Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Çok ama çok şükür allahım..ne mutlu çok sevindim canım senin ve esin in adına..allah su gibi yolunuzu açsın inşallah..öldüm meraktan sen bana yazma daisyp e yaZzz...hımmm Tamam tamam öyle olsun..

canım sizde iyiki varsınız.. biz kendimiz deniyoruz bikaç ay öyle deneyeceğim. bakalım hakkımızda hayırlısı.
Bal çörek tarçın i dene canım mutlaka.Benim 12 yumurtam da dollendi..doktor bile şaşırdı..4 tane aa kalite vardı bir tanesi yerleşti 3 tane donduruldu..dün de aradılar 3 tane daha ileri gitmis onlarida dondurmuskar..toplam 6 tane donmus yumurtam var..biliyorsun geçen ay 10 gün yaptım bu ay da İğneler den dolayı bir gün yedim bir gün yemedim maden serbest bıraktım akışına bir şey kaybetnezsin..ocak ta da incir havuç ile hamile kalmıştım

Çok ama çok şükür allahım..ne mutlu çok sevindim canım senin ve esin in adına..allah su gibi yolunuzu açsın inşallah..öldüm meraktan sen bana yazma daisyp e yaZzz...hımmm Tamam tamam öyle olsun..
canımmmmmmmm açınca direk daisyp yazdıgını gördüm hepinize yazdım bitanem seviyorum sizleri sen nasılsın?

Çok şükür canım inşallah bundan sonrası da hep böyle surprizlerle dolu olup seni mutlu eder ben de dün laparaskopi oldum hastanede yatıyorum :) hakkımızda hayırlısı artık :) allah yüzümüzü guldursun :)

İnşallah cnm çok geçmiş olsun sanada nasılsın nasıl gecti bende olucam 28 inde nerde oldun ameliyatı? Hidroselpinksmiydi seninde ?

arkadaşlar aranızda soğankürü vedaha sonra aslan pençesi uygulayan varmı
valla ne yalan söyleyeyim bende bugün bunu düşünüyordum ben yaklaşık 5 yıl önce denemiştim soğan kürünü kistim vardı o yüzden ve mükammel bir sonuç almıştım ilaçsız sadece soğan kürüyle 11 cm olan kistimi yok etmiştim dünden beride kasıklarımda çok garip beni sinir eden bir ağrı var bu tüp bebek tedavilerinde kist oluşma riski fazlamış bende diğer kistimden dolayı çok korkuyorum o yüzden en kısa zamanda soğan kürüne başlıyacağım denemiş biri olarak kesinlikle tavsiye edebilirim

canım hayırlısı olsun bundan sonra herşey çok güzel olucak

Oh ne guzel 2.transferde senin oldu. Siradaki 2. Hamilemiz.serum olayı ins faydali olur. Bende dr a sormayi dusunuyrm.
Ins canim pes pese hepimiz hamis olalim..serum bembeyaz kirec gibi bisi bogazimda tadi var sanki damarima ilk verdiklerinde tanzikli su geciyor sandim..hersey iyi hos ama birazdan bomba gibi patlicam az kaldi sıkısıklık sorunum var surgu veriyorlar yapamiyorum izmiri havaya ucurmazsam iyidir :)))

Ya bnm doktorda hemen yap demisti. Ben odaya gittim yapmadim. 30dk sonra kendi geldi odaya ilaclari anlatmaya. Neden gitmedin dedi kizdi bide bişey olmaz dedi. Ondan sonra gitmistim ama her dr oyle degil .bnm israel aruh dr um. Az kaldi sabret yaa .rapor fln aliymusunuz.napiynz. ben ilkinde 2 gun yattim.2.de 3gun yattim 1 gun calistim sonra yine dinlendim evde.yattim derken surekli yatmadim.yemegimi fln yaptim. Bunda naparim bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…