evet canlarım sizde hergün peynir yumurta süt tüketin..kahvaltımda bunları hep yedim..günlük meyva sevmememe rağmen yedim mevsiminde olan meyvayı tüketim..mutlaka ve mutlaka ceviz badem kuru üzüm tarzı karışık meyva kuruyemiş aldım onlardan küçük bir kase tükettim..makarna delisiyim tabaklar dolusu yerim ama çok az yedim..prinç pilavı da aynı şekilde..ekmeğe hiç abanmadım..her öğün 1-2 dilim yedim..ah kuzucuklar ne diyelim canım çok üzücü yaşayana sor tabi ama hayırlısı inşallah bu bebeğinedir.Herşey öyle güzel gitsin ki unuttursun sana acılarını inşallah...Bu bebeğinide çok güzel besle :)
adamın ne ceketi..ceketi bizde işe yaramıyor..malesef zaman arkadaşlar...bilmem kaç yılında tüp bebek doktoru tv de demişti..normal yolla hamile kalma yüzde 1 e düşcekmiş...herkes tüp bebek deneyecekmiş..düşünün yani...benim arkadaşım spiral olduğu halde 2.ye hamile kaldı.Valla olunca oluyo olmayınca olmuyor işte.Eskiden derlerdi adam ceketini atsa hamile kalıyor diye şimdi nerdeeee.Ömrümüz hastane koridorlarında geçiyor.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah ...
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin....... bize de dua et:)))Taa taaaa taaaammmm. SONUÇ:154 kızlarrr hamileyimmmmm.Allah'ım şükürler olsun sana :) :)
kuzucum sende hamilesin:))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..senin tahlil 25 inde idi dimi canım..yanlış hatırlamıyorum değil mi??bu hafta seninin sonucun sonraElpisksk ...güzel haberler lee gelin şimdi sizin için enerji oluşturalım...
kuzum morfolojiyi takma kafana tüp bebek te o sorun değil benim eşimde de o problem var..yüzde 98 bozuk düşün yani daha ne diyim..sen rahimini kalınlaştır..ama dediğim gibi düşün biz şifada yaptırdık sayı 15 milyon filandı sonra gittik alsancakta özel labaratuvarda hiç bir hastaneye bağlı değil gitti sperm tahlili vercem dedi..30 mlyon çıktı orda..ve ileri hızlısı çok düşük eşimin yüzde 5 idi yüzde 10 çıktı..bence tahlili deneyin ona göre de kür uygulayın..ve bu değerlere rağmen 30 mlyon ki aral bey 15 milyon değere rağmen eşime hiç bir ilaç vermeyi düşünmedi..eşim hiç ilaç kullanmadı..kuzucum sende hamilesin:))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
rahim kalınlığıma bakılmadı canım... dr bu kadar inceyken tüp bebek bile tutmaz dedi... eşimin testini de özelde yaptırdık.. 2 ayda bu kadar düştü morfoloji.. bende anlamadım 1 ay sürekli kür uygulacağız bakalım diğer ay testi tekrarlıyacağız.. ilkinde çok bilinçsizdim. ilk defa yaptırıyordum. bunda ne olacak bilmiyorum. bakalım kısmet...
ben 2 tane doktordan değerlerle oynandığını duydum hadi biri benim aile dostum..diğeri arkadaşımın doktoru bir kez gördüm adamı..daha ne diyim kuzum sana??geçen sefer niye o zaman denenmiş derim ben??kuzucum sende hamilesin:))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
rahim kalınlığıma bakılmadı canım... dr bu kadar inceyken tüp bebek bile tutmaz dedi... eşimin testini de özelde yaptırdık.. 2 ayda bu kadar düştü morfoloji.. bende anlamadım 1 ay sürekli kür uygulacağız bakalım diğer ay testi tekrarlıyacağız.. ilkinde çok bilinçsizdim. ilk defa yaptırıyordum. bunda ne olacak bilmiyorum. bakalım kısmet...
eşimin kuzeni hemşire kocası polis..ilk çocukları 8 yaşında ikincisi geçen sene oldu baya arada beklediler uğraştılar..arada bir tane de kürtaj filan oldu..şimdi ikinci çocuk 1,5 yaşında daha emziriyor..sen hamile kalmış...bir üzüldü bir gelişmedi geri kaldı filan denmiş..mecbur öbür çocuğuda sütten kesti..şimdi haftasına uygun gelmiş çocuk..eşide 2.yi çok aradılar diye aldırmak istememiş..bak işte...o kadar da dikkat ediyorlarmış göya...şans işte...biz öyle çok hormonlu hazır gıda vs filan da yemeyiz ama olmadımı olmuyor anam...napim...istanbul da ki arkadaşımın eşinde bir anda beyninde tümör çıktı..ameliyata filan alındı..ki arkadaşım psikiyatri ilaçları filan içiyor sürekli birde en az 1 paket sigara..o ara ameliyat zamanı hamile olduğunu öğrenmiş..şimdi görsen sapasağlam oğlu oldu..sigarayı bırakmamasına rağmen..hamileyken stresli diye gezmediği yer de kalmadı..kısmet yaa vallaa..şimdi gene başlıyacaklar yat kalkma dikkat et diye diye bir hal olcaklar..ikizlerin erken doğmasının nedeni benden kaynaklanıyor gebelik koleastazı geçirdim her hamilelikte böyle bir risk var diyorum..kimse anlamıyor..
benim arkadaşım spiral olduğu halde 2.ye hamile kaldı.Valla olunca oluyo olmayınca olmuyor işte.Eskiden derlerdi adam ceketini atsa hamile kalıyor diye şimdi nerdeeee.Ömrümüz hastane koridorlarında geçiyor.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah ...
Off kızlar yaaa..lekelenme olmuş..fitil le camasirima çok az krengi leke bulaşmış..niye oldu şimdi bu..zaten kasıklarım da çok ağrıyor 2 gündür gene..
Ay canım bana da en ufak lekelenme de haber verin dediler..ama bu saatte kimseye ulaşamadım..yarında 23 Nisan çok panik oldum.zaten iki gündür kasiklarim çok ağrıyor sırtıma vuruyor..tef gibi gergin sağ tarafım da sık tarafım da..öylemi diyorsun düşünmeden edemiyorum ki şimdi..Canım bana fitillerden dolayı kahverengi leke olabileceği kırmızıya dönmediği sürece çok endişelencek bişe olmadığı söylendi. Panik yapma yani bnce
Ayyy cnm bnm ne güzel haberler aldk bugün darısı basımıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhh2.çizgi incecik çıktı vallaaa..
kuzum panik yapma yerleşme kanaması da olabilir... fitili kullanmayı sakın bırakma! ben ilk hamileliğimde yaşadım. kahverengi leke geldi... endişe etme... dualarım seninle...Ay canım bana da en ufak lekelenme de haber verin dediler..ama bu saatte kimseye ulaşamadım..yarında 23 Nisan çok panik oldum.zaten iki gündür kasiklarim çok ağrıyor sırtıma vuruyor..tef gibi gergin sağ tarafım da sık tarafım da..öylemi diyorsun düşünmeden edemiyorum ki şimdi..
kuzum panik yapma yerleşme kanaması da olabilir... fitili kullanmayı sakın bırakma! ben ilk hamileliğimde yaşadım. kahverengi leke geldi... endişe etme... dualarım seninle...
Tatlim sakin uzulme yerlesme lekesidir panik yapmaa sen ilaclarina dvm et.iyi değilim..çok kötü oldum test te ikinci çizgiyi sabah görmesem bu kadar demorilize olmazdım
Canım daha önce hiç yerleşme kanaması olmadı bende..bir de yerleşme kanaması ne renk olur..Tatlim sakin uzulme yerlesme lekesidir panik yapmaa sen ilaclarina dvm et.
Çift Çizginin bir anlamı yok belkide kuzum artık..Ayyy cnm bnm ne güzel haberler aldk bugün darısı basımıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhh
cnm ya dur bi sakin ol yerleşme kanaması olabilir sakın moralini bozma ve test gününü bekle lütfeniyi değilim..çok kötü oldum test te ikinci çizgiyi sabah görmesem bu kadar demorilize olmazdım
hidroselpinks vardı dimi sende bende salı günü laparoskopi olcam dr sormadım gidince belli olur tam olarak cnm..nerde oldu operasyon senin ?nasıl hastanede yattınmı zormu oluyo biraz anlatsanaKizlaar çok alakasız gelebilir size ama bişey sorucam laparoskopi ile tupumu aldırdım ne zaman tekrar tedaviye başlarız acaba
O çizgiyi görmüşken icimden bir daha gitmesine nasıl izin veririm..çok sinirlerim bozuldu..cnm ya dur bi sakin ol yerleşme kanaması olabilir sakın moralini bozma ve test gününü bekle lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?