Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Olur canım anneannen de okusa. Sonuçta senin niyetine okuyo. Artık ne kadar yapabilirsen. Duha ve alak ilk 8 kısa bak onları okuyabilirsin.
Senin bebek allah nasip ederse ne zaman adet tarihine göre doğum tarihi oluyor baktın mi

Canım ben bebeğimin tek sebebi Meryem Suresi zemzem suyuna bütün ayetleri okudum ilk ayetinde zekeriyadan bahsediyor zaten zemzem suyun yarısını eşime yarısını kendim içtim yumurta toplama işelmene her an ayetel kursi okudum ve abdestli girdim amaliyatta bence tutma sebebi bunlar ilk tüpümde doğrudürüst dua yapmamıştım ve tutmadı.

Ins canim zaman duruyor sanki yarinida bi atlatsam hayirlisiyla sabahin 7 sinde gidicem hastaneye
Valla heyecanla bekliyom sanki ben yaptiracakmisim gibi inşallah sen de buraya hamileyiiiim diye yazarsin sizlerden sonra ben de umitlendim hemen adet olup dr a gitmek istiyorum :) allah hepimizin yüzünü guldursun :)

Reactions: _x_
bende medicalparktaym cnm hayırlısı olsun kaliteli embriyolar olsun inşallah

cnm çok sevindim gözün aydın olsun hersey yolunda gitsin inşallahh

cnm bizim ikimizde de problem oldugu için annem ve ben okuduk 41 gün boyunca meryem suresinin tamamını hergün 1 tane okuduk bardaga kendi okudugumu ben annemin okudugunu eşim içti

Valla heyecanla bekliyom sanki ben yaptiracakmisim gibi inşallah sen de buraya hamileyiiiim diye yazarsin sizlerden sonra ben de umitlendim hemen adet olup dr a gitmek istiyorum :) allah hepimizin yüzünü guldursun :)
betul_80 canım kaç oldu yazıyorum sana görmedin sanırım laparoskopi oldun nasıl gecti zor oldumu 1 gecemi yattın cvp yazarmısın ?

İyiyim kuzum sen nasılsın..nasıl gelişmeler hangi gün olacaksın laparoskopi
aman iyi ol tatlım minnakına iyi bak bişeyler okudum hadi yazmamayım dedim ama dayanamadım o 2 3 fırtlarıda yapma nolur anlıyorum seni ama sabır tatlım :) bende iyi sayılırım korkuyorum yaaa salı günü olucam nasipse

İnşallah kuzum 1 gün de hemen atlatacaksin..hiç bir şey anlamayacaksın çarşamba günü yürüyerek çıkacaksın hastaneden..korkma sakın..sen ne kadar pozitif düşünürsen o da o kadar pozitif olup bitcek akıp geçecek..ben çok fenayım 2 gündür ağlama krizine başladık..hadi bakalım hayırlısı nasıl olcak bilmiyorum..

Bnmde annem okuyor meryem suresini. Cok kisi duydum okudum onla hamile kalan. Bende firsat buldykca okuyacagim. Hz zekeriyanin duasina basladim.zikirmatik diye uygulama indirdim. Oraya ekledim. Sayiyida ordan hesapliyrm. Valla tesbih bile akilli telefonlara girmis
7000tane 1 gunde okuyun diye yazilmis ama ben aklima geldikce okucam olur olmaz . Hep soylenen duada sayiya pek takilmayin. Aklima geldikce okucam . Ayetel kurside okuyrm bu ara.
Kun fe yekun cekiyrm icimden. Allahim ol der ve olur ne güzel bir soz!!!

inşallah cnm bana dediğin giibi cnm pozitif olucaz aglasakta etsekte hersey güzel olucak inşallah hakkımızda hayırlsı hepimizin

inşallah cnm bana dediğin giibi cnm pozitif olucaz aglasakta etsekte hersey güzel olucak inşallah hakkımızda hayırlsı hepimizin
Negatif ligi cekmiycez üzerimize..umudumuzu yitirmiycez..bak ben sana demiştim esin in de ameliyatı iyi olacak diye..seninde çok güzel geçecek..ben Öyle hissediyorum..biz Öyle zaten çok nazlı tipler değiliz..güçlü anneleriz biz....

aynen canım hersey dua üzerine kurulmuş aslında doktormuş hastaneymiş bunlar hep vesile bize Rabbimin dediği olucak O isterse olucak inşallah ve gercekten inananrak yaparsak olucak daha önce yazmıştım ev aldık hiç tedaviye girişmek yoktu aklımızda diye belki hatırlarsın biz meryem suresina başladık annemle işte tam o zmanda babannemeden paramız geldi aklımızda gönlümüzde yokken böyle bişey Rabbim çok büyük çokkk

Ben de dün elimi karnıma koyup ayet-el kürsü yu okudum hiç ağrım filan kalmadı..su progesteron iğnesini kaba mi çok fena yaktı acaba orayada mi okusam.resmen bacağım kasıyor..kemiğe dayandı sanki dün iğne..

Pist aglamaaa bakimmm

yaşadıklarımı anlatsam canım inan neler yasamışsın dersin bu açıdan gerçekten çok güçlüyüm ben ama nazlı bi tipim sanırım adın gibi nazlısın derler

slm kızlar bende yeni tup bebek tedavisine baslayacagim.genetik testi yaptik sonuc bekliyoruz.Bugunde drun muayenehanesnde psikolok esliginde gurup terapisine katildik.Dr um arayip cagirinca cok sasirdim.Ama cok guzel gecti.sizlerinde dru boyle bir uygulama yaptimi.Belirli araliklarda bu terapi tekrar olcakmis. Bu yuzden tedaviye baslamadan cok mutlu oldum.Allah'im hic birimizin kucagini bos birakmasin.

yaşadıklarımı anlatsam canım inan neler yasamışsın dersin bu açıdan gerçekten çok güçlüyüm ben ama nazlı bi tipim sanırım adın gibi nazlısın derler
Kuzum hepimiz neler neler çektik..geriye bakıp düşünürsek acılarımızı deşersek yasayamayiz...ismimizin özelliğini taşıyoruz heee desenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…