senin tahlil 25 inde idi dimi canım..yanlış hatırlamıyorum değil mi??bu hafta seninin sonucun sonraCanım inşallah pozitiftir. :) kanı da yaptır o zaman bnce :) kaçıncı gündü bugün senin. Ayyy ben de hamile olmak istiyorum. Bana da dua ediiin :)
benim transfer 14 ünde oldu..8.gün bugün işte..Canım inşallah pozitiftir. :) kanı da yaptır o zaman bnce :) kaçıncı gündü bugün senin. Ayyy ben de hamile olmak istiyorum. Bana da dua ediiin :)
Evet 25 inde:) benim de 14 ündeydi transfer. İnşallah hamileyim diye gelirim buralara cumartesi günü. Pırt diye nası hamile kalıyo bu insanlar yauv. Ne zor bişe. ..senin tahlil 25 inde idi dimi canım..yanlış hatırlamıyorum değil mi??bu hafta seninin sonucun sonraElpisksk ...güzel haberler lee gelin şimdi sizin için enerji oluşturalım...
Hadi inşallah canımmmm! !evet canım benim problemim zaten kalp atışlarını duyamamam bebeğimin gelişiminin yarım kalması..her ne kadar kanda görsem de o sunucu kalp atışını duymadan sevinmeyeceğim..
valla sabah ananem anlatıyor..onlar 9 kardeş miş..anası her sene çıkarmış mubarek..bir de bakamamış hep çocukları oraya buraya göndermiş büyütsünler diye..ser sefil dik dedi kadıncağız..gözümün önünde canlandı bir anda çocukluğu..biz yırtınıyoruz 1.yi hele bi sağlıkla kucağımıza alalım diye...Evet 25 inde:) benim de 14 ündeydi transfer. İnşallah hamileyim diye gelirim buralara cumartesi günü. Pırt diye nası hamile kalıyo bu insanlar yauv. Ne zor bişe. ..
canım kan pıhtılaşması olabilirmi sende bende daha önce kalp atışlarını duyamadığım için aldırmıştım daha sonra genetik testler yaptırdım pıhtılaşma problemim olduğu çıktı....(evet canım benim problemim zaten kalp atışlarını duyamamam bebeğimin gelişiminin yarım kalması..her ne kadar kanda görsem de o sunucu kalp atışını duymadan sevinmeyeceğim..
bitanem ilk aşılama da ikizlerim 25,haftada erken doğum olmuştu..sonra ben bir kez kendiliğimden hamile kaldım beta adam gibi katlamadı..kürtaj oldum o zaman lar psikiyatri ilaçları kullanıyordum..ona yordum ama genetik araştırdık pıhtılaşma çıktı dediğin gibi..bu sene gene kaldım hamile hemen başladık clexan 0,4 7 haftalık olması gereken bebek 5.haftada kaldı gene duyamadık kalp atışlarını bir de dağıldı kesenin içinden gene kürtaj oldum..bu sefer kan sulandırıcıya rağmen gene böyle olunca ben tüp bebek ile genetik inceleme olsun istedim..çok yıprandım çünkü..var zaten bende pıhtılaşma tebocan fort,coraspin,clexan 0,4 iğne kullanıyorum..sen ne kullanıyorsun..hemen mi başladın..canım kan pıhtılaşması olabilirmi sende bende daha önce kalp atışlarını duyamadığım için aldırmıştım daha sonra genetik testler yaptırdım pıhtılaşma problemim olduğu çıktı....(
çok geçmiş olsun canım.Bende clexan 0,6 ve coraspin kullanıyorum.Transferin ilk günü başladım hemen.Sen kaç kilosun canım ? Ben 53 kiloyum arada kalıyorum aslında kullanmam gerken 0,5 mm clexan ama üretilmediği için ben 0,6 alıyorum her ihtimale karşı az gelmesin diye...Benimde 2 aşılama 3. tüp denemem dediğim gibi geçen sefer bende aldırmak zorunda kaldım ne kadar yıpratıcı bi süreç çok iyi biliyorum hele hele bulup kaybetme çok daha acı Allahın izniyle inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun....bitanem ilk aşılama da ikizlerim 25,haftada erken doğum olmuştu..sonra ben bir kez kendiliğimden hamile kaldım beta adam gibi katlamadı..kürtaj oldum o zaman lar psikiyatri ilaçları kullanıyordum..ona yordum ama genetik araştırdık pıhtılaşma çıktı dediğin gibi..bu sene gene kaldım hamile hemen başladık clexan 0,4 7 haftalık olması gereken bebek 5.haftada kaldı gene duyamadık kalp atışlarını bir de dağıldı kesenin içinden gene kürtaj oldum..bu sefer kan sulandırıcıya rağmen gene böyle olunca ben tüp bebek ile genetik inceleme olsun istedim..çok yıprandım çünkü..var zaten bende pıhtılaşma tebocan fort,coraspin,clexan 0,4 iğne kullanıyorum..sen ne kullanıyorsun..hemen mi başladın..
Bende testim çok ince çıkmıştı hala saklıyorum o kadar siliktiki saatlerce baktım daha koyulaşacak mı diye ama ikinci testi yapmaya cesaret edemedim bu güzel an bozulmasın diye ve gerçekti 2.tupümde Yüzüm Güldü tebrik ederim hamilesin atma testi sakla o an çok önemli2.çizgi incecik çıktı vallaaa..
Sorma ya.. geçenlerde bi komşu anlatıyodu. 2çocuğu vardı. Sonra hem kendi hem eşi korunmasına rağmen hamile kalmış. Biz de gün gün hesaplasak da olmuyo... imtihan işte :/ olacağı varsa oluyo. Olmayacaksa da 1467421467318 kez denesek de olmaz herhalde. Allah bizlere de nasip eder inşallah ve inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.valla sabah ananem anlatıyor..onlar 9 kardeş miş..anası her sene çıkarmış mubarek..bir de bakamamış hep çocukları oraya buraya göndermiş büyütsünler diye..ser sefil dik dedi kadıncağız..gözümün önünde canlandı bir anda çocukluğu..biz yırtınıyoruz 1.yi hele bi sağlıkla kucağımıza alalım diye...
ben 47 kg yum canım..evet o korkuyu çok iyi biliyorum malesef bende..inşallah canım bu sefer sağlıkla alacağız bebekleri kucağımıza..atarmıyım kızz o testi..embriyonun fotosunu bile vermişlerdi hastanede yuvarlak bir şey işte..çocuğumun ilk fotosu..geçen kendim hamile kaldığımda bile her gün o testleri gün gün biriktirmiştim..kan sulandırıcılar kilo ya göre mi kanın pıhtılaşma faktörüne göremi veriliyor..ben derecesine göre diye biliyordum..çok geçmiş olsun canım.Bende clexan 0,6 ve coraspin kullanıyorum.Transferin ilk günü başladım hemen.Sen kaç kilosun canım ? Ben 53 kiloyum arada kalıyorum aslında kullanmam gerken 0,5 mm clexan ama üretilmediği için ben 0,6 alıyorum her ihtimale karşı az gelmesin diye...Benimde 2 aşılama 3. tüp denemem dediğim gibi geçen sefer bende aldırmak zorunda kaldım ne kadar yıpratıcı bi süreç çok iyi biliyorum hele hele bulup kaybetme çok daha acı Allahın izniyle inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun....
atmıycam tabiki geçen sefer bile seri şekilde dizmiştim..eşim yeter artık diyordu..''daha nereye kadar işiyeceksin''Bende testim çok ince çıkmıştı hala saklıyorum o kadar siliktiki saatlerce baktım daha koyulaşacak mı diye ama ikinci testi yapmaya cesaret edemedim bu güzel an bozulmasın diye ve gerçekti 2.tupümde Yüzüm Güldü tebrik ederim hamilesin atma testi sakla o an çok önemli
Canim gozun aydin hadi bakalim cuma gunu haberini bekliycem.ince cikmasi normal 8.gune kana yeni karisiyor beta idrarda normaldir ince cikmasi.cok sevindim senin adina.2.çizgi incecik çıktı vallaaa..
kiloya göre veriyorlarmış canım doktora sormuştum aslında 0,4 te yetebilir dediler ama ben riske atamadım.Benim bi arkadaşımda ilk çocuğunda 0,6 clexan kullandı çok şükür şuan 3-4 yaşında..2. hamileliğinde doktor (60 lı kilolardaolmasına rağmen ) 0,4 yeter demiş ve düşük yaptı kız hep aklında 0,4 yetmedimi sorusuyla yaşadı.Bende onu görünce fazla olsun dedim..ben 47 kg yum canım..evet o korkuyu çok iyi biliyorum malesef bende..inşallah canım bu sefer sağlıkla alacağız bebekleri kucağımıza..atarmıyım kızz o testi..embriyonun fotosunu bile vermişlerdi hastanede yuvarlak bir şey işte..çocuğumun ilk fotosu..geçen kendim hamile kaldığımda bile her gün o testleri gün gün biriktirmiştim..kan sulandırıcılar kilo ya göre mi kanın pıhtılaşma faktörüne göremi veriliyor..ben derecesine göre diye biliyordum..
eşimin kuzeni hemşire kocası polis..ilk çocukları 8 yaşında ikincisi geçen sene oldu baya arada beklediler uğraştılar..arada bir tane de kürtaj filan oldu..şimdi ikinci çocuk 1,5 yaşında daha emziriyor..sen hamile kalmış...bir üzüldü bir gelişmedi geri kaldı filan denmiş..mecbur öbür çocuğuda sütten kesti..şimdi haftasına uygun gelmiş çocuk..eşide 2.yi çok aradılar diye aldırmak istememiş..bak işte...o kadar da dikkat ediyorlarmış göya...şans işte...biz öyle çok hormonlu hazır gıda vs filan da yemeyiz ama olmadımı olmuyor anam...napim...istanbul da ki arkadaşımın eşinde bir anda beyninde tümör çıktı..ameliyata filan alındı..ki arkadaşım psikiyatri ilaçları filan içiyor sürekli birde en az 1 paket sigara..o ara ameliyat zamanı hamile olduğunu öğrenmiş..şimdi görsen sapasağlam oğlu oldu..sigarayı bırakmamasına rağmen..hamileyken stresli diye gezmediği yer de kalmadı..kısmet yaa vallaa..şimdi gene başlıyacaklar yat kalkma dikkat et diye diye bir hal olcaklar..ikizlerin erken doğmasının nedeni benden kaynaklanıyor gebelik koleastazı geçirdim her hamilelikte böyle bir risk var diyorum..kimse anlamıyor..Sorma ya.. geçenlerde bi komşu anlatıyodu. 2çocuğu vardı. Sonra hem kendi hem eşi korunmasına rağmen hamile kalmış. Biz de gün gün hesaplasak da olmuyo... imtihan işte :/ olacağı varsa oluyo. Olmayacaksa da 1467421467318 kez denesek de olmaz herhalde. Allah bizlere de nasip eder inşallah ve inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
sen öyle deyince içime kurt düştü işte kuzum anneme al dedim test..Canim gozun aydin hadi bakalim cuma gunu haberini bekliycem.ince cikmasi normal 8.gune kana yeni karisiyor beta idrarda normaldir ince cikmasi.cok sevindim senin adina.
ben geçen ikiz hamileliğimde bile 6 ayda 6-7 kg aldım..doktorum gıda litesi verdi sadece bebeklere yarayacak yiyeckleri tüketiyordum bana kilo yapmayacak..24-25 haftalık bebeklerim biri 650 biri 810 gr doğmuştu..çocuk hastanesinde küvezde doktor çok şaşırmış.neyle nasıl beslediniz annesi kaç kilo demiş..kiloya göre veriyorlarmış canım doktora sormuştum aslında 0,4 te yetebilir dediler ama ben riske atamadım.Benim bi arkadaşımda ilk çocuğunda 0,6 clexan kullandı çok şükür şuan 3-4 yaşında..2. hamileliğinde doktor (60 lı kilolardaolmasına rağmen ) 0,4 yeter demiş ve düşük yaptı kız hep aklında 0,4 yetmedimi sorusuyla yaşadı.Bende onu görünce fazla olsun dedim..
ama senin kilona göre 0,4 normal canım Allah nasip eder inşallah devamını kilo alınca doktoruna söyle bence arttırsın...
ah kuzucuklar ne diyelim canım çok üzücü yaşayana sor tabi ama hayırlısı inşallah bu bebeğinedir.Herşey öyle güzel gitsin ki unuttursun sana acılarını inşallah...Bu bebeğinide çok güzel besle :)ben geçen ikiz hamileliğimde bile 6 ayda 6-7 kg aldım..doktorum gıda litesi verdi sadece bebeklere yarayacak yiyeckleri tüketiyordum bana kilo yapmayacak..24-25 haftalık bebeklerim biri 650 biri 810 gr doğmuştu..çocuk hastanesinde küvezde doktor çok şaşırmış.neyle nasıl beslediniz annesi kaç kilo demiş..
benim arkadaşım spiral olduğu halde 2.ye hamile kaldı.Valla olunca oluyo olmayınca olmuyor işte.Eskiden derlerdi adam ceketini atsa hamile kalıyor diye şimdi nerdeeee.Ömrümüz hastane koridorlarında geçiyor.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah ...Sorma ya.. geçenlerde bi komşu anlatıyodu. 2çocuğu vardı. Sonra hem kendi hem eşi korunmasına rağmen hamile kalmış. Biz de gün gün hesaplasak da olmuyo... imtihan işte :/ olacağı varsa oluyo. Olmayacaksa da 1467421467318 kez denesek de olmaz herhalde. Allah bizlere de nasip eder inşallah ve inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?