Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar merhabaaa.ya bir şey sorucam dün adet günümdü ama gelmedi.geçen ay rahim filmi Çekildim.bunun etkisi olabilir mi? Ayrıca rahim filminden sonra kanamam oldu 2 gün. O kanama tarihinde mi adetimi beklemeliyim ???
Filmin de etkisi olabilir bekledigimiz icinde gec geliyo canim benimde bi kac gun gecikmisti.

K kaderim35 izmire gelmek için acele etme.... allah hpimizin gönlüne göre versin... inşallahhhhh
Napim canım eşimin işleri var..bende kendi yatagimi özledim..kendi evimi..80 yaşındaki kayinpederimin halası hizmet ediyor bize üzülüyorum..hiç kaldırmıyor beni yataktan..is yapsam sorun olmayacak..tabak bile tasitmiyorlar düşün yani..izmirin kokusunu bile özledim inanirmisin..gözümde tütüyor..

Cok iyi anlıyorum seni.. Ama bebişi düşün, herşey senin iyiliğin için canım benim. Dinlenmene bak.. Bebişle konuş.. Dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…