Doktorum surekli yatmaya karsi ilk 3 gun sıkıca dinlen diyor evde sadece yuruyus veriyor.ama 3 gunden sonra is agir deilse calismaya iizn var yorulmuyacaksin ayakta cok fazla kalmiycan agir kaldirmiycan v.s surekli yatmak kan dolasimini engellermis..Ya bnm doktorda hemen yap demisti. Ben odaya gittim yapmadim. 30dk sonra kendi geldi odaya ilaclari anlatmaya. Neden gitmedin dedi kizdi bide bişey olmaz dedi. Ondan sonra gitmistim ama her dr oyle degil .bnm israel aruh dr um. Az kaldi sabret yaa .rapor fln aliymusunuz.napiynz. ben ilkinde 2 gun yattim.2.de 3gun yattim 1 gun calistim sonra yine dinlendim evde.yattim derken surekli yatmadim.yemegimi fln yaptim. Bunda naparim bilmiyrm
Aminn canimm inss.darisida bian once senin basinaa artikkkAyyy cnm hadi bebişlerin hep seninle olsun inşallah
İlk transfer kimin bende 10 nisanda tranfer oldum yaaaOh ne guzel 2.transferde senin oldu. Siradaki 2. Hamilemiz.serum olayı ins faydali olur. Bende dr a sormayi dusunuyrm.
Sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..Kizlarr transferim gerceklesti 2 embriyo bebiisime kavustumm sonunda...simdilik hastanedeyim daha serum bitene kadar..
Tsk ederim canim ilk oncelik senin inss sen guzel haberi ver bize...Sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..
Senin transfer oldumu canim ben kacirmisim sanirim hayirlisi olsun bu arada kacinci gunun bugun belirti falan varmiİlk transfer kimin bende 10 nisanda tranfer oldum yaaa
Sen de ilk ikiz annesi olursun inşallah gurupta canım benim..Tsk ederim canim ilk oncelik senin inss sen guzel haberi ver bize...
Test tarihim 27 nisan canim1-bahceliev.....transfer 10 Nisan...test 22/04
2-kaderim35...transfer 14 Nisan...test 24/04
3-elpis-ksk...transfer 17 Nisan...test ?????
İnşallah canım evlilik yıldönümünde minik bir mucize ile yuvanıza neşe gelir..hayatında güzel bir supriz olmuş olur..en güzel evlilik yıldönümü hediyesi olur..Adet olduguma sevinddigim nadir günlerden birini yasiyrm. Yrn dr a gidip tup bebek icin ignelerre baslayacagim heralde.
20mayis evlilik yildonumum ins o gune kadar guzel sonuclar alirim
Ilk adimi atmis oldun hayirlisi canim hadi bakalim.belkide 20 mayista sana en degerli hediye o gunu gelicek.benimde bugun cok tesaduf oldu mesela dogum gunume denk geldi tesaduf.Adet olduguma sevinddigim nadir günlerden birini yasiyrm. Yrn dr a gidip tup bebek icin ignelerre baslayacagim heralde.
20mayis evlilik yildonumum ins o gune kadar guzel sonuclar alirim
Evet canım.filmden kaynaklı her şey.bu ayki adetinle beraber yeni bir adet tarihin olacak.bekle.Kızlar merhabaaa.ya bir şey sorucam dün adet günümdü ama gelmedi.geçen ay rahim filmi Çekildim.bunun etkisi olabilir mi? Ayrıca rahim filminden sonra kanamam oldu 2 gün. O kanama tarihinde mi adetimi beklemeliyim ???
Allah gönlünüze göre versin taze anneler :)1-bahçeliev..transfer10Nis...test22Nis
2-kaderim35..transfer14Nis..test24Nis
3-elpis-ksk..transfer17Nis...test27Nis
Adet belirtileri var zaten.gelmeyince hormonal bi bozukluktan korktum.sormak istedim.çok çok çok teşekkür ederim :)Evet canım.filmden kaynaklı her şey.bu ayki adetinle beraber yeni bir adet tarihin olacak.bekle.
Adet belirtileri var zaten.gelmeyince hormonal bi bozukluktan korktum.sormak istedim.çok çok çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?