Merhaba cnm ben tedavideym suan medicalde ahmet zeki ışık doktorum yarından sonra eşim tese olucak aralık ayından beri burdayz suana kadr bi sıkıntı yasamadım memnunum hele ki doktorumdan çok çok memnunım dünya tatlısı bi insan sonuç ne olur bilemiyorum ama yine sanırım burda olurum bu arada medical oldugu için değil ahmet bey orda oldugu için bende orayı tercih ettim sizin sorun ney ? Bahçeliev de orda tedavi oldu şuan test gününü bekliyosanirim medicalde yaptiran yok
Bennn ... Ne oldu ki?Ben de hatırlayamadım medical de kim tedavi oluyordu..
Arkadaş hastane hk fikirlerinizi istiyor canım..Bennn ... Ne oldu ki?
Tedavin hayırlı olsun :) sen kararını vermişsin, yolun açık şansın bol olsun arkadaşım :) :)bahceliev doktor ve tedaviden memnunmusun orda basliycam kismetse
iyi diyelim iyi olalım cnm stresliyz epeyce sen nasılsınCanlarım ne yapıyorsunuz ben çok heyecanliyim..
Bende heyecanla yarini bekliyorum hayatim aksiyon beklemekle heyecanla geciyor :)))Canlarım ne yapıyorsunuz ben çok heyecanliyim..
Ayy ne bilim pek bi karisik duygular icindeyim..iyi diyelim iyi olalım cnm stresliyz epeyce sen nasılsın
Bende heyecanla yarini bekliyorum hayatim aksiyon beklemekle heyecanla geciyor :)))
Sen biraz daha rahat ol eminimki esin daha streslidir..o nasil gözüküyor peki..iyi diyelim iyi olalım cnm stresliyz epeyce sen nasılsın
kötü o da uyku yok bizdeAyy ne bilim pek bi karisik duygular icindeyim..
Dun onlar eve gelmeden kactik..kayinederimin halasi var 80 yasinda ona geldik..ev buyuk valizimi cikardim rahat rahat boşaltım kirlileri yikadik bugun esofmanlari filan..ama sans midir bende anlamadim..dogalgaz merkezi sistem yonetici hava guzel diye yakmiyor..usuyoruz anliycagin canim..uzulmeyin nolursun..allah yardimciniz olsun..ne desem bos biliyorum ama cani gonulden allahim yardim etsin diye diliyorum..kötü o da uyku yok bizdeo bana ben ona belli etmemeye çalışıyrz ama olmuyo sen nasılsın aynı arkadasındamısın hala?
Canim en azindan rahat olursun girersin bos buldugun anda battaniyenin icine isinirsin daha kalin giyinirsin suratsiz birini gormektense karsinda azicik daha sabirr guzel sona az kaldi hayirlisiyla...Dun onlar eve gelmeden kactik..kayinederimin halasi var 80 yasinda ona geldik..ev buyuk valizimi cikardim rahat rahat boşaltım kirlileri yikadik bugun esofmanlari filan..ama sans midir bende anlamadim..dogalgaz merkezi sistem yonetici hava guzel diye yakmiyor..usuyoruz anliycagin canim..uzulmeyin nolursun..allah yardimciniz olsun..ne desem bos biliyorum ama cani gonulden allahim yardim etsin diye diliyorum..
Ins hayirlisiyla hersey guzel gecer canim kafanizi dagitmaya bakin biraz dusundukce yarini zaman gecmek bilmez..iyi diyelim iyi olalım cnm stresliyz epeyce sen nasılsın
Canim hic korkma sadece ilk basta biraz sıkısık oldugun icin kasabilirsin kendini yoksa hissetmiyorsun aci falan.rabbimin izniyle bebislerini al izmire oyle gel.ilk 3 gun hareketlerine dikkat et bol su ic kabiz olmamaya dikkat et hafif yuruyusler yap evin icinde..Günaydın canlarım merkezdeyiz..Çok sıkışık olmam gerekiyormus..Ben bilmiyodum..anestezi de almayacağım..aboo korkmaya başladım iyice uff..nasıl bir işlem bu çok gerilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?