Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Dün öyle olunca kestiler dün vurulmadim içmedim de craspini

Ben de de öyle bir his yoktu canım ama dünden beri hep ayet-el kürsüyü okudum elim karnimda.bu de dün embiya süresi ne başladım 89.ayeti ni gün de 100 defa okuycam.çocuğumu kucağıma alınca ya kadar..

Ben de de öyle bir his yoktu canım ama dünden beri hep ayet-el kürsüyü okudum elim karnimda.bu de dün embiya süresi ne başladım 89.ayeti ni gün de 100 defa okuycam.çocuğumu kucağıma alınca ya kadar..
Meryem suresini okuyorum bende canim onuda oku mutlaka..

İnşallah cümlemize canım hepinize dua edeceğim

Canımmmmm nasıl sevindim gördünmü bak çok şükür rabbime saglıkla geçşin inşallah bu dönem darısı başımıza
Kızlar hep pozitif düşünün olmazsa dünyanın sonu diye düsünmeyin allaha bırakın vardır hayri deyin..kii biliyorsunuz benim son tahlil günüm ne kadar sorun yaşadım hastanenin labaratuvari bozukmus saat 4 te öğrendim..iki yerde ki tahlil arasında çok fark vardı alsancak ta 1500 çıktı bu hastanede 2300 o saatten ten sonra puregon getirtmedim..iğnenin içinde ne varsa onu vur cam kalani dedim.çünkü istanbul daki doktor 1500 un altı ise son akşam puregon vurulcak demişti..bende 2300 var labaratuvar i bozulan hastanenin ondan vurulmuş nasılsa diye düşünürken alsancak ta özel labaratuar da 1500 çıkmış sınır da olunca son akşam vurulsun dendi..evde iğne nin kalanını vur cam diye geldim 25 mg için almayalım dedik..saat olmuş akşam 7 eve geldik iğne varda iğne ucu kalmamış..o akşam vuramadık..o saatten sonra ben iğne arasam nolcak iğne saatim kaçacaktı..eşime hayırlısı dedim..vardır allahımin bir bildiği..

Amin canım hepinize tek tek dua edeceğim...

tatlım senin göğüslerde şişkinlik çok acıma filan? Var mı? Belirti arıyorum arıyorum... yok.. Esasen benim de 14 nisandı transferim. Senle aynı. Ama bana cumartesi için test dediler. Halbuki blastosistti koyulan. Belki de bellidir test yaptırsam. Ama korkuyorum. Sanırım sonuç öğrenmeyi geciktiriyorum. Ayy ayy... En zoru beklemek yaa.. Bi de daha zoru boşuna beklemek.. Bekleyişlerimiz müjdeli haber getirsin inşallah.. :)

Canım ilk 3-5 gün çok vardı ağrı sizi uçlarım koca koca olmuştu ki ben 75 o dolduramam..ama son 3-5 gündür indi göğüslerim hiç bir şey yok eski haline geldi.

Reactions: _x_
Dün kanamadan dolayı hemşireye sormuştum bugün yaptırayım mi diye yaptırabilirsin ama değer daha düşük olur dedi..

Canım ilk 3-5 gün çok vardı ağrı sizi uçlarım koca koca olmuştu ki ben 75 o dolduramam..ama son 3-5 gündür indi göğüslerim hiç bir şey yok eski haline geldi.

Yav benim de başlarda vardı. 2-3 gündür daha indiler. Acıması da bazen oluyo bazen geçiyo. İlginç bişe... Öyle insanların dediği gibi elimi değemiyorum filan gibi bi durum yok ama.. İnşallah bebişim içimdedir. Onu seviyorum sarılıyorum filan arada :) Umarım elleerim havada kalmıyodur.

Benim değerim çok yüksek ama yaaa..gebematik e göre 5 haftalık hamileyim

Ne kadar yüksek o kadar iyi değil mi? Tek embriyo muydu birden fazla mıydı? Tek bile olsa belki de ikizdir :) Blastosist miydi ya da acaba? belki ondan öyle yüksektir..

Kalmıyordur inşallah canım..allahtan hayırlısını iste ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…