorum
Sana transfer yaıpıldı mı? Tetradoks?
Tetradox ta bir çeşit kan sulandırıcı..
ben antibiotik diye biliyorum. Opuden sonra transfere kadar enfeksiyona karşı kullanılıyor, transferden sonra kesiliyor diye biliyorum ama sen yinede bi sor istersen

Sana transfer yaıpıldı mı? Tetradoks?

ben antibiotik diye biliyorum. Opuden sonra transfere kadar enfeksiyona karşı kullanılıyor, transferden sonra kesiliyor diye biliyorum ama sen yinede bi sor istersen
Doğru diyorsun canım o bitti zaten onu içmiyorum tebocan içiyorum..o kadar çok ilaç içiyorum bırakıyorum vs karistiriyorum artık.

canım ne yaptınız merak ettim seniii...
Canlarım merhaba dün eşim tese oldu rabbime şükürler olsun sperm hücresi bulundu hemde kalitesi ve canlılıgı iyiymiş ilk tesede bulunmuştu ama durımuok iyi degildi bunda 3 aydır ilaç kullandı faydası olmuş binlerce kere şükür yazamadım size koşuşturmadan bugünde kayınvaldeciklerim geldi onlara hizmet pert oldum zaten kaç gündür temizlik yaptm sonra yapamam tedaviye girince diye ayrıca uykusuzluk stress üstünede misafir yorgunum çok.. Şimdi tedavide yolumuza devam 28 nisanda laparoskopi olucam sıra bende anlıcanız sizler ne durumdasınız??

Oh ne guzel sevindim senin aadına . Bende merak etmistim noldu acaba diye dusunuyrdm. Bura bağımlılık yapti ztn ailem gibi herkesi dusunur oldum.
Bende adet beklemekteyim.tedaviye baslamak icin

Oh ne guzel sevindim senin aadına . Bende merak etmistim noldu acaba diye dusunuyrdm. Bura bağımlılık yapti ztn ailem gibi herkesi dusunur oldum.
Bende adet beklemekteyim.tedaviye baslamak icin
Aynen öle canm hep aklımdasınız bizim facede de bi grubumuz var onlarlada görüşüyoru dün eşim ameliyata girince arayan arayana dualarla destek oldular hep dertlerimiz aynı anlıyoru birbirimizi başkaları anlamıyo halden..iyiki varsınız

canım çok svindimmmm.. hayırlısı olsunnnn... ben sana demiştim :))))))
inşallahhhhh sonu güzellll olacak canım dualarımdasın..

canım sizde iyiki varsınız.. biz kendimiz deniyoruz bikaç ay öyle deneyeceğim. bakalım hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…