Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

genetik test yapildi bi sorun yok cok sukur kan pihtilasmasida yoktu yanlis hatirlamiyorsam esini sperm problemi vardi bide varikosel dediler tedavi oldu ama amilyat olmadi cunku her dr farklibisey soyledi ol olma diye sonuc olrak olmasina gerek yok dediler 10yildir cocuk istiyorlar 3kere asilama tutmadi 1tup yaptrdilar oda tutmadi sonradan kendiliginden 2kere hamile kaldi nasip olmadi insallah Rabbim artik yüzümüzü güldürür hepimizin insallah kucaklarimiza almamizi nasip eder.

Hadi gozun aydin canim ins hep seninle olsun bebegin kucagina almayi nasip etsin rabbimm..

Hamişler çoğalıyor gozun aydin canim
Amin canım çok sağolll :)

Bende bgn kan verdim.kafam karisti. 5gun puregon kullandim ya bn e2 1200lerdeydi sonra dr orgalutran diye igne ekledi. 2gun igne oldum 300lere dustu. Bu bi bakima iyi arkadan gelen kucukler durdu dedi doktor.Zaten yeteri kadar yumurta var dedi. Ama dengesizlikte var. Dondurup transferini sonra yapabiliriz dedi. Simdi progen 125oldu merional eklendi yanina. Ptesi kontrol var. Bakalim nolcak ne illetmis su polikistik over. Cekmedigim kalmadi bunun yuzunden

Benim orgalutran â 5 gün sonra başlandı sanki 6 yada 7 tane orgalutran vurdum diye hatirliyorum..toplam kaç tane yumurtan var ölçüleri nasıl canım

Sağol canım. Sen hiç soğan kürü denedin mi? Pkoya çok ii geliyo. Benim dayımın kızı da yakın bi arkadaşım da soğan küründen sonra düzenli adet görmeye başladı. Hatta arkadaşım şu an hamile. Hem de öyle tüp bebek filan değil. Klomenle hamile kaldı. Allah yardımcın olsun.

Ayrıca pko bi yumurtlama hastalığı ve doktorlar keşke tek problem yumurtlama olsa diyo. Çünkü inan en kolay çözüm onunki. Bi de kilon varsa b fit de çok işe yarıyo. Ve tabii sağlıklı beslenme.

Benim orgalutran â 5 gün sonra başlandı sanki 6 yada 7 tane orgalutran vurdum diye hatirliyorum..toplam kaç tane yumurtan var ölçüleri nasıl canım
Evet bende 5.gun orgalutrana basladim 4gundur vuruluyrm devam edicem. Valla 10dan fazla olctu bide kucukler var. Genelde 12 13 flndi.o seffaf akintimda azaldi.carsamva fln daha coktu sanki.
Be bileyim kafam karisti bakalim hayirlisi

Denedim canim denemem mi gecen ay bile denedim. Kucuk bi kist vardi yeni olusmus dofum kontrol hapi ile sogan kuru yok etti. Ama bnm pkos sanirim biraz siddetli 3 yil olacak neredeyse ne klomenler kullandim cevap vermedi. Bi igneyle buyudu. O da iste fazla olmasin diye ugrasiyrz.
Ilk tup bebkte biraz kilom vardı. Igne lerle daha da aldim.75 kiloyu gecmistim. Sonra olmadi tabi. Insulin direnci bakıldı. Biraz yuksek cikti. Diyet ve spor yaptim.su an 62.63 fln kilom.insulin direnci normal. Ne gerekiyosa yaptim .insallah sonuc guzel olur.

Reactions: _x_
K kaderim35 bu meryem suresinin 19 21 ve 22. Ayetini yada baska duaları abdestsiz okuyabiliyormuyz. Aklıma geldikce yolda orda burda okuyayim diyorum. Hz zekeriyanin cocuk sahibi olmak icin okudugi dua var mesela onu okumak istiyrm. Kizlar ne dusunuysunuz bi fikir verin

Ayyy 2 gündür ne güzel haberler çok sevindim canım Allah devamını getirsin inşallah gözün aydın

Bir forumda meryem süresi 41 gün okuncakmis ben onu su ayetleri okuncak diye bilmiyorum hatta bir yerinde secde si varmış..yapılsın mi yapılmasın mi tartışması var ben meryem e başlayamadım çok uzun o bide kanamam var diye kitabı eline almak istemiyorum.bunu okuyorum 100 defa komşum demişti bir de başka bir transfer formundaki arkadaş yazmış 100 tane çekiyorum yattığım yerden
http://mutlulugunsifresi.com/cocugu-olmayan-icin-her-gun-enbiya-suresi-89-ayeti.html

Ben dediğim 100 ayeti abdestsiz okuyorum o kısmını telefona kopyaladim..düşün ki ezberinde ezberindeyken akşam yatarken ihlas fatiha okuyorsun abdest aliyormusun..kur-an i elime almadığım için abdest alma zorunluluğu da hissetmiyorum açıkçası..kur-an i abdestsiz alamam çok mecbur kalmadigim sürece..meryem tamamen olunca o diye anlamıştım ben o forumu da göndereyim bak tilavet secdesi var çünkü meryem süresinin..ya orda yapacaksın yerine gelince yada bitince hatta kaynanam 41 gün sonunda toplu kılarsın dedi secdeyi şimdi eğilip kalkma dedi bak istersen foruma kuzum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/meryem-suresi-okuyup-hamile-kalmak.555698/

Evet bende 5.gun orgalutrana basladim 4gundur vuruluyrm devam edicem. Valla 10dan fazla olctu bide kucukler var. Genelde 12 13 flndi.o seffaf akintimda azaldi.carsamva fln daha coktu sanki.
Be bileyim kafam karisti bakalim hayirlisi
Akıntı benimde azalmıştı...yoktu hatta.deyip duruyordum yaa ben yumurtladım mi diye size..ona takılma..burda hep 8 olan yumurta son gün 9 tane oldu..istanbulda 12 tane toplamışlar kucukler de vardı onları da aldık dediler..hayırlısı ile kaliteli embriyoların olur inşallah..

Ezbere okunan sureler abdestsiz okunabilir canım.

Canım ben okudum meryem suresi 41tane de okıdum. Sonra devam da ettim. Bu süreçte ben hep meryem fetih duha alakın ilk 8 ayeti ve rahatlamak için inşirah okudum. Meryem suresi mucizeleri hz zekeriyanın duasını hz isanın doğumu gibi mucizeleri anlatıyo diye hatırlıyorum. Fetih bi işte başarılı olmak için okunur genelde. Bazen eşim de fetih okudu. Duha suresi zaten çok kısa ve "Rabbin sana gönlündekini ihsan edecek" anlamında bi ayet içeriyo ve beni hep bu ayet rahatlattı kızlar. Alak suresinde de Allah ın insanı bi kan pıhtısından yarattığı geçer. Hep bunu bize de nasip et diye dua ettim. Alak ın son ayetlerde de secde var. O yüzdeb ilk 8 i okuyodun sadece. Meryemdeki secdeyi oturarak yaptım bi de ben. Kanama olsa da özüre girer K kaderim35 abdest alsan okusan kanama da olsa olur yani. Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah

Eşimde öyle diyor ama ben çok korkuyorum sonra canım yaaa..tekrar boy abdesti almadan başlamak istemiyorum meryem süresine..annanem 3 gündür okuyor..Ama kendimin okuması lazım dimi ben öyle anladım..bi de annemde arapça yazıyor latin harfleri ile yazan kur-an yok anca evde başlarım cepten çok zor olur okumak..

Olur canım anneannen de okusa. Sonuçta senin niyetine okuyo. Artık ne kadar yapabilirsen. Duha ve alak ilk 8 kısa bak onları okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…