Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Evet canim ogretmenim.baska var mi ogretmen arkadas?bu telasta nasil olcak tup isi bilmiyrm. Cuma 11de gittim okula. Yrn kontrol var gidemicem.artik yapacak bisye yok.bu ara benden hayir yok. Ama her seferinde doktora gidicem diyorum.ne desem dusunmeye basladim.opu ve yunurta toplama zamani rapor alicam .bilemedim? ? ?

Sınıf öğretmeni m i sin? Müdürüne git açıkla bence. Mazur göreceklerdir.kimse öğrenmesin istiyorsan söylersin isteğini.

Ben Müdür'e anlatmıştım canım yapacak başka çare yok çünkü öğretmenlikte rapor işi zor oluyor şimdide heyet raporu aldım .doktor çalışmamı istemiyor . Zaten norm fazlasının görevlendirme çalışıyordum o Yüzden heyet aldım

Çok iyi anlıyorum kuzum seni.kayınpeder müdür yrd.babam öğretmen..İnşallah anlayışlı bir müdür un vardır da kolaylıkla kontrollere filan izin alırsın..anlayışsız biri ise allah yardımcın olsun..vicdan versin canım ne diyim..

Neden doktor calismani istemiyor canım..

Şimdilik sorun yok ama sıklastikca bir sey soylemem lazim.tup bebek diye söylesem agzi gevsektir herkes duyar bende istemiyrm. Ama evraklarda kadin dogum diye yazacak. Bende kist var. Kontrol e gidiyrm diyeyim. Opu transfer zamani da ufak bir operasyon geciricemderim diye dusundun. Su mubarek gecede allah gunah yazmasin ama tupbebk diyemem.
E eskisehir bende 2 yil gorevlendirme calistim o zaman daha rahat olurdm ama bu bbm sinifim. Basi bos biraknak istemem ama böyle de olmuyor. En azindan mayis geldi konularimi da bitirdim diye içim biraz daaha rahat

O Yüzden bu sene uğraştım görevlendirmede aradan çıkarmak istedim . Ama epey uğraştım iki okul gezdim 2müdürede Söylemek zorunda kaldım yapacak bir şey yok norm fazlası olmak zor ama Haklısın kendi sınıfım olsa veliler ve çocuklar acısından kötü başı boş kalıyorlar

Neden doktor calismani istemiyor canım..
Ilk 3ay önemli risk almayalım diyor ben otizmde çalıştığımdan dolayı çocukların krizi olabiliyor risk almak istemedi .önce istemedim eşimde baskı yaptı bu sefer Allah korusun bir şey olsa suçu bana atacaklar çalıştın ondan oldu diye Kafamı. Etini yer eşimbende dinleniyorum

Ah canim ben hamile olsam 1gun bile calismam diye dusunuyrm.bukadar zor bulmusken kaybetmek istemem . En iyisini yapmissin.3 ay riskli evet.hatta telefon bile kullanmasan iyi olur. Ablam hic konuşmazdi yada cok acil olursa 2dk konusurdu. Tel sakincaliyms.aslinda bende kullanmayayim diyorum ama alismisim beceremiyrm. En iyisi facebbook isntagram ne varsa kapatmak . Iyi geceler sabah kontrol var

Selamlar Kızlar Günaydinlar nasıl oldu sonuçlarınız merak ettim? ? bnm kardeşimde tüp bebeğe başladı yrn yumurtaları toplanacak kısmetse 2.denememiz bu inşallah son olur hayirlisiyla alır bebegini kucağına yıllardır bebeğini bekliyor inşallah hepimize Rabbim hayirlisiyla mutlu haberler almayi nasip etsin.

Gunaydin kizlar kan verdim muayene olup ciktim.sonuc icin dr arayacak.ilaclarin dozunu bildirecek. Folikullerin gelisiyor dedi.
K kaderim35 canim naber sonuc ne olacak ah beni bile heyecan sardi seni dusunemiyrm

Canım bn de öğretmenim. Transfer de oldu. Raporluyum. Bu ikinci hafta. Yarın da sonuç. Artık o sonuca göre bakcaz. Ama dediğin gibi çok zor oluyo sürekli izin. Ben mecburen müdüre söyledim. Eh yaşamayan bilmez. Sürekli olmasın demeye getirdi. Hiç umrumda değil. Napiim sağlık bu da yani. Kimse keyfinden okul asmaZ. Yeri gelmiştir raporlu olduğum halde kendimi azcık iyi hissedince kalkıp koşakoşa gitmişimdir. Aman çocuklar geri kalmasın diyE. O yüzden çok takma. Tüp demiceksen bi tedavi görüyorum o yüzden deRsin.

Bu arada kızlaaar yarın test günüm. Allah ım inşallah müjdeli haber alalım. ben de hepimiz de... belirti filan da yok arada kasığıma giren adet ağrısı gibi ağrı dışında

Canımmm nasıl oldun. Kanama lekelenme var mı ?

Benim asılama da hiç anlamamıştım ikizler de hiç belirtim yoktu atlaya zıplaya ise gidiyordum..İnşallah Seninde tutmuştur canım..bazen hiç belli olmuyor çünkü..bende de adet ağrısı gibi kasıklarım belime vuruyor bu sefer bu de lekeleme cabasi..

Reactions: _x_
Krengi az az leke geliyor pencereye kuzum..sanki dikiş atıyormuş gibi krengi parçalar geliyor..öğlen çıkcak sonuç.karnım çok ağrıyor benim ama.
canım canını sıkma bende bi gece acile gittim o kahverengilerden ama dr. olabilir rahimde kalan parçalar geliyor dedi.Benim arkadaşımda hamile aramızda sadece 1 hafta var öyle bi kanaması olduki yaklaşık 1 ay yattı dinlendi şimdi çok şükür iyi .Doktor olabileceği konusunda benide uyardı .Bence sıkıntı yok şu tahlilinde çok merak bian önce çıksın sende rahatla.Bu arada sen kan sulandırıcıya devam ediyorsun dimi ??

Sessiz takipciniz sizlerden güzel haberler bekliyor ona göre :) dualarım hepimize inşallah sırayla buraya çoook güzel haberlerimizi yazarız kaderim35 inşallah hamilelik sırası sendedir allahım yüzünü guldursun inşallah

Krengi az az leke geliyor pencereye kuzum..sanki dikiş atıyormuş gibi krengi parçalar geliyor..öğlen çıkcak sonuç.karnım çok ağrıyor benim ama.
3.tup bebekte gebeligim olusmustu canim ve testime 2 gun kala adet agrisi gibi agrilarim olmustu ve dedim yine tutmadi aglamaktan harab olmustum testim pozitifti inanamamistim..bundada tam tersi dunle bugun hic agrim yok simdidr agrim siizm yok yine olmadi dusuncesi var kalbimde..hissediyorum diyenleri cok kiskaniyorum bende his te yok rabbim bu guzel gununde senden guzel haberleri getirtecek olumlu dusunelim olumlu olsun lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…