Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sağol canım çok şükür ya sizin bebişlerinizle mutlu olmuştuk Allah'ım bizlere de nasip etti inşallah amanda nında yüzü Güler kaybedip de kazanmak çok zor
çok zor canım Allah 1 gün bile buldurup kaybettirmesin bende geçen seferde hamile kalmıştım fakat kaybettim ne acı bilirim.

Canım biliyorsun benim dondurulmuşum olduğu halde kullanmadan tüpe geçtim çok şükür taze tuttu ilk denemem dondurulmuştu olumsuzdu bence taze daha Avantajlı canım senin doktorun İsrael aruh du dimi
Evwt cnm dr ayni değiştirmedim. Bende taze olsun istiyrm olmazsa dondurulmusla denerim.ins gerek kalmaz

gebelik takibi için kime gidiyorsun canım ??
Ben doktorumdan çok memnunum canım tüp bebek yapan doktoruma devam. Ediyorum salim şehirali gerçekten tavsiye ederim İsrael aruh bin basar onların hastası çok olduğu için yıllarında birikimi olduğundan dolayı pek kendilerini açmıyorlar salim şehir Ali hastasını sahiplenip düzenli kontrol ediyor çok hırslı ve başarılı bir doktor

İsrael gebelik takibi yapmıyor mu .?. bizim erkek Faktörü canım ve döllenmemiz çok az oluyordu biliyorsunuz ikinci tüpümde laboratuvarı özel ilgilendi salim bey Ve embriyog 7_8saat uğraşmış özel bir Yöntemle spermleri ayrıştırılmış bizde morfoloji 1 hızlı hareket 0 ve spermde akrozomal bozukluk yüzde 99 dü çok şükür ya Rabbim ol deyince oluyo ama hala korkuyorum morfolojimiz de sorun olduğundan dolayı bebeğim sağlıklı mı sorusunu aklımdan çıkaramıyorum

Biliyorsun canım ben bal tarçın çörek yaptım..12 side dollendi ve 12 side devam etti..embriyolog doktoru bile çok şaşırdı..4 tane aa kalite oldu..toplam 6 tane donduruldu

Neden kaybetmiştinz ve kaçıncı ayda kaybettiniz bende çok korkuyorum ya ilk 3ayı atlatsam rahatlayacam
benim 7 haftaydı canım zaten hcg lerim çok düzenli gitmiyordu.Sen içini ferah tut canım olumlu düşün hep dua et bol bol.Meryem suresi var onu oku bebek için tavsiye ederim.10. haftadan sonra biraz daha rahatlarız demişti doktorum seninde az kalmış stres yapıp pıtırcığıda üzme annesi.:)
benim doktorumda Kahraman Kolday şiddetle herkese tavsiye ederim kızlar...

Merhaba arkadasim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.cok sevindim senin adina diger topicte okumustum seni.sizin gibi bizimde sorun erkek faktorlu.morfolojimiz sayimiz az.izmirde imsi olmadigi icin istanbul bahcecide denedik ama olumsuz sonuc aldik.git gel cok yorulduk.izmirde denemeye karar verdim doktor arayisi icindeyim.senin doktorun hangi merkezin labaratuvarini kullandi islemlerin nerde oldu?

Canım bizde ims i yöntemini denedik doktorum özel ege tüp bebek merkezini kullanıyor bize Söylenen şu ims yönteminin özel Ege tüp bebekte çok iyi OLDUĞUNU söyledi ben hatta cip yöntemini mi uygulasak dediğimde o Yöntem sizde fayda sağlamaz im s dem başka çaremiz yok dedi öyleden oldu canım istersen benim doktoruma gidin fiyatlarıda ÇOĞU doktora göre daha uygun

Istersen özelden telini vereyim bir Konuş telefonları açıp bilgi veriyor aklına takılan her şeyi itinayla cevap veriyor

Biliyorsun canım ben bal tarçın çörek yaptım..12 side dollendi ve 12 side devam etti..embriyolog doktoru bile çok şaşırdı..4 tane aa kalite oldu..toplam 6 tane donduruldu
Pkos var ya ohss fln olmasin diye tedirgijim.ama sayiyi etkilemez kalitesini arttirir diye dusunuyrm .bakalim yrn ilk muayene ne diyecek

Evet gebelik takibi yapiyor.arada goruyrm orada.

Evet yoğunluktan ekibi seninle ilgileniyor.halbuki parayı profun kendi ilgilensin diye veriyorsun
Öyle valla ben daha önce bi dr gittim özel gidiyorum her gidişimde en az bir saat bekliyorum sonra hemen değiştirdim şimdi çok memnununm. Zaten sorunlu insanlarız bide ilgisizlik olunca hiç çekilmiyo, ilgilenbilcekleri kadar hasta almalılar...

Aynen öyle canım, bizimle özel olarak ilgilenilmesi lazım.şimdi kime gidiyorsun peki?

Aynen öyle canım, bizimle özel olarak ilgilenilmesi lazım.şimdi kime gidiyorsun peki?
Ben şimdi kahraman koldaya gidiyorum gebelik takibi için çok ilgili her gittiğimde soru sormama izin vermeden bir sonraki randevuya kadar ne yapçağımı ne yiceğimi herşeyi sıkılmadan anlatıyo ultrasonda herşey iyi deyip göndermiyo tek tek herşeyin ne olduğunu izah ediyor. İlgi istiyosan kesinlikle tavsiye ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…