Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hoşgeldin canım.umarım sağlıkla bebeğine sen de kavusursun..senin de baya uzun bir süreç olmuş galiba..25 inde güzel haberler ile bekliyoruz bende 24 unde kan vereceğim..

Hoşgeldin canım.umarım sağlıkla bebeğine sen de kavusursun..senin de baya uzun bir süreç olmuş galiba..25 inde güzel haberler ile bekliyoruz bende 24 unde kan vereceğim..

Sağol canım. İnşallah daha da uzamaZ dileğim. Ve hepimizin tabi. İnşallah peş peşe alalım güzel haberleri :)

Sağol canım. İnşallah daha da uzamaZ dileğim. Ve hepimizin tabi. İnşallah peş peşe alalım güzel haberleri :)
Karataş i eski işyerimdeki arkadaş çok met ediyordu..Sen çok memnun kalmadin anladığım..benim iyi bir perinataloji doktoru bulmam lazım..içim rahat etmiyecek yoksa..

kızlar rahim kalınlığınızı mutlaka sorun... bu gün tekrar kontrole gittim kist falan var mı diye. rahimim kalınlaşmıyor. çok ince bir sürü ostrojen verdi.... kesinlikle sigara yok dedi..( tüp bebek tutmayınca günde 1 pakete çıkardım..) sigarayı bırakmayacaksan gelme bile dedi ondan bile tutmamış olabilirmiş tüp bebek.. bir de eşimden tekrar sperm testi istediler. aman allahım düzgün spermler bozuk çıktı.. daha önce hiç morfoloji sorunu olduğu söylenmemişti. %5 olan %2 çıktı. tesatosperm yazıyo tanıda. nasıl bozuldu sinirlerim anlatamam. 6 gün sonra tekrar kontrole gideceğim..

Kuzum eşine başka yerde özel dışarda bir labaratuvarda da test yaptırın..biz şifa da aşılama yaptirdigimizda eşimin spermi çok kötü idi..morfoloji sayı berbattı...2 doktor da 3 senede bu kadar düşmesi imkansız diye tekrar istediler..Tabi ben o arada ona keçiboynuzu kuru uyguladım 2 haftada keciboynuzu nda mi hikmet yada gerçekten bazı yerler tahliller ile oyunuyor olabilir mi çok farketti..hadi yaaa sigara diyosun..uff..ben cekiyom arada 2-3 firt dayanamıyorum..çok sinir liyim stresliyim yaa..

Son düzenleme:
İyide transferden önce rahim kalınlığı na bakilmadimi canım senin..o zaman şimdiden ananas yemeye basla çok faydaliymis rahim kalınlığı için..

hemen dua ediyorum canım inşallah güzel haberlerini veririsin bize....

Çok sevindim adına canım.iyi bir dr bulmak gerçekten cok zor:))

Yaaa değil miii...inşallah. ..
inşallah sen de sağ selamet allahın izniyle yavrunu kucağına alırsın
Aminnnn canım...Ama inan endişe korku hiç bitmiyormuş. Hamile kalınca rahatlarım sanmıştım ama sanırım 9 ay devam edicek.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzüne gülsün...

Karataş i eski işyerimdeki arkadaş çok met ediyordu..Sen çok memnun kalmadin anladığım..benim iyi bir perinataloji doktoru bulmam lazım..içim rahat etmiyecek yoksa..

Valla neyini metetti merak ettim. Benim eşim makina Mühendisi. Havalandırmalara bakıp bakıp bunlar ne kadar pis dedi durdu. Ki orası bi hastane yani. Bi de zaten apartman bozması labirent gibi. Bi kan veriyosun aynı gün şanslıysan alırsın. 2 saatte çıkan kan tahlillerini bile 1 gün sonra aldığım oldu. Çok komik bence.

Aminnnn canım...Ama inan endişe korku hiç bitmiyormuş. Hamile kalınca rahatlarım sanmıştım ama sanırım 9 ay devam edicek.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzüne gülsün...
Kucağina alıp da çocuk doktorunun her şey yolunda, sağlıklı deyişine kadar gerginlik sürer.ama allaha güvenmek lazım.gönlünü ferah tut canım

inşallah canım Allah hepimize o günleri gösterir.Sen ne durumdasın şimdi ilk denemenmi olucak ??
Ben 2.çocuk için uğraşanlardanım.eşim illa olsun istiyor annemler de.bütun olayı ben yaşayacagım için herkese söylemesi kolay tabi.daha bir girişimde bulunmadım.dr un verdiği tahlilleri yaptık.6 ay ggeçerliymiş.haziran gibi bir girişim olabilir.

Ben karataşta doğum yapmıştım.memnun kalmıstım.sadece doğum ama.sorun çıkmadı allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…