- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Hadi inşallah hayırlı ugurlu haberlerle dön tatlimmTeste gidiyorum... dua beklerim. ..
Elimizde diil kuzum takacagiz ille işte..ben adama taktim bu aralar çok fena hemdekorkma korkma bizim kaderimiz iğne:)))) 9 ay boyunca iğneyle yaşamayı öğreneceğiz:)))) sağlıkla alacaksın kucağına kızını:)))) ben meryem süresini okuyamıyorum ya... ikinci düşüğümde okumaya başlamamıştım.. düştü.. aklıma hep o geliyor. ağlamaklı oluyorum okuyamıyorum... yengeç işte takacak başka bişeyler bulamıyorum:))))) sen gel bana tak:)) dua oku hepimiz için..hamiş kader:))) hamilelerin duası kabul olur hem:))) 2 taşla bi kuş vuralım:)hem oyalanacak bişey kafanı oyalar.. hemde sevap kazanırsın..
İnşallah güzel kaliteli embriyoları oluşur..Selamlar Kızlar, suan kardeşimin yumurtaları toplanıyor dua edin bize nolur Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür.
Çok sevindim canım.İnşallah sıkı sıkı tutunur.sakın kendini zorlama eğilme kalkma..bir şey kaldırma..kasik larında belinde ağrı olursa dinlen mutlaka..tebrik ederim.sağlıkla kucağına alman dileğiyle..Kızla rrrr Allah a şükür :) hcg 200lerde progestan 60 larda :) bebeğim benimle ve inşallah sıkı sıkı tutunur. Pazartesi bi daha bakılacak yükseliyo mu diye. İnşallah güzelce yükselir. Rabbim herkese böyle güzel MutlulukLar yaşatsın inşallah
Çok şükür canım benim çok sevindim allah kucağında göstersin sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ne güzel bi hafta bu böyle :)Kızla rrrr Allah a şükür :) hcg 200lerde progestan 60 larda :) bebeğim benimle ve inşallah sıkı sıkı tutunur. Pazartesi bi daha bakılacak yükseliyo mu diye. İnşallah güzelce yükselir. Rabbim herkese böyle güzel MutlulukLar yaşatsın inşallah
Kızla rrrr Allah a şükür :) hcg 200lerde progestan 60 larda :) bebeğim benimle ve inşallah sıkı sıkı tutunur. Pazartesi bi daha bakılacak yükseliyo mu diye. İnşallah güzelce yükselir. Rabbim herkese böyle güzel MutlulukLar yaşatsın inşallah
Çok sevindim canım.İnşallah sıkı sıkı tutunur.sakın kendini zorlama eğilme kalkma..bir şey kaldırma..kasik larında belinde ağrı olursa dinlen mutlaka..tebrik ederim.sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
Çok şükür canım benim çok sevindim allah kucağında göstersin sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ne güzel bi hafta bu böyle :)
ayyyy cook sevindimm kendimize gibi sukurlerr olsunn cok dua ettim insallah Rabbim hayitlisiyla saglikla kucagina almani nasip eder.
kardesimde cikti 10tane yumurta toplanmis insallah dollenirler hayirlisiyla Rabbim mucizeler yaratir insallah hepimize emeklerimizi bosa cikartmasin.
sen nerde yaptirmistin bide tek embriyomuydu cift miydi?
Canım çok sağol.. bebeklerimiz güzelce büyüsün inşallah :))) sen estrofem ve progestan kullanmaya devam ediyo musun?
amin canım çok teşekkür ediyoruz:)
ŞüküR. Sizin de inşallah yumurtalar güzelce döllensin. Güzel hayorlı haberler alın. Ben symrna art de yaptırdyaptırdım.tek 5. Gün embriyosuydu.
Hadi bakalım inşallah hepsi dolllenir..kaliteli embriyolarıniz gelir..siz nerde tedavi oluyordunuz..kaç yaşında kardeşiniz..problemi neydi..ayyyy cook sevindimm kendimize gibi sukurlerr olsunn cok dua ettim insallah Rabbim hayitlisiyla saglikla kucagina almani nasip eder.
kardesimde cikti 10tane yumurta toplanmis insallah dollenirler hayirlisiyla Rabbim mucizeler yaratir insallah hepimize emeklerimizi bosa cikartmasin.
sen nerde yaptirmistin bide tek embriyomuydu cift miydi?
Sağol canım. Ben heyecan dan sormayı unuttum da değişiklik olacağı zaman mutlaka söylüyolar gerçi. Emin olmak istedim estrofem için :)Evet canım progeston fitil şeklinde idi alttan kullaniyordum ama işte geçen gün lekeleme olunca iğneye geçiş yaptik.estroferm folik asit içiyorum.bir de kan sulandırıcı iğnem var benim
Evet canım progeston fitil şeklinde idi alttan kullaniyordum ama işte geçen gün lekeleme olunca iğneye geçiş yaptik.estroferm folik asit içiyorum.bir de kan sulandırıcı iğnem var benim
Kalp atışlarını duyuncaya kadar içilecek galiba ben öyle anladımSağol canım. Ben heyecan dan sormayı unuttum da değişiklik olacağı zaman mutlaka söylüyolar gerçi. Emin olmak istedim estrofem için :)
İnşallah onlar da bi an önce geçer. Allah hepimize sağlıkla hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)Yok peçete ye az da olsa geliyor çok az ama var işte krengi lekeler..
Hadi bakalım inşallah hepsi dolllenir..kaliteli embriyolarıniz gelir..siz nerde tedavi oluyordunuz..kaç yaşında kardeşiniz..problemi neydi..
Kanda pıhtılaşma veya embriyolar genetik testine gitmismiydi..benim karışık kurusik birşey..cokk uzun hamile kalıyorum ama her seferinde bir problem oluyor..yarim kalıyor..bir kez gebelik koleastazi geçirdim 6 aylık ikiz doğurdum.iki kezde bebeklerim doğal yolla hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum..eşim de sperm problemi var varikosel ameliyatı da oldu.bende adet düzensizliği pko var..pıhtılaşma var..kolastaz riski var..medikalparkta yaptirdik cnm bizim bi problemimiz yoktu drlar bi sebeb yok dediler hep esinin sperm sayisi biraz dusuktu sadece ama oda son zamanlarda yukselmisti bakalim artik Rabbim insallah hayirlisini naspi eder daha once 2kez hamile kaldi ama nasip olmadi sizde sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?