Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Tesekkur ederim.
peki ege unv.de özel yapiliyor mu tup bebek (raporsuz) biliyor musun?
Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin insallah bu bekleyisin meyvesini
Ücretli yapılıyor canım bende ücretli yaptırdım.390 36 60 nolu telefondan istediğin bilgileri sorabilirsin.

Ücretli yapılıyor canım bende ücretli yaptırdım.390 36 60 nolu telefondan istediğin bilgileri sorabilirsin.

Çok tesekkur ederim canim. Peki fiyat konusunda da bilgi verebilir misin?
Telefon icin cok sagol iyi oldu bu numara ama tam yaptirmaya karar verdigim zaman ariyim ben.

Çok tesekkur ederim canim. Peki fiyat konusunda da bilgi verebilir misin?
Telefon icin cok sagol iyi oldu bu numara ama tam yaptirmaya karar verdigim zaman ariyim ben.
canım ben dondurulmuş kullandım o yüzden daha uygundu çünkü yumurta büyütme ilaçları pahalı yani taze tranfer daha pahalı.Bu tedavi ilaçlarla 2300 tl ye falan geldi...

Merhaba arkadaşlar, Allah hepimize kolaylıklar versin, benilerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah(âmin). Aranızda Erol tavmergen de tedavi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, Allah hepimize kolaylıklar versin, benilerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah(âmin). Aranızda Erol tavmergen de tedavi olan var mı?
Merhaba hosgeldinn..rabbim hepimizin yuzunu guldyrsun inss amin...hatirladigim kadariyla erol tavmergene giden yok sanirim

Hoşbuldum Ben de tüp bebek için en uygun güvenilir bir yer arıyorum. Bana önerebileceğiniz yer var mı? Sizler nereleri tercih ettiniz

Hoşgeldin cnm amin inşallah rabbim yardımcımız olsun erol hocada tedavi olan yok sanırım aramızda ama emin degilim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…