Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

O çizgiyi görmüşken icimden bir daha gitmesine nasıl izin veririm..çok sinirlerim bozuldu..
bak bi sakin lütfen cnm hiçbişey biyere gitmedi inşallah sen bilinçli birisin ne aşamalardan geçtn salma kendini bnm arkadaşımın kanaması geldi çok fazla hemde sonra eline ölüm raporu vermişler bebişinin ama rabbimin izniyle oğlu şuan 1 yaşında kanaması olan çok biliyosundur sende bunu sadece test gününü bekle ilaçlarına devam et lütfen

Canım için rahat olsun bence. Kırmızıya dönerse problem olabilir ama gerçekten bana fitilden dolayı kahverengi leke olabilir dediLer. Rahat ol. Bak çift çizgiyi de gördün. Şimdi dua edelim sağlıklı bi hamilelik geçir inşallah

Off kızlar yaaa..lekelenme olmuş..fitil le camasirima çok az krengi leke bulaşmış..niye oldu şimdi bu..zaten kasıklarım da çok ağrıyor 2 gündür gene..
Hayatım yerleşme kanamasıdır o bende yaşadım 3-4 gün geldi bendede kahverengi parça gibi doktor sorun yok normal olabilir dedi sıkma canını ...

Valla hanginize cevap yazacagimi bilemedim kızlar..pembeye kırmızı ya döndü..sabahtan beri şimdi yok bir şey.pencereye temin krengi geldi..yarın test yaptıracam..bugün 23 Nisan neresi calisiyordur bilemedigim için yatıyorum evde..hastane hastane gezemem..yatak ıstırahati dediler..kan sulsndiricilar kesildi işte ama karnım çok ağrıyor

Seninde az kaldı tahlile hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.yarın kan vercem işte bakalım.bugün kalkmıyorum hiç yataktan ,

Seninde az kaldı tahlile hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.yarın kan vercem işte bakalım.bugün kalkmıyorum hiç yataktan ,
Kalkma kalkma.. yarın inşallah güzel haberi alırsın. Ve en önemlisi inşallah bu defa bebeğin sana sımsıkı sarılsın :) evet benim de yarın değil öbürgün. İnşallah o güzel haber bana da gelir. ..

yerleşme kanaması kahverengi oluyor canım. benim ilkinde kahverengi geldi.. düşükte te kan kırmızı geliyor canım... o zaman kork demişti.. 2. de de kan kırmızısı geldi.. o da düştü...korkma.. yerleşme kanamasıdır o ..

canımm sakın kalkma yataktan.. tuvalete bile dikkatli git.. dualarım seninle..

Benim şar şar gelen bir kan yok canım ama peceteye silince pembe damla sulu bulaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…