Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

evet canlarım sizde hergün peynir yumurta süt tüketin..kahvaltımda bunları hep yedim..günlük meyva sevmememe rağmen yedim mevsiminde olan meyvayı tüketim..mutlaka ve mutlaka ceviz badem kuru üzüm tarzı karışık meyva kuruyemiş aldım onlardan küçük bir kase tükettim..makarna delisiyim tabaklar dolusu yerim ama çok az yedim..prinç pilavı da aynı şekilde..ekmeğe hiç abanmadım..her öğün 1-2 dilim yedim..

adamın ne ceketi..ceketi bizde işe yaramıyor..malesef zaman arkadaşlar...bilmem kaç yılında tüp bebek doktoru tv de demişti..normal yolla hamile kalma yüzde 1 e düşcekmiş...herkes tüp bebek deneyecekmiş..düşünün yani...

senin tahlil 25 inde idi dimi canım..yanlış hatırlamıyorum değil mi??bu hafta seninin sonucun sonra Elpisksk ...güzel haberler lee gelin şimdi sizin için enerji oluşturalım...
kuzucum sende hamilesin:))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
rahim kalınlığıma bakılmadı canım... dr bu kadar inceyken tüp bebek bile tutmaz dedi... eşimin testini de özelde yaptırdık.. 2 ayda bu kadar düştü morfoloji.. bende anlamadım 1 ay sürekli kür uygulacağız bakalım diğer ay testi tekrarlıyacağız.. ilkinde çok bilinçsizdim. ilk defa yaptırıyordum. bunda ne olacak bilmiyorum. bakalım kısmet...

kuzum morfolojiyi takma kafana tüp bebek te o sorun değil benim eşimde de o problem var..yüzde 98 bozuk düşün yani daha ne diyim..sen rahimini kalınlaştır..ama dediğim gibi düşün biz şifada yaptırdık sayı 15 milyon filandı sonra gittik alsancakta özel labaratuvarda hiç bir hastaneye bağlı değil gitti sperm tahlili vercem dedi..30 mlyon çıktı orda..ve ileri hızlısı çok düşük eşimin yüzde 5 idi yüzde 10 çıktı..bence tahlili deneyin ona göre de kür uygulayın..ve bu değerlere rağmen 30 mlyon ki aral bey 15 milyon değere rağmen eşime hiç bir ilaç vermeyi düşünmedi..eşim hiç ilaç kullanmadı..

ben 2 tane doktordan değerlerle oynandığını duydum hadi biri benim aile dostum..diğeri arkadaşımın doktoru bir kez gördüm adamı..daha ne diyim kuzum sana??geçen sefer niye o zaman denenmiş derim ben??

Aynen kızlar. Nasip işte inşallah bize de nasip olur. Ben bi doğursam 5 e kadar yolu var diyorum bazen

Off kızlar yaaa..lekelenme olmuş..fitil le camasirima çok az krengi leke bulaşmış..niye oldu şimdi bu..zaten kasıklarım da çok ağrıyor 2 gündür gene..

Off kızlar yaaa..lekelenme olmuş..fitil le camasirima çok az krengi leke bulaşmış..niye oldu şimdi bu..zaten kasıklarım da çok ağrıyor 2 gündür gene..

Canım bana fitillerden dolayı kahverengi leke olabileceği kırmızıya dönmediği sürece çok endişelencek bişe olmadığı söylendi. Panik yapma yani bnce

Canım bana fitillerden dolayı kahverengi leke olabileceği kırmızıya dönmediği sürece çok endişelencek bişe olmadığı söylendi. Panik yapma yani bnce
Ay canım bana da en ufak lekelenme de haber verin dediler..ama bu saatte kimseye ulaşamadım..yarında 23 Nisan çok panik oldum.zaten iki gündür kasiklarim çok ağrıyor sırtıma vuruyor..tef gibi gergin sağ tarafım da sık tarafım da..öylemi diyorsun düşünmeden edemiyorum ki şimdi..

kuzum panik yapma yerleşme kanaması da olabilir... fitili kullanmayı sakın bırakma! ben ilk hamileliğimde yaşadım. kahverengi leke geldi... endişe etme... dualarım seninle...

Kizlaar çok alakasız gelebilir size ama bişey sorucam laparoskopi ile tupumu aldırdım ne zaman tekrar tedaviye başlarız acaba

kuzum panik yapma yerleşme kanaması da olabilir... fitili kullanmayı sakın bırakma! ben ilk hamileliğimde yaşadım. kahverengi leke geldi... endişe etme... dualarım seninle...
iyi değilim..çok kötü oldum test te ikinci çizgiyi sabah görmesem bu kadar demorilize olmazdım

Kizlaar çok alakasız gelebilir size ama bişey sorucam laparoskopi ile tupumu aldırdım ne zaman tekrar tedaviye başlarız acaba
hidroselpinks vardı dimi sende bende salı günü laparoskopi olcam dr sormadım gidince belli olur tam olarak cnm..nerde oldu operasyon senin ?nasıl hastanede yattınmı zormu oluyo biraz anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…