Tebrikler canım sağlık la kucağına alman dileğiyle..Taa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Hadi bakalım daha güzel haberlerle gelmen güzel güzel tedavin olması sağlıklı embriyoların olması,transferi ve sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle kuzummm..Bende sabah kan verdim muayene oldum. Guzel dedi folikullerin gelisimi.en buyugu 10mmdi 8mm olanlari saymadi bile. Bir cok diye yaz dedi asiistanina. Simdi okul yolundayim yrn 23 nisan isim cok okulda.
@bahceliev hadi guzel bi haber ver bekliyrz
canım gözünaydın rabbim sağlıkla ilk önce kalp atışlarını ardından da kucağında görmeyi nasip etsin inşallahTaa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Ayy ne bilim doktoru orayla mi ne çalışıyordu..anlamadım pek te zaten ismini duymadigim için oraya zaman da para da harcayamazdim..izmir de hastane mi kalmadı..o kadar çok met etti ki..hamileyken ille oraya gideyim diye..sanki hastanenin ortağı zannedersin ,Valla neyini metetti merak ettim. Benim eşim makina Mühendisi. Havalandırmalara bakıp bakıp bunlar ne kadar pis dedi durdu. Ki orası bi hastane yani. Bi de zaten apartman bozması labirent gibi. Bi kan veriyosun aynı gün şanslıysan alırsın. 2 saatte çıkan kan tahlillerini bile 1 gün sonra aldığım oldu. Çok komik bence.
Günaydın kuzum..Aynen valla al benden de o kadar..çok zor kalktım..Sen nasılsın bakalım..ne var ne yok..varmı bir sıkıntın..Gunaydin kizlarrr bugun erkencisinizz masallahh sizee ben gozumu zor aciyorum acikmasam hic uyaanmicam
Ilaclar yapiyor sanirim tatlim yaa..ignelerden yana dertliyim benim clexani yukseltti bukez dk rum o.6 lik vuruyorum bu kez birde gonapeptyl vardi onu vurdum bugun cok yakiyor ilac dagildikca.belirti ariyorum durmadan ama tik yok zaman gecmiyor :)) sen neler yapiyosun sende varmi hic belirti falan senin artik rabbim iizn verdiyse tuttuysa kana karismaya baslamistir ostrojen hormonu 6.gunden sonra tutunma islemi bitermis cunku..Günaydın kuzum..Aynen valla al benden de o kadar..çok zor kalktım..Sen nasılsın bakalım..ne var ne yok..varmı bir sıkıntın..
Erken gebelik testi yapayım mi yani..benim çok gergin karnım çatlayacakmışım gibi..sırtıma ağrı çok vuruyor..ben 0.4 lük vuruyom kan sulandırıcı iğneyi..coraspin tebocan içiyorum diye yukseltmedi herhalde..diğer iğne ne için canım..oda mi göbekten..ananas filan yiyemedim 3 gündür..belirti arama canım rahat ol..benim 6 izlar da hiç tık yoktu düşün yani..Ilaclar yapiyor sanirim tatlim yaa..ignelerden yana dertliyim benim clexani yukseltti bukez dk rum o.6 lik vuruyorum bu kez birde gonapeptyl vardi onu vurdum bugun cok yakiyor ilac dagildikca.belirti ariyorum durmadan ama tik yok zaman gecmiyor :)) sen neler yapiyosun sende varmi hic belirti falan senin artik rabbim iizn verdiyse tuttuysa kana karismaya baslamistir ostrojen hormonu 6.gunden sonra tutunma islemi bitermis cunku..
Yok yaa bazen o testlerde cikmayabiliyor bosuna moralin bozulmasin ben yapmiycam tutucam kendimi.tutunmayi destekleyiciymis ilk transfer gunu vurdu 19 unda vurdum bide bugun sonuncusu vardi evet oda gobekten.ananasi hergun bir dilim yiyorum duzenli bakalim sonucu gorucez artik.Erken gebelik testi yapayım mi yani..benim çok gergin karnım çatlayacakmışım gibi..sırtıma ağrı çok vuruyor..ben 0.4 lük vuruyom kan sulandırıcı iğneyi..coraspin tebocan içiyorum diye yukseltmedi herhalde..diğer iğne ne için canım..oda mi göbekten..ananas filan yiyemedim 3 gündür..belirti arama canım rahat ol..benim 6 izlar da hiç tık yoktu düşün yani..
İnşallah hadi bakalım emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah..ne bilim kiminin de ince çizgi çıkıyormuş..kiminin çıkmıyormuş..anneme de sipariş verdim al test gelirken dedim..ona bakarsan şifa da ki asılama da evde test te ince çizgi çıktı..günu geldiğinde kan da bir şey çıkmadı akşamına da adetim geldi..bazen iğneler catlatma iğnesi yukseltiyormus kanda..ondan çıkmıştır demişti doktor..cuma olsun artık dimi yaa..iyice gün yaklaştıkça gün geçmiyorYok yaa bazen o testlerde cikmayabiliyor bosuna moralin bozulmasin ben yapmiycam tutucam kendimi.tutunmayi destekleyiciymis ilk transfer gunu vurdu 19 unda vurdum bide bugun sonuncusu vardi evet oda gobekten.ananasi hergun bir dilim yiyorum duzenli bakalim sonucu gorucez artik.
Canımmmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah saglıkla kucagına al doktorumuz aynı güvenim dahada arttı şimdi darısı hepimizin başınaTaa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Tebrik ederim ama endişelere devam kese kalp atımı derken vakit Geçmiyor Allah'ım diğer Arkadaşlara da nasip eder inşallah dualarım sizinleTaa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
Sağol canım:)))Tebrik ederim ama endişelere devam kese kalp atımı derken vakit Geçmiyor Allah'ım diğer Arkadaşlara da nasip eder inşallah dualarım sizinle
Bende de aynı durum soz konusu merak etme rahat ol canım..test Yaptım ben dayanamadimKızlar yaa giderek korkuyorum. Şu cumartesi gelmiyo. Gelse de sonuçtan çok korkuyorum. Olmadıysa nasıl kalkarım altından diyebelirti de yok. Hatta adet olcam gibi ara ara karnıma ağrı vuruyo. Ama progesteron kullanıyoruz ya adet olmaz ki. Göğüslerim şişmişti. Onlar da sanki iniyo giderek.. oofff offf
Ne çıktı??Bende de aynı durum soz konusu merak etme rahat ol canım..test Yaptım ben dayanamadim
gözün aydın o zaman canım idrara geç geçtiği için silik çizgi çıkıyor bence kan testinide yaptır için rahat etsin ...2.çizgi incecik çıktı vallaaa..
evet canım benim problemim zaten kalp atışlarını duyamamam bebeğimin gelişiminin yarım kalması..her ne kadar kanda görsem de o sunucu kalp atışını duymadan sevinmeyeceğim..gözün aydın o zaman canım idrara geç geçtiği için silik çizgi çıkıyor bence kan testinide yaptır için rahat etsin ...
cuma ya gene kan veririm..yarın zaten 23 nisan..inşallah güzel güzel katlar bu sefer beta hcg ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?