- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
aaaa ne güzel Allah bağışlasın umarım kuzucuğun kardeşide olur...:)Ben 2.çocuk için uğraşanlardanım.eşim illa olsun istiyor annemler de.bütun olayı ben yaşayacagım için herkese söylemesi kolay tabi.daha bir girişimde bulunmadım.dr un verdiği tahlilleri yaptık.6 ay ggeçerliymiş.haziran gibi bir girişim olabilir.
Hayırlısıaaaa ne güzel Allah bağışlasın umarım kuzucuğun kardeşide olur...:)
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar bi 10 dakikasonra sonucumu alıcam ne olur dua edin
canım aldınmı sonucunuKızlar bi 10 dakikasonra sonucumu alıcam ne olur dua edin
Ayyy canım maşallah:) ne güzelll.. darısı bize inşallah. Kucağına da sağlıkla al inşallahTaa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Canım benim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine iyi bak çoook güzel bi gebelik geçir :)Taa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
hadi gözün aydın canım çok çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin.DArısı diğer arkadaşların başına:)Taa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Çok teşekür ederim arkadaşım. Allah'ım hayırlısını versin. :)Canım benim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine iyi bak çoook güzel bi gebelik geçir :)
Aminnnn darısı bütün bebek isteyen arkadaşlarımın başına :)hadi gözün aydın canım çok çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin.DArısı diğer arkadaşların başına:)
allahım hayırlı uğurlu rtsin canımmmTaa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
canım nerde yaptırmıştın tüp bebişi birde fsh ve amh değerini hatırlıyormusunTaa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Hiç hatırlamıyorum kicanım nerde yaptırmıştın tüp bebişi birde fsh ve amh değerini hatırlıyormusun
Sonuç ne zaman belli olacak canım? Ilk denemen mi? Kilo aldın mi?Hiç hatırlamıyorum ki( medikalpark Ahmet Zeki Işık yaptı
Canim benim gozun aydin rabbim kucagina aldigin gunun haberinide verdirsin ins..simdi sirada kese heyecani var onun mujdeli haberinide bekliyoruzz...Taa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Aaayyy tebrik ederim. Hamileymişsiiinnn.alkah tamamına erdirsinnnHiç hatırlamıyorum ki( medikalpark Ahmet Zeki Işık yaptı
Allah kucağına almayı nasip etsin . çok sevindim.ne güzel bir haber . Herkese nasip etsin Allah bu duyguyu.Hiç hatırlamıyorum ki( medikalpark Ahmet Zeki Işık yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?