- 30 Mart 2015
- 72
- 37
- 48
- 44
mutlu yıllar :) güzel haberler alırsın Allah'ın izniyle yeni Yaşında.Ilk adimi atmis oldun hayirlisi canim hadi bakalim.belkide 20 mayista sana en degerli hediye o gunu gelicek.benimde bugun cok tesaduf oldu mesela dogum gunume denk geldi tesaduf.
Filmin de etkisi olabilir bekledigimiz icinde gec geliyo canim benimde bi kac gun gecikmisti.Kızlar merhabaaa.ya bir şey sorucam dün adet günümdü ama gelmedi.geçen ay rahim filmi Çekildim.bunun etkisi olabilir mi? Ayrıca rahim filminden sonra kanamam oldu 2 gün. O kanama tarihinde mi adetimi beklemeliyim ???
Cok tsk ederimm...Mutl
mutlu yıllar :) güzel haberler alırsın Allah'ın izniyle yeni Yaşında.
Tsk ederim canim evet buyuk tesaduf oldu ins en guzel dogum gunu hediyesi olacak allah nasip ederse..Elpisksk canım senin doğum günün 22 sinde zannediyordum benn..kusura bakma..nice güzel yaşlara..en güzel hediyeyi rabbim bu doğum gününde sana versin inşallah..
Gelsinde tedaviye başlayayım inşallah.Filmin de etkisi olabilir bekledigimiz icinde gec geliyo canim benimde bi kac gun gecikmisti.
hadi bakalımmmm hecanla bekliyoruz.. rabbim herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu..1-bahçeliev..transfer10Nis...test22Nis
2-kaderim35..transfer14Nis..test24Nis
3-elpis-ksk..transfer17Nis...test27Nis
canım benim doğum günün kutlu olsun. inşallah doğum günü sprizi olur:))) heyecanla bekliyorum sizi... taze anneler:)))Cok tsk ederimm...
canım sen ne yapıyorsun? nasıl gidiyor?canım sanada günaydın
Napim canım eşimin işleri var..bende kendi yatagimi özledim..kendi evimi..80 yaşındaki kayinpederimin halası hizmet ediyor bize üzülüyorum..hiç kaldırmıyor beni yataktan..is yapsam sorun olmayacak..tabak bile tasitmiyorlar düşün yani..izmirin kokusunu bile özledim inanirmisin..gözümde tütüyor..
iyi çok şükür canım ne yapayım evde ufak tefek el sanatlarıyla uğraşıyorum vakit geçiriyorum :)canım sen ne yapıyorsun? nasıl gidiyor?
Cok tsk ederim canim benimmm..canım benim doğum günün kutlu olsun. inşallah doğum günü sprizi olur:))) heyecanla bekliyorum sizi... taze anneler:)))
Doğum günün kutlu olsun cnm bnm yeni yaşında hersey dilediğin gibi olsun inşallahiyi çok şükür canım ne yapayım evde ufak tefek el sanatlarıyla uğraşıyorum vakit geçiriyorum :)
Dogum günün kutlu olsun cnm bnm yeni yaşında hersey dilediğince olsun inşallahCok tsk ederim canim benimmm..
Günaydın cnm kayınvaldemler giderse güzel bi hafta sonu olucak inşallahhgünaydın kızlar hayırlı hafta sonları olsun
Tsk ederim canim benim hepimizin istekleri icin guzel bir yil olsun inss aminn..Dogum günün kutlu olsun cnm bnm yeni yaşında hersey dilediğince olsun inşallah
Cok iyi anlıyorum seni.. Ama bebişi düşün, herşey senin iyiliğin için canım benim. Dinlenmene bak.. Bebişle konuş.. Dualarım seninle..Napim canım eşimin işleri var..bende kendi yatagimi özledim..kendi evimi..80 yaşındaki kayinpederimin halası hizmet ediyor bize üzülüyorum..hiç kaldırmıyor beni yataktan..is yapsam sorun olmayacak..tabak bile tasitmiyorlar düşün yani..izmirin kokusunu bile özledim inanirmisin..gözümde tütüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?