Ovitralle yapılacak bugün ama neden olduğunu bilmiyorum
Sen kaç gün yapacaksın canım ovitrelleyi. Bana sadece dün yap dedi. Hayırlara vesile olur inşallah hepimiz için..Ovitralle yapılacak bugün ama neden olduğunu bilmiyorum
bana 3 gün sonrası yapyıldı çatlatma iğnesiKızlar sizden de transfer sonrası 5. gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapan oldu mu?
1 transfer öncesi 1 t.sonrası 3 gün sonrabana 3 gün sonrası yapyıldı çatlatma iğnesi
yaptık canım :)Kızlar sizden de transfer sonrası 5. gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapan oldu mu?
sana hiçmi iğne vermediler birde bugün kaçıncı gününBenimki ovitrelli filan bir şey demedi ya...herkes yapmış galibabi fulya yapmam is anladığım..
Amin canım. Dün yaptım bende trasferin 5.günü yani. Tek doz 1/4 yaptım öyle dediler telefondan girdiğim için bazen internet olmadığında msj geç düşüyor. Sen tamamını mı yaptın?Sen kaç gün yapacaksın canım ovitrelleyi. Bana sadece dün yap dedi. Hayırlara vesile olur inşallah hepimiz için..
Salı günü transfer oldu ..kaç oluyor..Salı sayiliyormu..duşa girmek istiyorum eşim girme deyip duruyor..bir gün daha bekle diyor..sana hiçmi iğne vermediler birde bugün kaçıncı günün
Evet canımAmin canım. Dün yaptım bende trasferin 5.günü yani. Tek doz 1/4 yaptım öyle dediler telefondan girdiğim için bazen internet olmadığında msj geç düşüyor. Sen tamamını mı yaptın?
Benim kan sulandırıcı iğnem var..bir de folik asit.coraspin.tetradox.estroferm.progestan kullaniyorumsana hiçmi iğne vermediler birde bugün kaçıncı günün
salı derken ayın 14 dü yaniii kimi dr sayıyor kimi dr saymıyor 3. günün duş alabilirsin ılık olmak şartıyla oturmadan ayakta ama içime sinsin diyorsan yarın al duşunu bende 3 gün beklemiştim ki doktora kalsa 2.gün alabilirsin demiştiSalı günü transfer oldu ..kaç oluyor..Salı sayiliyormu..duşa girmek istiyorum eşim girme deyip duruyor..bir gün daha bekle diyor..
Sana transfer yaıpıldı mı? Tetradoks?Benim kan sulandırıcı iğnem var..bir de folik asit.coraspin.tetradox.estroferm.progestan kullaniyorum
kimi hastane çok farklı prosödür uyguluyor benimle bereber transafer olan arkadaşlar vardı onların kime vermemişleri fakat onlardan tahlil istediler e2 ona göre kimine vur demişler kiminede vurma benden tahlil bile istemdiler direk ben iğneyi vurdum ki bu aynı hastane valla bazen çok kafam karışıyor benimde :)Benim kan sulandırıcı iğnem var..bir de folik asit.coraspin.tetradox.estroferm.progestan kullaniyorum
Kâğıtta o gün alma diyordu..ama hemşire kız ayakta ılık dua alabilirsin bugün dedi bende anlamadım vallaa..aşırı terliyorum..yataktan kaldırmıyorlar..ayağa kalktimmi nereye diyor eşim..wc ye diyorum..agrilarim var normal diyorlar bir kaç gün daha sabret dedi hemşireler..kasiklarim sırtım çok ağrıyor..sol bacagim tutuldu bel fıtığı gibi daha ne diyimmmmsalı derken ayın 14 dü yaniii kimi dr sayıyor kimi dr saymıyor 3. günün duş alabilirsin ılık olmak şartıyla oturmadan ayakta ama içime sinsin diyorsan yarın al duşunu bende 3 gün beklemiştim ki doktora kalsa 2.gün alabilirsin demişti
Tetradox ta bir çeşit kan sulandırıcı..Sana transfer yaıpıldı mı? Tetradoks?
Benle bir o gün 4 transfer olmuş burda..Ben zanettim ki sadece bana clexan verdiler..eşim ödeme yapmaya gittiğinde duymuş meğersem herkese veriyorlarmış..rahim için de kan akışını arttırarak bebeğin tutunmasını kolaylastiriyormus..bazı doktorlar da pıhtılaşma olmasa bile vermiş hep forumlarda kızlar öyle yazmış.kimi hastane çok farklı prosödür uyguluyor benimle bereber transafer olan arkadaşlar vardı onların kime vermemişleri fakat onlardan tahlil istediler e2 ona göre kimine vur demişler kiminede vurma benden tahlil bile istemdiler direk ben iğneyi vurdum ki bu aynı hastane valla bazen çok kafam karışıyor benimde :)
yanlış biliosun cnm.Tetradoks antibiyotiktir.Tetradox ta bir çeşit kan sulandırıcı..
evet bende aspirin kullanmıştım ama devmlı yatma en azından evin içinde dolan kan dolaşımı olsun vücudundaBenle bir o gün 4 transfer olmuş burda..Ben zanettim ki sadece bana clexan verdiler..eşim ödeme yapmaya gittiğinde duymuş meğersem herkese veriyorlarmış..rahim için de kan akışını arttırarak bebeğin tutunmasını kolaylastiriyormus..bazı doktorlar da pıhtılaşma olmasa bile vermiş hep forumlarda kızlar öyle yazmış.
banada transferden sonra ayakta ılık duş dediler e2 istemediler transfer 14ünde yapıldı 17sinde ovitrella vurulacak dediler benimla beraber 3 kişi daha çatlatma iğnesi verildiKâğıtta o gün alma diyordu..ama hemşire kız ayakta ılık dua alabilirsin bugün dedi bende anlamadım vallaa..aşırı terliyorum..yataktan kaldırmıyorlar..ayağa kalktimmi nereye diyor eşim..wc ye diyorum..agrilarim var normal diyorlar bir kaç gün daha sabret dedi hemşireler..kasiklarim sırtım çok ağrıyor..sol bacagim tutuldu bel fıtığı gibi daha ne diyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?