Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hangi doktor mus o...biz parayı verip hangi psikologa gitsek yoksa çok pahalı gitmesek mi diye dusunenlerdeniz

aleyküm selam cnm doktorun kim?

Hangi doktor mus o...biz parayı verip hangi psikologa gitsek yoksa çok pahalı gitmesek mi diye dusunenlerdeniz

aleyküm selam cnm doktorun kim?
. Burdan isim veriliyormu yoksa ozeldin mi yazayim ismini. Drum bu gurup terapisinden para almadi bende ona cok sarirdim.2.5 yildir tedavi goruyorum 2tane basarisiz asilamam var okadar para gitti ki. Boyle bir uygulamanin ucretsiz olmasina cok sasirdim

Herkes tedavi olduğu hastanenin adını doktorun ismini söylüyor amaaa

Ah o igne cok fena. Bnmki yumurta gibi sismisti bi keresinde sarardi morardi 3 gun obur tarafa yapildi bu sefer ora acidi totomun uzerine oturamadim hep yattim. Cok fena ignedir o .cok dikkatli yapilmali

Tamam ozaman farkli formlarda dr ismi verince reklam yapiyor diyorlar ya ondan.Dr m Ali Öner Erdoğdu. Cok ilgili ve iyi bir dr ☺
Ne guzelmis aslinda ne kadar ihtiyacimiz var.bende bu surecte terapid olmali ama maddi olarak zaten yeteri kadar para harcaniyor. Ama bence faydasi cok. Ha bi de vakit olmalı. 1 haftadır drdayim bir de ona vakit lazim.

Ah o igne cok fena. Bnmki yumurta gibi sismisti bi keresinde sarardi morardi 3 gun obur tarafa yapildi bu sefer ora acidi totomun uzerine oturamadim hep yattim. Cok fena ignedir o .cok dikkatli yapilmali
Valla kardeşimin eltisi sağlık memuru ambulans ta..o yaptı dün.bugün de yapacak inşallah..sol taraf im çok fena oldu..bacağıma vuruyor sanki üzerine de yatamiyorum..ağır bir igneymis yağlı dedi kız zaten..hep aynı saatte mi vuruldun peki canım sen

Ne guzelmis aslinda ne kadar ihtiyacimiz var.bende bu surecte terapid olmali ama maddi olarak zaten yeteri kadar para harcaniyor. Ama bence faydasi cok. Ha bi de vakit olmalı. 1 haftadır drdayim bir de ona vakit lazim.
. Gercekten cok faydali olacagina inaniyorum.Bugun ilk terapi olmasina ragmen kendimi inanilmaz mutlu hissediyorum.

Transferi nerde gerceklestiriyor yumurta toplama labaratuvar işlerini filan peki doktorun
Canim onu hic sormadim. dr um adet gorunce beni ara 2.vaya 3.gunu gelmen lazim dedi.gittigimde sorcam.cunku ilk gittigimde genetik testi istedi.sonuc cikinca ne zaman istersem tup bebek tedavisine o zaman konusuruz demisti.

Birde o kadar uzun konustuk ki ve ben o kadar kotu halde gitmistim ki belki dr soylemistir ama ben saskinliktan anlamamista olabilirim.

betul_80 canım kaç oldu yazıyorum sana görmedin sanırım laparoskopi oldun nasıl gecti zor oldumu 1 gecemi yattın cvp yazarmısın ?
Valla iyiyim şimdi 1 gece yattım çok ağrım olmadı şükür 2 gün pansumanli gezdim üçüncü gün pansumani da çıkardım ama benim sol tupum dış gebelik yüzünden alınmıştı dr um nokta atışı yapmış aynı yerden girmiş o yüzden sanki bi öncekine göre daha zorlandım kusura bakma canım gormemisim mesajlarını sormak istediğin başka şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

Canim onu hic sormadim. dr um adet gorunce beni ara 2.vaya 3.gunu gelmen lazim dedi.gittigimde sorcam.cunku ilk gittigimde genetik testi istedi.sonuc cikinca ne zaman istersem tup bebek tedavisine o zaman konusuruz demisti.
Genetik testlerini tepecik te yaptirabilirdin..Genetik bölümüne randevu alıp doktor bu tahlilleri istedi deyince yapiyorlar..özel de bana 4 tahlil eşime 1 tahlil 2500 3000 gibi bisi istemişlerdi

Duha ve alak süresinin ilk 8 ayetini okuycaz dimi.kaç kez okuncak günde

Canımmm yani ben öyle belli bi sayı okumuyor um. Bunların okunması gerektiğini de bi yerden okumadım. Ama anlamları benim derdimin dermanına bi dua gibi geldi bana. Rahat hissettiği m için aklıma geldikçe okudum.

Senin bebek allah nasip ederse ne zaman adet tarihine göre doğum tarihi oluyor baktın mi

Hiç bilmiyorum ki. Son adet mart sonuydu.aAralık gibi olur galiba Allah nasip ederse.

cnm çok sevindim gözün aydın olsun hersey yolunda gitsin inşallahh

Teşekkür ederim. Daha çokk güzel haberler alalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…