Hayirli baslangiclar olsun ins canim.ilac maalesef hic bitmiyor hala daha dvm ediyorum bende :))Size de iyi haftasonlari kizlar...
Ben sabahtan beri drdaydim. Erkenden esimle gittim kan verdim muayene oldum. Sonuc 2saat sonra cikacak deyince kocisle kordonda kahvalti yaptik. Sonra tekrar dr a gittik laboratuvarda sorun olmus 1 saatten fazla daha bekledik. Sonucta tup bebege basladik.puregon 100luk vurulucam busefer. Gecen gonalf idi. carsâmba kontrol var. Birde bu aksam eşimde bende 2tane azitro diye ilac icicez.sanirim antibiyotikmis. 1 torba ilacla eve donduk
Hadi hayırlısı olsun cnm maraton başladı güZel sonuçlara inşallahhSize de iyi haftasonlari kizlar...
Ben sabahtan beri drdaydim. Erkenden esimle gittim kan verdim muayene oldum. Sonuc 2saat sonra cikacak deyince kocisle kordonda kahvalti yaptik. Sonra tekrar dr a gittik laboratuvarda sorun olmus 1 saatten fazla daha bekledik. Sonucta tup bebege basladik.puregon 100luk vurulucam busefer. Gecen gonalf idi. carsâmba kontrol var. Birde bu aksam eşimde bende 2tane azitro diye ilac icicez.sanirim antibiyotikmis. 1 torba ilacla eve donduk
Ege univ. Hakkinda hic bir bilgim yok.ozelde fiyatlar hemen hemen ayni 4.500 5000 6000 gibi.ilaclar kisiden kisiye degisiyor en fazla 1500 gidiyor ilaclarada.ama tabi arada ek masraf cikarsa masraf artar..Arkadaslar merhaba
sanirim devlette yaptirmak icin 3 yillik evli olmak gerekiyor ben henuz 1,5yillik evliyim ve tup bebek isleyisiyle ilgili hicbir bilgim yok.
Ege unv.de para odeyerek yaptirabiliyor muyu? Ve özel tup bebek merkezleri ve fiyatlari hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Bir de 4000-5000 tl lerden bahsediliyor sanirim. Bu fiyatlar tek deneme icin mi?
Anladim cok tesekkurler. Bu fiyatlar tek deneme icin mi peki, yani ayni yerde 2.deneme icin yine 5000-6000 mi odeniyor?Ege univ. Hakkinda hic bir bilgim yok.ozelde fiyatlar hemen hemen ayni 4.500 5000 6000 gibi.ilaclar kisiden kisiye degisiyor en fazla 1500 gidiyor ilaclarada.ama tabi arada ek masraf cikarsa masraf artar..
Eğer yumurtalarını dondurma işlemi yapılırsa 2.denemende fiyat daha düşük oluyor..ilk transfer de 2000 $ ödedim eğer tutmazsa 2.transferde dondurulmuş embriyo kullanılırsa 900 $ ödeyeceğim..yumurta dondurma işlemide senin keyfine kalmış bir şey değil aslında kaliteli ve yeterli sayıda olması durumunda dondurabiliyorsun..dondurulmuş kullanılırken iğne masrafın ve yumurta toplama sürecini atlamış oluyorsun..Anladim cok tesekkurler. Bu fiyatlar tek deneme icin mi peki, yani ayni yerde 2.deneme icin yine 5000-6000 mi odeniyor?
Ohh afiyet olsun bizde bugün fenerbahçe sahilde kahvaltı yaptık..kaç gün sonra ilk defa evin dışına çıktım değişik insanlar gördüm..hadi bakalım canım hayırlısı ile güzel güzel tedavin gerçekleşsin..sağlıklı embriyoların olsun inşallah...Size de iyi haftasonlari kizlar...
Kayinvalideni gönderme enerjisi yollayalım hep beraber hadi kızlar..Bizde bu enerji varken...Günaydın cnm kayınvaldemler giderse güzel bi hafta sonu olucak inşallahh
Teşekkür ederim canım benim..artık yaa annemde ya kayinvalidemde dinlencem..eşim Bugün çıktı yola bende birazdan bineceğim uçağa..allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah hep beraber..Cok iyi anlıyorum seni.. Ama bebişi düşün, herşey senin iyiliğin için canım benim. Dinlenmene bak.. Bebişle konuş.. Dualarım seninle..
Ćok tesekkur ederim.insallah hepiniz, hepimiz hayirli mutlu sona ereriz.Eğer yumurtalarını dondurma işlemi yapılırsa 2.denemende fiyat daha düşük oluyor..ilk transfer de 2000 $ ödedim eğer tutmazsa 2.transferde dondurulmuş embriyo kullanılırsa 900 $ ödeyeceğim..yumurta dondurma işlemide senin keyfine kalmış bir şey değil aslında kaliteli ve yeterli sayıda olması durumunda dondurabiliyorsun..dondurulmuş kullanılırken iğne masrafın ve yumurta toplama sürecini atlamış oluyorsun..
Enerjiniz geldi canlarım yarın gidiyolarKayinvalideni gönderme enerjisi yollayalım hep beraber hadi kızlar..Bizde bu enerji varken...
Bugunden gideydiler yarin pazarin tadini cikarirdin neyse bunaada sukurEnerjiniz geldi canlarım yarın gidiyolar
Merhaba cnm özelde fiyat yaklaşık böyle ama eş faktörlü bi durum varsa artı ilaçlar artı gerekli operasyon olursa bu fiyat artarArkadaslar merhaba
sanirim devlette yaptirmak icin 3 yillik evli olmak gerekiyor ben henuz 1,5yillik evliyim ve tup bebek isleyisiyle ilgili hicbir bilgim yok.
Ege unv.de para odeyerek yaptirabiliyor muyu? Ve özel tup bebek merkezleri ve fiyatlari hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Bir de 4000-5000 tl lerden bahsediliyor sanirim. Bu fiyatlar tek deneme icin mi?
Iyi yolculuklar canim hayirlisiyla gel artik memleketimize...Teşekkür ederim canım benim..artık yaa annemde ya kayinvalidemde dinlencem..eşim Bugün çıktı yola bende birazdan bineceğim uçağa..allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah hep beraber..
Çok şükür allahtan eşim evde daha cnm dinleniyo çarsamba iş başı yapacak 2 gün bizimBugunden gideydiler yarin pazarin tadini cikarirdin neyse bunaada sukur
Hayırlı yolculuklar canım sag salim gel izmirimizeTeşekkür ederim canım benim..artık yaa annemde ya kayinvalidemde dinlencem..eşim Bugün çıktı yola bende birazdan bineceğim uçağa..allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah hep beraber..
Cok sukurr kendinizi dinlersiniz en azindan kafaniz sakinlesir...Çok şükür allahtan eşim evde daha cnm dinleniyo çarsamba iş başı yapacak 2 gün bizim
Aynen cnm ameliyat sonrası geldiler hemen zaten öncesinde yorgunlugum ve stresim vardı üstüne daha çok yoruldum 2 gün gezip dolaşmam lazım sonra bnm ameliyat zamanı gelicek zatenCok sukurr kendinizi dinlersiniz en azindan kafaniz sakinlesir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?