- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Aynı zamanda kendisi smyrnanın ortağı ve infertilite uzmanı...Aynen öyle canım, bizimle özel olarak ilgilenilmesi lazım.şimdi kime gidiyorsun peki?
Hoşgeldin canım.umarım sağlıkla bebeğine sen de kavusursun..senin de baya uzun bir süreç olmuş galiba..25 inde güzel haberler ile bekliyoruz bende 24 unde kan vereceğim..Kızlar merhaba. Ben de bu ay tüp bebek tedavisindeyim. transfer yapıldı. 25 iinde sonuç inşallah. Symrna Art de tedavi görüyorum. 1 yıl kadar önce medifema ardından karataşta aysel zabit taşerle histeroskopi laparoskopi rahim filmi v.s bi sürü tetkik yapıldı. Kendisi çok yoğundu hep. Ama yine de güleryüzü için rahatlattığı için ona gittim hep. Ama karataş a geçtikten sonra hem sekreteri o kasar tempolu bi kadına ayak uyduramadığından hem hastanenin fiziki yapısı ve saçma tahlil bürokrasisi yüzünden bir defa klomen denedikten sonra kendisinden vazgevazgeçtiK. Tek tüpüm kapalıydı ve polip vardı temizlendi. O konuda aysel hanımdan memnun kaldım ama biz anladık ki bizim problemimiz daha sakin incelenip görülmesi gereken bi durumdu. Yol üzerinde symrna art yi görüp bi görüşelim dedik. Çok rahatlatıcı bi mekan. Biz aşılamayla vakit kaybetmek istemediğimizi de söyledik. Zaten tek tüp kapalıydı. Gerek yoktu. İlk ay histeroskopi yapılarak rahimde problem olup olmadığına bakıldı. Şükür yoktu. Ama klomen sağolsun bende kiste sebep oldu. 2 ay bekledik. Bi ay kist bi ay hemoglobini yükseltmek için. Funda hanım bu düşük hgb değeri ile hamile kalsam bile kan vermeye kadar gidebileceğini söyleyerek en hızlı şekilde yükseltmwk için dahiliye ile görüşmemi söyledi. Onun önerisi ile 1 ayda hiç ulaşamadığım bi hgb değerine ulaştım. Hatta tiroid antikorları ile ilgili 2 değerde ufak bi yükseklik vardı ve hemen eutrox başladı. Hatta tam güvenmeyip bi doçente gittik kendisi de tasdik etti. Çünkü bu değer düşük sebebi olabiliolabiliyormuş Allah korusun. Sonra tedavi başladı ve bu süreçte genellikle sühendan hanımla devam ettik. Kendisi harika bi insan. Transferde elimi sıkarak. Olacak inan bebeğinle konuş hep dedi. Çok rahatlattı. Bence ekip olarak çok düzenli ve sistemli çalışıyorlar. Sonuç olumlu olmasa bile içimde bi şüphe yok. Süreç güzel geçti. Ayrıca Embriyolog özge hanım ve hemşireleri bence çok iyiler. Her şey için doktorla muhatap olmuyosunuz. Hemşireler zaten her şeyi biliyo ya da doktorla iletişimi sağlıyo. Bence bu doktorun daha rahat çalışabilmesi için iyi bişe. Böyle işte... baya uzun yazdım ama herkes için önemli bi süreç. Birbirimize ne kadar destek olabilirsek o kadar iyi...
Hoşgeldin canım.umarım sağlıkla bebeğine sen de kavusursun..senin de baya uzun bir süreç olmuş galiba..25 inde güzel haberler ile bekliyoruz bende 24 unde kan vereceğim..
Karataş i eski işyerimdeki arkadaş çok met ediyordu..Sen çok memnun kalmadin anladığım..benim iyi bir perinataloji doktoru bulmam lazım..içim rahat etmiyecek yoksa..Sağol canım. İnşallah daha da uzamaZ dileğim. Ve hepimizin tabi. İnşallah peş peşe alalım güzel haberleri :)
Kuzum eşine başka yerde özel dışarda bir labaratuvarda da test yaptırın..biz şifa da aşılama yaptirdigimizda eşimin spermi çok kötü idi..morfoloji sayı berbattı...2 doktor da 3 senede bu kadar düşmesi imkansız diye tekrar istediler..Tabi ben o arada ona keçiboynuzu kuru uyguladım 2 haftada keciboynuzu nda mi hikmet yada gerçekten bazı yerler tahliller ile oyunuyor olabilir mi çok farketti..hadi yaaa sigara diyosun..uff..ben cekiyom arada 2-3 firt dayanamıyorum..çok sinir liyim stresliyim yaa..kızlar rahim kalınlığınızı mutlaka sorun... bu gün tekrar kontrole gittim kist falan var mı diye. rahimim kalınlaşmıyor. çok ince bir sürü ostrojen verdi.... kesinlikle sigara yok dedi..( tüp bebek tutmayınca günde 1 pakete çıkardım..) sigarayı bırakmayacaksan gelme bile dediondan bile tutmamış olabilirmiş tüp bebek.. bir de eşimden tekrar sperm testi istediler. aman allahım düzgün spermler bozuk çıktı.. daha önce hiç morfoloji sorunu olduğu söylenmemişti. %5 olan %2 çıktı. tesatosperm yazıyo tanıda. nasıl bozuldu sinirlerim anlatamam. 6 gün sonra tekrar kontrole gideceğim..
İyide transferden önce rahim kalınlığı na bakilmadimi canım senin..o zaman şimdiden ananas yemeye basla çok faydaliymis rahim kalınlığı için..kızlar rahim kalınlığınızı mutlaka sorun... bu gün tekrar kontrole gittim kist falan var mı diye. rahimim kalınlaşmıyor. çok ince bir sürü ostrojen verdi.... kesinlikle sigara yok dedi..( tüp bebek tutmayınca günde 1 pakete çıkardım..) sigarayı bırakmayacaksan gelme bile dediondan bile tutmamış olabilirmiş tüp bebek.. bir de eşimden tekrar sperm testi istediler. aman allahım düzgün spermler bozuk çıktı.. daha önce hiç morfoloji sorunu olduğu söylenmemişti. %5 olan %2 çıktı. tesatosperm yazıyo tanıda. nasıl bozuldu sinirlerim anlatamam. 6 gün sonra tekrar kontrole gideceğim..
hemen dua ediyorum canım inşallah güzel haberlerini veririsin bize....Günaydın canlar.... Kanımı verdim bekliyorum hepinizden birer fatiha istiyorum bana dua edin. İki embriyo transfer edildi. Bari biri tutsa. Birazdan sonucu alıcamAllah hepimizin uardımcısı olsun. Bu yolda yürüyen bütün arkadaşlarıma yardım etsin....
Çok sevindim adına canım.iyi bir dr bulmak gerçekten cok zor:))Ben şimdi kahraman koldaya gidiyorum gebelik takibi için çok ilgili her gittiğimde soru sormama izin vermeden bir sonraki randevuya kadar ne yapçağımı ne yiceğimi herşeyi sıkılmadan anlatıyo ultrasonda herşey iyi deyip göndermiyo tek tek herşeyin ne olduğunu izah ediyor. İlgi istiyosan kesinlikle tavsiye ederim canım...
inşallah canım hepiniz en kısa zamanda pozitif haberleri alırsınız ve tek sıkıntı dr. aramak kalır....)Çok sevindim adına canım.iyi bir dr bulmak gerçekten cok zor:))
Yaaa değil miii...inşallah. ..inşallah canım hepiniz en kısa zamanda pozitif haberleri alırsınız ve tek sıkıntı dr. aramak kalır....)
Aminnnn canım...Ama inan endişe korku hiç bitmiyormuş. Hamile kalınca rahatlarım sanmıştım ama sanırım 9 ay devam edicek.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzüne gülsün...Yaaa değil miii...inşallah. ..
inşallah sen de sağ selamet allahın izniyle yavrunu kucağına alırsın
Karataş i eski işyerimdeki arkadaş çok met ediyordu..Sen çok memnun kalmadin anladığım..benim iyi bir perinataloji doktoru bulmam lazım..içim rahat etmiyecek yoksa..
Kucağina alıp da çocuk doktorunun her şey yolunda, sağlıklı deyişine kadar gerginlik sürer.ama allaha güvenmek lazım.gönlünü ferah tut canımAminnnn canım...Ama inan endişe korku hiç bitmiyormuş. Hamile kalınca rahatlarım sanmıştım ama sanırım 9 ay devam edicek.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzüne gülsün...
inşallah canım Allah hepimize o günleri gösterir.Sen ne durumdasın şimdi ilk denemenmi olucak ??Kucağina alıp da çocuk doktorunun her şey yolunda, sağlıklı deyişine kadar gerginlik sürer.ama allaha güvenmek lazım.gönlünü ferah tut canım
Ben 2.çocuk için uğraşanlardanım.eşim illa olsun istiyor annemler de.bütun olayı ben yaşayacagım için herkese söylemesi kolay tabi.daha bir girişimde bulunmadım.dr un verdiği tahlilleri yaptık.6 ay ggeçerliymiş.haziran gibi bir girişim olabilir.inşallah canım Allah hepimize o günleri gösterir.Sen ne durumdasın şimdi ilk denemenmi olucak ??
Ben karataşta doğum yapmıştım.memnun kalmıstım.sadece doğum ama.sorun çıkmadı allahtan.Valla neyini metetti merak ettim. Benim eşim makina Mühendisi. Havalandırmalara bakıp bakıp bunlar ne kadar pis dedi durdu. Ki orası bi hastane yani. Bi de zaten apartman bozması labirent gibi. Bi kan veriyosun aynı gün şanslıysan alırsın. 2 saatte çıkan kan tahlillerini bile 1 gün sonra aldığım oldu. Çok komik bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?