Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Rahim filminden sonra adetim tam 1 hafta gecikti.o Yüzden Dr gidemedim bi türlü . tedaviye bir an önce başlamak istiyorum nasip olmadı . Gelmezse de haftaya mutlaka giderim .

kuzucum dinlennnnn iş falan yapma... fazla yürüme.. benim ilk gebeliğim böyle oldu:))) sen bana pek aldırış etmiyorsun ama... bben senin hamile olduğunu biliyordum:)))) progestoronunu düzenli kullan.. yerleşme kanaması demişti dr. bana..:)) kafanı sakın takma... çok sağlıklı bi kızın olacak:))))))
Valla elimde değil 3 kez hamile kaldım hiç böyle olmadi

Ne aldirisi kuzum..unuturmuyum yengeç arkadaşımı..Hiç görmüyorum ki ben seni artık burda..forumda sürüsüyle yeni yazan arkadaşlarımız var..ama bizim eskiler de tık yok :) annemde kalıyorum çok sıkıldım yatmaktan..geçen gün testte çıktı çizgi adama fotoyu attım bir şey almadan gelmiş boş boş..hadi dedim neyse sonra kanamam gelmeye başladı belki alır bir çiçek dedim gene yok..bugün kanda gebelik olunca belki getirir artık kesin yaa oda yokkk...offf benim derdim de bu işte...annem ananem takiliyoruz 3 ümüz ama çok sıkıldım yaaa..

K kaderim35 beni de dua listesine al:)))
Ben nasılsa evde malak gibi yatıyorum kuzum okurum sana da okumam mi..sende meryem süresine başla..olmadi enbiya süresinin 89.ayetini günde 100 defa oku..ben şimdi ona başladım..kitap elime alamiyorum yattığım için..aliyom tesbihi 100 tane okuyorum dur bak atayım sanada öyle ingilizce kursuna filan gitcegine biraz pozitif enerji vs katıl..ben yoga ya başlayacaktım aslında çok stres li gidiyor.sigara cekiyom 3-5 fırt dayanamıyorum kuzuumm napcam ben yaa

Yengeçlerin 6.hissi kuvvetlidir sen doktur bakayım daha neler biliyorsun

Canim bugun yazamadim bi daha uyudum butun gun..meryem suresinin 19,21,22 ayetlerini okuycaksin sadece.bende bugun ilk kez sigara ictim ama yarisini ictim sonrada vicdan azabi cektim bide calmistim sigarayi esimden yeni yetmeler gibi yakalandim kullerden gulssemmi aglasammi bilemedim durumuma

İnşallah bu uyku halleri gebelik belirtisidir..Benim geçen doğal hamileligimde öyleydim..gözümden yaş akiyordu..uykuya doyamazdım..yılbaşında uyuyarak geçirdim düşün yani..bende geçen gün gebelik testini eşime fotosunu atarken annemin elinde fotoyu çekmiştim annemin elinde görmüş sigarayi..goya annemde bırakmıştı..geçen gün anneme bul demiştim bir tane gitmiş paket almış ama kacar mi benden paketi buldum tabiki..su vicdan olmasa zaten..içerim bende her türlü..

Hayirlisi bakalim canim ilaclarda uyutuyor nasibimde ne varsa onu yasiycam artik.ne zamandir aklima gelmiyordu icmek bugun resmen seytan durttu ama yarisini ictikten sonra kovaladim seytani attim sigarayi.o zaman anne sigarayi daha iyi bi yere saklamasi gerekk

Strese ve sinire daha katlanacak gücüm kalmadı galiba..niye sadece normal insanlar gibi yasayamiyorum bazı şeyleri..bu kadar iğne hem kan sulandırıcı hem progestan iğnesi..çok korkuyorum..

korkma korkma bizim kaderimiz iğne:)))) 9 ay boyunca iğneyle yaşamayı öğreneceğiz:)))) sağlıkla alacaksın kucağına kızını:)))) ben meryem süresini okuyamıyorum ya... ikinci düşüğümde okumaya başlamamıştım.. düştü.. aklıma hep o geliyor. ağlamaklı oluyorum okuyamıyorum... yengeç işte takacak başka bişeyler bulamıyorum:))))) sen gel bana tak:)) dua oku hepimiz için..hamiş kader:))) hamilelerin duası kabul olur hem:))) 2 taşla bi kuş vuralım:)hem oyalanacak bişey kafanı oyalar.. hemde sevap kazanırsın..
Strese ve sinire daha katlanacak gücüm kalmadı galiba..niye sadece normal insanlar gibi yasayamiyorum bazı şeyleri..bu kadar iğne hem kan sulandırıcı hem progestan iğnesi..çok korkuyorum..

sigara konusunda kimseye bişey diyemiyorum. bana 3 gün önce bırakacaksın dedi hala içiyorummmm..... ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…