Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Size de iyi haftasonlari kizlar...
Ben sabahtan beri drdaydim. Erkenden esimle gittim kan verdim muayene oldum. Sonuc 2saat sonra cikacak deyince kocisle kordonda kahvalti yaptik. Sonra tekrar dr a gittik laboratuvarda sorun olmus 1 saatten fazla daha bekledik. Sonucta tup bebege basladik.puregon 100luk vurulucam busefer. Gecen gonalf idi. carsâmba kontrol var. Birde bu aksam eşimde bende 2tane azitro diye ilac icicez.sanirim antibiyotikmis. 1 torba ilacla eve donduk

Hayirli baslangiclar olsun ins canim.ilac maalesef hic bitmiyor hala daha dvm ediyorum bende :))

Hadi hayırlısı olsun cnm maraton başladı güZel sonuçlara inşallahh

Arkadaslar merhaba
sanirim devlette yaptirmak icin 3 yillik evli olmak gerekiyor ben henuz 1,5yillik evliyim ve tup bebek isleyisiyle ilgili hicbir bilgim yok.
Ege unv.de para odeyerek yaptirabiliyor muyu? Ve özel tup bebek merkezleri ve fiyatlari hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Bir de 4000-5000 tl lerden bahsediliyor sanirim. Bu fiyatlar tek deneme icin mi?

Ege univ. Hakkinda hic bir bilgim yok.ozelde fiyatlar hemen hemen ayni 4.500 5000 6000 gibi.ilaclar kisiden kisiye degisiyor en fazla 1500 gidiyor ilaclarada.ama tabi arada ek masraf cikarsa masraf artar..

Ege univ. Hakkinda hic bir bilgim yok.ozelde fiyatlar hemen hemen ayni 4.500 5000 6000 gibi.ilaclar kisiden kisiye degisiyor en fazla 1500 gidiyor ilaclarada.ama tabi arada ek masraf cikarsa masraf artar..
Anladim cok tesekkurler. Bu fiyatlar tek deneme icin mi peki, yani ayni yerde 2.deneme icin yine 5000-6000 mi odeniyor?

Anladim cok tesekkurler. Bu fiyatlar tek deneme icin mi peki, yani ayni yerde 2.deneme icin yine 5000-6000 mi odeniyor?
Eğer yumurtalarını dondurma işlemi yapılırsa 2.denemende fiyat daha düşük oluyor..ilk transfer de 2000 $ ödedim eğer tutmazsa 2.transferde dondurulmuş embriyo kullanılırsa 900 $ ödeyeceğim..yumurta dondurma işlemide senin keyfine kalmış bir şey değil aslında kaliteli ve yeterli sayıda olması durumunda dondurabiliyorsun..dondurulmuş kullanılırken iğne masrafın ve yumurta toplama sürecini atlamış oluyorsun..

Ohh afiyet olsun bizde bugün fenerbahçe sahilde kahvaltı yaptık..kaç gün sonra ilk defa evin dışına çıktım değişik insanlar gördüm..hadi bakalım canım hayırlısı ile güzel güzel tedavin gerçekleşsin..sağlıklı embriyoların olsun inşallah...

Cok iyi anlıyorum seni.. Ama bebişi düşün, herşey senin iyiliğin için canım benim. Dinlenmene bak.. Bebişle konuş.. Dualarım seninle..
Teşekkür ederim canım benim..artık yaa annemde ya kayinvalidemde dinlencem..eşim Bugün çıktı yola bende birazdan bineceğim uçağa..allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah hep beraber..

Ćok tesekkur ederim.insallah hepiniz, hepimiz hayirli mutlu sona ereriz.

Merhaba cnm özelde fiyat yaklaşık böyle ama eş faktörlü bi durum varsa artı ilaçlar artı gerekli operasyon olursa bu fiyat artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…