Ben erol tavmergenin ilgisinden hiç memnun kalmamıştım.ekibi var.genelde onlar ilgileniyor hastayla.profun yüzunü zor görmüştuķ.canım ben Ege Nazan Tavmergen (çokta tatlı bir bayandır kendisi) hastasıydım Erol Tavmergenin kardeşi kendisi oda profösör.Olmadığı zamanlardada Dr. Gülnaz Şahin ilgilendiki oda dr. olarak tavsiye ederim.(biraz asık suratlıda olsa)..:)
canım ben Ege Nazan Tavmergen (çokta tatlı bir bayandır kendisi) hastasıydım Erol Tavmergenin kardeşi kendisi oda profösör.Olmadığı zamanlardada Dr. Gülnaz Şahin ilgilendiki oda dr. olarak tavsiye ederim.(biraz asık suratlıda olsa)..:)
ben zaten onun hastası değilim , ama duyduğum kadarıyla çok yoğunmuş...Ben erol tavmergenin ilgisinden hiç memnun kalmamıştım.ekibi var.genelde onlar ilgileniyor hastayla.profun yüzunü zor görmüştuķ.
ege tüp bebekte Rafael Levi vardı oda doç. tir ve oda iyi bir doktordur ben daha önce muayenehanesine gitmiştim.Ben de gecen hafta prof. Teksin Çirpan a muayene oldum ege infertilitede. Mayis adetimin 2. Gunu tahlil istedi. Nasil bi doktordur hic bilmiyorum. Bakalim hayirlisi
yokk canımm belki 2 ay sonramerhaba canım nasılsın başladınmı tedaviye
hayırlısı olsun canım :)yokk canımm belki 2 ay sonra
canım ana testi pozi,tif anti scl 70 testi pozitif çok üzüldüm romotolojiye tahlillerin yorumu içn gidicemhayırlısı olsun canım :)
romatizmamı çıktı sende canım anlayamadımcanım ana testi pozi,tif anti scl 70 testi pozitif çok üzüldüm romotolojiye tahlillerin yorumu içn gidicem
öyle ama daha dr yorumlamadı ayın 30unda gidicem ama testlerin negatif olması gerekiyordu sen nerden anladın rom.olduğunu geçi ci değilromatizmamı çıktı sende canım anlayamadım
romotolojiye gidicem deyince orada aklıma geldi o bölüm romotizmal hastalıklara bakıyor yaa ondan ama inşallah geçici bir sorundur yada tahlil o anlık yanlış çıkmıştır umarım sıkma canını rabbim dermanı olan dert versin inşallah hiçbir şey çıkmayacak :)öyle ama daha dr yorumlamadı ayın 30unda gidicem ama testlerin negatif olması gerekiyordu sen nerden anladın rom.olduğunu geçi ci değil
Ne guzel bir habrr bu cok sevindim darisi hepimizin basina ...2.tüp bebeğim tuttu doktorum salim şehirali çok memnunum hayatımda gördüğüm en iyi ender insanlardan biri ve çok disiplinli Çalışıyor . Tüp bebek yaptıracak Arkadaşlara tavsiye ederim hastalarıyla saygılı ilgileniyor her soruna net cevap bulabiliyorsun. Özel bakıyo ama fiyatları uygun .anlaştığı hastanede transferimde çok ilgilendi oradaydı memnun kaldım ayrıca bu doktoru nereden buldunuz derseniz tanıştığım 2arkadaşımda doktorumuz ve ilk tüp denemelerinde tutmuş çocukları Büyüdü bile.
Dondurulmuş embriyo torpilinde tanışmıştık dini canım ilk olumsuzu ben almıştımNe guzel bir habrr bu cok sevindim darisi hepimizin basina ...
inşallah canımmromotolojiye gidicem deyince orada aklıma geldi o bölüm romotizmal hastalıklara bakıyor yaa ondan ama inşallah geçici bir sorundur yada tahlil o anlık yanlış çıkmıştır umarım sıkma canını rabbim dermanı olan dert versin inşallah hiçbir şey çıkmayacak :)
Aynen canim hatirladim ama böyle guzel haberin uzerine hatirlatmak istemedim.Dondurulmuş embriyo torpilinde tanışmıştık dini canım ilk olumsuzu ben almıştım
Canım biliyorsun benim dondurulmuşum olduğu halde kullanmadan tüpe geçtim çok şükür taze tuttu ilk denemem dondurulmuştu olumsuzdu bence taze daha Avantajlı canım senin doktorun İsrael aruh du dimiAynen canim hatirladim ama böyle guzel haberin uzerine hatirlatmak istemedim.
Bende ignelere basladim. Dondurulmusum yok. Yeniden tedavi oluyrm. Ins allahim bizede nasip eder.
canım seni amandanın ocak şubat topiğinden hatırladım çok sevindim Allah devamını,kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...2.tüp bebeğim tuttu doktorum salim şehirali çok memnunum hayatımda gördüğüm en iyi ender insanlardan biri ve çok disiplinli Çalışıyor . Tüp bebek yaptıracak Arkadaşlara tavsiye ederim hastalarıyla saygılı ilgileniyor her soruna net cevap bulabiliyorsun. Özel bakıyo ama fiyatları uygun .anlaştığı hastanede transferimde çok ilgilendi oradaydı memnun kaldım ayrıca bu doktoru nereden buldunuz derseniz tanıştığım 2arkadaşımda doktorumuz ve ilk tüp denemelerinde tutmuş çocukları Büyüdü bile.
Sağol canım çok şükür ya sizin bebişlerinizle mutlu olmuştuk Allah'ım bizlere de nasip etti inşallah amanda nında yüzü Güler kaybedip de kazanmak çok zorcanım seni amandanın ocak şubat topiğinden hatırladım çok sevindim Allah devamını,kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?