Burda hepimiz farkli dk lara gidiyoruz herkes kendi doktorundan memnun canim.bence sende bi kac merkez olustur kafanda gorusursun belirlediklerinde sana en yakin geleni secersin cunku sana dk run yaklasimi cok onemli.Irenbe tup bebek merkezine giden cok kisi okudum burda.medical parka giden arkadaslarimiz var.ben su hospitale gittim.ege univ. Gidenler var.birde tinaztepe tup bebek var.HoşbuldumBen de tüp bebek için en uygun güvenilir bir yer arıyorum. Bana önerebileceğiniz yer var mı? Sizler nereleri tercih ettiniz
Ben medicalparktaym cnm prof ahmet zeki ışık elpis-ksk nin dediği gibi herkes memnun doktorundan inşallah seninde içine sinen biryer olur hayırlısı hakkımızdaHoşbuldum aras35, evet Erol beye giden kimseyi bulamadım. Siz nereyi tercih ettiniz
merhaba canım nasılsın başladınmı tedaviyehayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrr allahım hepimize yardım ettt
Benim bu 4.denemem de oldu histeroskopi diger 3 unde olmamisti.Aslinda yaptirsan aklinda soru isareti kalmiyor ben yaptirdim bi sorun cikmadi cok sukur aklima takilan bi soru isaretide kalmadi..sonra yaptirmadikmi bu sefer neden diyoruz...arkadaslar histeroskopisiz tup bebek yapilirmi sizce
Bence yaptır canım için rahat etsin..çünkü bende rahimde çöküklük çıktı..oda erken doğuma neden oluyormuş..en azından bunu biliyorum ona göre doktorumda önlem alacak..arkadaslar histeroskopisiz tup bebek yapilirmi sizce
Diger merkezleri bilmiyorum canim benim doktorum baska doktora yonlendirdi fiyati pahali gelince baska bir arkadasina yonlendirdi.ama paketin icinde olacagini sanmiyorum..ultrasonla tedaviden sonra rahim filmine baktilar bir sikinti yok gerek yok histerospiye dediler histeroskopi icin ayri fiyat aliniyor mu yoksa tup bebek tedavisi icindemi ucreti
Ohh canım allah içinize sindirsin..napim 24 ünü bekliyorum..agrilarim var geçmedi daha..kızlarrrr nasılsınız bakalım test günü bekleyenler tarihleri ne zaman ? ben dün kaynvaldeleri gönderdimbugün kocişle bi kordon yaptık yarında sinemaya gidip kapanışı yapıcaz sizler neler yaptınız ?
Bugunlerin tadini cikar sekerim gez dolas stres at.ben eve kapandim bugun ilk kez dus aldim benimde biraz agrilarim var.27 nisan benimde test tarihim.kızlarrrr nasılsınız bakalım test günü bekleyenler tarihleri ne zaman ? ben dün kaynvaldeleri gönderdimbugün kocişle bi kordon yaptık yarında sinemaya gidip kapanışı yapıcaz sizler neler yaptınız ?
Ohh canım allah içinize sindirsin..napim 24 ünü bekliyorum..agrilarim var geçmedi daha..
ağrılar olagan kızlar tarihlerinizde çok yakın ayyy Allahım yüzünüze gülsün inşallah bu yıl bizim yılımız olsun ben nasıl heyecanlıyım sizi düşünemiyorumBugunlerin tadini cikar sekerim gez dolas stres at.ben eve kapandim bugun ilk kez dus aldim benimde biraz agrilarim var.27 nisan benimde test tarihim.
canım ben dondurulmuş kullandım o yüzden daha uygundu çünkü yumurta büyütme ilaçları pahalı yani taze tranfer daha pahalı.Bu tedavi ilaçlarla 2300 tl ye falan geldi...
Amin..hepimizin yüzü gülsün..ağrılar olagan kızlar tarihlerinizde çok yakın ayyy Allahım yüzünüze gülsün inşallah bu yıl bizim yılımız olsun ben nasıl heyecanlıyım sizi düşünemiyorum
Hayirlisini dilemek en guzeli zaten. Inş sonuc da senin icin hayirli olur.Günaydın arkadaşlar. Benim hiç ağrım sızım hiç bir şeyim yok. Test günüm yarın.yarın sabah erkenden kan vericem sonuç öğlen 12 gibi olur valla bilemiyorum Allah ne verirse hayırlısını versin....
canım ben Ege Nazan Tavmergen (çokta tatlı bir bayandır kendisi) hastasıydım Erol Tavmergenin kardeşi kendisi oda profösör.Olmadığı zamanlardada Dr. Gülnaz Şahin ilgilendiki oda dr. olarak tavsiye ederim.(biraz asık suratlıda olsa)..:)Anladim canim peki hangi doktora gorundun. Memnnun kaldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?