Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben erol tavmergenin ilgisinden hiç memnun kalmamıştım.ekibi var.genelde onlar ilgileniyor hastayla.profun yüzunü zor görmüştuķ.

Ben de gecen hafta prof. Teksin Çirpan a muayene oldum ege infertilitede. Mayis adetimin 2. Gunu tahlil istedi. Nasil bi doktordur hic bilmiyorum. Bakalim hayirlisi

Ben de gecen hafta prof. Teksin Çirpan a muayene oldum ege infertilitede. Mayis adetimin 2. Gunu tahlil istedi. Nasil bi doktordur hic bilmiyorum. Bakalim hayirlisi
ege tüp bebekte Rafael Levi vardı oda doç. tir ve oda iyi bir doktordur ben daha önce muayenehanesine gitmiştim.

Kızlar merhaba. Ben de bu ay tüp bebek tedavisindeyim. transfer yapıldı. 25 iinde sonuç inşallah. Symrna Art de tedavi görüyorum. 1 yıl kadar önce medifema ardından karataşta aysel zabit taşerle histeroskopi laparoskopi rahim filmi v.s bi sürü tetkik yapıldı. Kendisi çok yoğundu hep. Ama yine de güleryüzü için rahatlattığı için ona gittim hep. Ama karataş a geçtikten sonra hem sekreteri o kasar tempolu bi kadına ayak uyduramadığından hem hastanenin fiziki yapısı ve saçma tahlil bürokrasisi yüzünden bir defa klomen denedikten sonra kendisinden vazgevazgeçtiK. Tek tüpüm kapalıydı ve polip vardı temizlendi. O konuda aysel hanımdan memnun kaldım ama biz anladık ki bizim problemimiz daha sakin incelenip görülmesi gereken bi durumdu. Yol üzerinde symrna art yi görüp bi görüşelim dedik. Çok rahatlatıcı bi mekan. Biz aşılamayla vakit kaybetmek istemediğimizi de söyledik. Zaten tek tüp kapalıydı. Gerek yoktu. İlk ay histeroskopi yapılarak rahimde problem olup olmadığına bakıldı. Şükür yoktu. Ama klomen sağolsun bende kiste sebep oldu. 2 ay bekledik. Bi ay kist bi ay hemoglobini yükseltmek için. Funda hanım bu düşük hgb değeri ile hamile kalsam bile kan vermeye kadar gidebileceğini söyleyerek en hızlı şekilde yükseltmwk için dahiliye ile görüşmemi söyledi. Onun önerisi ile 1 ayda hiç ulaşamadığım bi hgb değerine ulaştım. Hatta tiroid antikorları ile ilgili 2 değerde ufak bi yükseklik vardı ve hemen eutrox başladı. Hatta tam güvenmeyip bi doçente gittik kendisi de tasdik etti. Çünkü bu değer düşük sebebi olabiliolabiliyormuş Allah korusun. Sonra tedavi başladı ve bu süreçte genellikle sühendan hanımla devam ettik. Kendisi harika bi insan. Transferde elimi sıkarak. Olacak inan bebeğinle konuş hep dedi. Çok rahatlattı. Bence ekip olarak çok düzenli ve sistemli çalışıyorlar. Sonuç olumlu olmasa bile içimde bi şüphe yok. Süreç güzel geçti. Ayrıca Embriyolog özge hanım ve hemşireleri bence çok iyiler. Her şey için doktorla muhatap olmuyosunuz. Hemşireler zaten her şeyi biliyo ya da doktorla iletişimi sağlıyo. Bence bu doktorun daha rahat çalışabilmesi için iyi bişe. Böyle işte... baya uzun yazdım ama herkes için önemli bi süreç. Birbirimize ne kadar destek olabilirsek o kadar iyi...

2.tüp bebeğim tuttu doktorum salim şehirali çok memnunum hayatımda gördüğüm en iyi ender insanlardan biri ve çok disiplinli Çalışıyor . Tüp bebek yaptıracak Arkadaşlara tavsiye ederim hastalarıyla saygılı ilgileniyor her soruna net cevap bulabiliyorsun. Özel bakıyo ama fiyatları uygun .anlaştığı hastanede transferimde çok ilgilendi oradaydı memnun kaldım ayrıca bu doktoru nereden buldunuz derseniz tanıştığım 2arkadaşımda doktorumuz ve ilk tüp denemelerinde tutmuş çocukları Büyüdü bile.

öyle ama daha dr yorumlamadı ayın 30unda gidicem ama testlerin negatif olması gerekiyordu sen nerden anladın rom.olduğunu geçi ci değil
romotolojiye gidicem deyince orada aklıma geldi o bölüm romotizmal hastalıklara bakıyor yaa ondan ama inşallah geçici bir sorundur yada tahlil o anlık yanlış çıkmıştır umarım sıkma canını rabbim dermanı olan dert versin inşallah hiçbir şey çıkmayacak :)

Ne guzel bir habrr bu cok sevindim darisi hepimizin basina ...

inşallah canımm

Aynen canim hatirladim ama böyle guzel haberin uzerine hatirlatmak istemedim.
Bende ignelere basladim. Dondurulmusum yok. Yeniden tedavi oluyrm. Ins allahim bizede nasip eder.
Canım biliyorsun benim dondurulmuşum olduğu halde kullanmadan tüpe geçtim çok şükür taze tuttu ilk denemem dondurulmuştu olumsuzdu bence taze daha Avantajlı canım senin doktorun İsrael aruh du dimi

canım seni amandanın ocak şubat topiğinden hatırladım çok sevindim Allah devamını,kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...

Inşallah bu sefer olur canım inan bu sefer olacak hamilerin Duası tutarmış dualarım sizinle ama Telaş stres hiç bitmiyor kese kalp atışları sağlıklı mı derken 9ay nasıl geçecek bilmiyorum

canım seni amandanın ocak şubat topiğinden hatırladım çok sevindim Allah devamını,kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...
Sağol canım çok şükür ya sizin bebişlerinizle mutlu olmuştuk Allah'ım bizlere de nasip etti inşallah amanda nında yüzü Güler kaybedip de kazanmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…