Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Doktorum surekli yatmaya karsi ilk 3 gun sıkıca dinlen diyor evde sadece yuruyus veriyor.ama 3 gunden sonra is agir deilse calismaya iizn var yorulmuyacaksin ayakta cok fazla kalmiycan agir kaldirmiycan v.s surekli yatmak kan dolasimini engellermis..

Adet olduguma sevinddigim nadir günlerden birini yasiyrm. Yrn dr a gidip tup bebek icin ignelerre baslayacagim heralde.
20mayis evlilik yildonumum ins o gune kadar guzel sonuclar alirim
İnşallah canım evlilik yıldönümünde minik bir mucize ile yuvanıza neşe gelir..hayatında güzel bir supriz olmuş olur..en güzel evlilik yıldönümü hediyesi olur..

Adet olduguma sevinddigim nadir günlerden birini yasiyrm. Yrn dr a gidip tup bebek icin ignelerre baslayacagim heralde.
20mayis evlilik yildonumum ins o gune kadar guzel sonuclar alirim
Ilk adimi atmis oldun hayirlisi canim hadi bakalim.belkide 20 mayista sana en degerli hediye o gunu gelicek.benimde bugun cok tesaduf oldu mesela dogum gunume denk geldi tesaduf.

Kızlar merhabaaa.ya bir şey sorucam dün adet günümdü ama gelmedi.geçen ay rahim filmi Çekildim.bunun etkisi olabilir mi? Ayrıca rahim filminden sonra kanamam oldu 2 gün. O kanama tarihinde mi adetimi beklemeliyim ???

Kızlar merhabaaa.ya bir şey sorucam dün adet günümdü ama gelmedi.geçen ay rahim filmi Çekildim.bunun etkisi olabilir mi? Ayrıca rahim filminden sonra kanamam oldu 2 gün. O kanama tarihinde mi adetimi beklemeliyim ???
Evet canım.filmden kaynaklı her şey.bu ayki adetinle beraber yeni bir adet tarihin olacak.bekle.

Elpisksk canım senin doğum günün 22 sinde zannediyordum benn..kusura bakma..nice güzel yaşlara..en güzel hediyeyi rabbim bu doğum gününde sana versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…