Hangi doktor mus o...biz parayı verip hangi psikologa gitsek yoksa çok pahalı gitmesek mi diye dusunenlerdenizslm kızlar bende yeni tup bebek tedavisine baslayacagim.genetik testi yaptik sonuc bekliyoruz.Bugunde drun muayenehanesnde psikolok esliginde gurup terapisine katildik.Dr um arayip cagirinca cok sasirdim.Ama cok guzel gecti.sizlerinde dru boyle bir uygulama yaptimi.Belirli araliklarda bu terapi tekrar olcakmis. Bu yuzden tedaviye baslamadan cok mutlu oldum.Allah'im hic birimizin kucagini bos birakmasin.
senin ismindemi nazlı cnmKuzum hepimiz neler neler çektik..geriye bakıp düşünürsek acılarımızı deşersek yasayamayiz...ismimizin özelliğini taşıyoruz heee desenee
aleyküm selam cnm doktorun kim?slm kızlar bende yeni tup bebek tedavisine baslayacagim.genetik testi yaptik sonuc bekliyoruz.Bugunde drun muayenehanesnde psikolok esliginde gurup terapisine katildik.Dr um arayip cagirinca cok sasirdim.Ama cok guzel gecti.sizlerinde dru boyle bir uygulama yaptimi.Belirli araliklarda bu terapi tekrar olcakmis. Bu yuzden tedaviye baslamadan cok mutlu oldum.Allah'im hic birimizin kucagini bos birakmasin.
Yok kuzum ben kadersiz kaderim....eski nick im burda kadersiz idi..şifremi filan kaybettim bu sefer annemin dediği gibi kaderim güzel olsun diye kaderim dedimmmsenin ismindemi nazlı cnm
Hangi doktor mus o...biz parayı verip hangi psikologa gitsek yoksa çok pahalı gitmesek mi diye dusunenlerdeniz
. Burdan isim veriliyormu yoksa ozeldin mi yazayim ismini. Drum bu gurup terapisinden para almadi bende ona cok sarirdim.2.5 yildir tedavi goruyorum 2tane basarisiz asilamam var okadar para gitti ki. Boyle bir uygulamanin ucretsiz olmasina cok sasirdimaleyküm selam cnm doktorun kim?
Herkes tedavi olduğu hastanenin adını doktorun ismini söylüyor amaaa. Burdan isim veriliyormu yoksa ozeldin mi yazayim ismini. Drum bu gurup terapisinden para almadi bende ona cok sarirdim.2.5 yildir tedavi goruyorum 2tane basarisiz asilamam var okadar para gitti ki. Boyle bir uygulamanin ucretsiz olmasina cok sasirdim
Ah o igne cok fena. Bnmki yumurta gibi sismisti bi keresinde sarardi morardi 3 gun obur tarafa yapildi bu sefer ora acidi totomun uzerine oturamadim hep yattim. Cok fena ignedir o .cok dikkatli yapilmaliBen de dün elimi karnıma koyup ayet-el kürsü yu okudum hiç ağrım filan kalmadı..su progesteron iğnesini kaba mi çok fena yaktı acaba orayada mi okusam.resmen bacağım kasıyor..kemiğe dayandı sanki dün iğne..
Ne guzelmis aslinda ne kadar ihtiyacimiz var.bende bu surecte terapid olmali ama maddi olarak zaten yeteri kadar para harcaniyor. Ama bence faydasi cok. Ha bi de vakit olmalı. 1 haftadır drdayim bir de ona vakit lazim.Tamam ozaman farkli formlarda dr ismi verince reklam yapiyor diyorlar ya ondan.Dr m Ali Öner Erdoğdu. Cok ilgili ve iyi bir dr ☺
Valla kardeşimin eltisi sağlık memuru ambulans ta..o yaptı dün.bugün de yapacak inşallah..sol taraf im çok fena oldu..bacağıma vuruyor sanki üzerine de yatamiyorum..ağır bir igneymis yağlı dedi kız zaten..hep aynı saatte mi vuruldun peki canım senAh o igne cok fena. Bnmki yumurta gibi sismisti bi keresinde sarardi morardi 3 gun obur tarafa yapildi bu sefer ora acidi totomun uzerine oturamadim hep yattim. Cok fena ignedir o .cok dikkatli yapilmali
. Gercekten cok faydali olacagina inaniyorum.Bugun ilk terapi olmasina ragmen kendimi inanilmaz mutlu hissediyorum.Ne guzelmis aslinda ne kadar ihtiyacimiz var.bende bu surecte terapid olmali ama maddi olarak zaten yeteri kadar para harcaniyor. Ama bence faydasi cok. Ha bi de vakit olmalı. 1 haftadır drdayim bir de ona vakit lazim.
Ne güzell..İnşallah güzel sonuca kavuşursun sende canım... Gercekten cok faydali olacagina inaniyorum.Bugun ilk terapi olmasina ragmen kendimi inanilmaz mutlu hissediyorum.
Transferi nerde gerceklestiriyor yumurta toplama labaratuvar işlerini filan peki doktorunTamam ozaman farkli formlarda dr ismi verince reklam yapiyor diyorlar ya ondan.Dr m Ali Öner Erdoğdu. Cok ilgili ve iyi bir dr ☺
Canim onu hic sormadim. dr um adet gorunce beni ara 2.vaya 3.gunu gelmen lazim dedi.gittigimde sorcam.cunku ilk gittigimde genetik testi istedi.sonuc cikinca ne zaman istersem tup bebek tedavisine o zaman konusuruz demisti.Transferi nerde gerceklestiriyor yumurta toplama labaratuvar işlerini filan peki doktorun
Valla iyiyim şimdi 1 gece yattım çok ağrım olmadı şükür 2 gün pansumanli gezdim üçüncü gün pansumani da çıkardım ama benim sol tupum dış gebelik yüzünden alınmıştı dr um nokta atışı yapmış aynı yerden girmiş o yüzden sanki bi öncekine göre daha zorlandımbetul_80 canım kaç oldu yazıyorum sana görmedin sanırım laparoskopi oldun nasıl gecti zor oldumu 1 gecemi yattın cvp yazarmısın ?
Genetik testlerini tepecik te yaptirabilirdin..Genetik bölümüne randevu alıp doktor bu tahlilleri istedi deyince yapiyorlar..özel de bana 4 tahlil eşime 1 tahlil 2500 3000 gibi bisi istemişlerdiCanim onu hic sormadim. dr um adet gorunce beni ara 2.vaya 3.gunu gelmen lazim dedi.gittigimde sorcam.cunku ilk gittigimde genetik testi istedi.sonuc cikinca ne zaman istersem tup bebek tedavisine o zaman konusuruz demisti.
Genetik testlerini tepecik te yaptirabilirdin..Genetik bölümüne randevu alıp doktor bu tahlilleri istedi deyince yapiyorlar..özel de bana 4 tahlil eşime 1 tahlil 2500 3000 gibi bisi istemişlerdi[/QUOTE.
Canim yaptirdik zaten.sonuc bekliyoruz.Randevu almadan gittik.Hemen yaptilar.cok kolay oldu.mayis basinda sonuc cikcak.
Duha ve alak süresinin ilk 8 ayetini okuycaz dimi.kaç kez okuncak günde
Senin bebek allah nasip ederse ne zaman adet tarihine göre doğum tarihi oluyor baktın mi
cnm çok sevindim gözün aydın olsun hersey yolunda gitsin inşallahh
betul_80 canım kaç oldu yazıyorum sana görmedin sanırım laparoskopi oldun nasıl gecti zor oldumu
Bu arada ben Laparoskopi olmuştun önceden polipler temizlenmişti. Çok zor değil inan. Bi gece yatmıştım. Sadece o gece biraz ağrım olmuştu. Sonraki günler daha rahat geçmişti. İnan ki o kadar zor değil. Endişe etme. Sonuçta seni bebeğine bi adım daha yaklaştıracak bi adım bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?