Tek embriyo ikiye bölünür mu ki[/QU
Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim ama bu ara pek kımıldama..
Tek embriyo ikiye bölünür mu ki
Tebrikler canım çok sevindim çalışıyorsan izin al riske atmaCanlarim sonuç çıktı..547.82 beta hcg
Haydi hayırlı olsunnnn.... Çift miydi senin? Allah kucağına almayı nasip etsin :)Canlarim sonuç çıktı..547.82 beta hcg
Doktor aradı kan değerim çok iyi çıkmış ama nasıl katlandığını öğrenmek için tekrar pazartesi kan istediler.Bildiğim kadarıyla tek yumurta ikizi tek embriyodan meydana gelen bişe. Ama bilemiyorum ki. Belki de blastosist olduğu için öyle yüksek çıkmıştır..
Tebrikler canım çok sevindim çalışıyorsan izin al riske atma[/QUOTE
Yok kuzum calisirmiyim geçen hamile kaldigimda hemen işi bıraktım o bebek gelişmeyince bir daha da başlamadım.eşimin yanında ofiste takılıyordum..böyle olunca da ofise de gitmeyiz artik
Tebrikler canım çok sevindim çalışıyorsan izin al riske atma
Tek embriyo.İğne clexan â devam.progestan in da iğnesini verdiler.Haydi hayırlı olsunnnn.... Çift miydi senin? Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Edicem fulyam sanada edicem aras in eşi için nasıl dua ettiysem seninde tedavin için edicem..kaclik vurulcan iğneler belli olmusmuydu.kanama derdine kaçırmış olabilirim iğne dozajlarını..
Sagolasin canım hepimizin bebisleri olsun. Biraz once aradilar puregon 100luktu 150 oldu.pkos oldugu icin temkinli gitmeliyiz dedi israel bey.bide orgalutran yapiyrm sabahlari.Edicem fulyam sanada edicem aras in eşi için nasıl dua ettiysem seninde tedavin için edicem..kaclik vurulcan iğneler belli olmusmuydu.kanama derdine kaçırmış olabilirim iğne dozajlarını..
Bende 150 lik vuruldum bir kaç gün sonra 125 vuruldum..inşallah güzel güzel gelişir sağlıklı aa kalite embriyolariniz olurSagolasin canım hepimizin bebisleri olsun. Biraz once aradilar puregon 100luktu 150 oldu.pkos oldugu icin temkinli gitmeliyiz dedi israel bey.bide orgalutran yapiyrm sabahlari.
Sanada progestan iğne vermesi daha iyi olmuş. Daha etkili iğne. Ama yagli oldugu icin ust uste gelince biraz acitiyor. Ama napalim bebis icin deger. Evde yatarsin artik.dinlenirsin bolbol.
Selamlar K kaderim35 tanimiyoruz ama çok sevindik okurken kardeşimle gözün aydın darisi basimiza Rabbim hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin bnm kardeşiminde yarın yumurtaları toplanacak medikalde çok stresliyyiz kizlar darısı başımıza inşallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz bizide Dualariniza alın nolur 10 yıldır bekliyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürdü inşallah.
Biliyorum çok uzun bir süre sizin için ama gerçekten stres ve içten üçe yapılan vesvese o bebeğin olcağı varsa bile olmuyor.ben 1 kez aşılama ile hamile kaldım çoğul gebelik idi olursa olur olmazsa olmaz diyordum 6 kese gördüm..gebelik koleastazi yüzünden ki o aralar çok fazla sıkıntı yaşadım..erken doğum oldu..2 kez kendim hamile kaldım..gelişmedi bebeğim..2.kez aşılama denedim kesin tutcak tutmalı diyordum sürekli o kadar yoğun bir stres varmış ki bir de kendim hamile kalıyorum nasılsa aşılama kesin gözüyle baktigim için mi die ne olmadi..büyük yıkım yaşadım...relax olun..doktorunuza güvenin..olmazsa dünyanın sonu diye düsünmeyin..negatif enerjileri malesef daha fazla çekiyoruz..egolarınızın sizi yönetmesine izin vermeyin...Benim adın kader olduğu için hayr ve serre çok inanıyorum..Çok ibadet eden namazını kılan biri değilim ama bir ilahi güç varsa eğer allah mutlaka hayırlısını verir bize diye biraz ona bırakmayı öğrendim..elimizden geleni yapıyoruz allahım hayırlısı ne ise onu ver onu yaşat bana dedim hep..biraz tevekkül şart galiba..Selamlar K kaderim35 tanimiyoruz ama çok sevindik okurken kardeşimle gözün aydın darisi basimiza Rabbim hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin bnm kardeşiminde yarın yumurtaları toplanacak medikalde çok stresliyyiz kizlar darısı başımıza inşallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz bizide Dualariniza alın nolur 10 yıldır bekliyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürdü inşallah.
Bekliyoruz canım test sonucunu dört gözle..Senin 5.gün transferimiydi tek mi çift mi yerlestirilmisti..Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zor bi süreç. Ama çok dua edelim. Rabbim nasip etsin inşallah. Çok da stres yapmamak lazım da işte.. Anlıyorum stresinizi.. İnşallah güzel bir süreç atlatıp müjdeli haberi alırsınız. Siz de ben de .. Herkes de.. Bana da dua edin. Yarın test günüm...
Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zor bi süreç. Ama çok dua edelim. Rabbim nasip etsin inşallah. Çok da stres yapmamak lazım da işte.. Anlıyorum stresinizi.. İnşallah güzel bir süreç atlatıp müjdeli haberi alırsınız. Siz de ben de .. Herkes de.. Bana da dua edin. Yarın test günüm...
Biliyorum çok uzun bir süre sizin için ama gerçekten stres ve içten üçe yapılan vesvese o bebeğin olcağı varsa bile olmuyor.ben 1 kez aşılama ile hamile kaldım çoğul gebelik idi olursa olur olmazsa olmaz diyordum 6 kese gördüm..gebelik koleastazi yüzünden ki o aralar çok fazla sıkıntı yaşadım..erken doğum oldu..2 kez kendim hamile kaldım..gelişmedi bebeğim..2.kez aşılama denedim kesin tutcak tutmalı diyordum sürekli o kadar yoğun bir stres varmış ki bir de kendim hamile kalıyorum nasılsa aşılama kesin gözüyle baktigim için mi die ne olmadi..büyük yıkım yaşadım...relax olun..doktorunuza güvenin..olmazsa dünyanın sonu diye düsünmeyin..negatif enerjileri malesef daha fazla çekiyoruz..egolarınızın sizi yönetmesine izin vermeyin...Benim adın kader olduğu için hayr ve serre çok inanıyorum..Çok ibadet eden namazını kılan biri değilim ama bir ilahi güç varsa eğer allah mutlaka hayırlısını verir bize diye biraz ona bırakmayı öğrendim..elimizden geleni yapıyoruz allahım hayırlısı ne ise onu ver onu yaşat bana dedim hep..biraz tevekkül şart galiba..
Canım gözün aydın çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinCanlarim sonuç çıktı..547.82 beta hcg
Canım sende kan sulandırıcı vuruyordun dimi lekelenme oldumu sende hicCanım gözün aydın çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Bekliyoruz canım test sonucunu dört gözle..Senin 5.gün transferimiydi tek mi çift mi yerlestirilmisti..
Inşallah hepimiz mutlu habeeler alırız su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hayirlisiyla mutlu haberler almayi nasip etsin hepimize inşallah sen nerde yaptırmistin cnm?
İnşallah tutunmustur annecigine..5. gün benim de canım. Tek yerleştirildi. Zaten 5. güne kadar bi tek o dayanabilmiştiİnşallah devamı da gelmiştir..
Amiiin inşallah canım.. Ben Symrna Art de yaptırdım.
Gözun aydın canım:)))Canım sende kan sulandırıcı vuruyordun dimi lekelenme oldumu sende hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?