Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ayni saatte vurulmaya dikkat ettim ama duruma gore 1-2 saat once sonra oldu bazen. Bnmde genelde alt komsum hemsire emeklisi o yapti sagolsun. Ama bazen onun isi oldu bazen bnm saatler degisebiliyor.
Surekli kolonyali pamuk koy üzeri ne elinle masj yap arada bana oyle demisti

Olsun cnm gözden kaçırıyoruz bazen benim sol tüpte var hidroselpink korkuyorum narkoz beni mahvediyo uynaırken çok sokıntı çekiyorum senin işem nerde oldu lağman falan yaptılarmı

Olsun cnm gözden kaçırıyoruz bazen benim sol tüpte var hidroselpink korkuyorum narkoz beni mahvediyo uynaırken çok sokıntı çekiyorum senin işem nerde oldu lağman falan yaptılarmı
Ben cinarlida oldum canım saat 1 buçukta girdim 2 buçukta yatagimdaydim yok lavman yapılmadi sonda bile takılmadi bu sefer geçen sefer sonda vardı narkoz değil de boğaz ağrısı mahvetti beni gaz problemim de olmadı hiç çok şükür

Sana daa :) nasılsın?

Benim karnıma arada çok fena ağrı vuruyo. Ağrıdan şikayetim yok da inşallah normaldir bu.
Aynen kuzum sabah 7 de karnımın ağrısı kasigimin bıçak gibi saplanması ile uyandım..burda yarın kan verdiğim hastanede kadın doğumdan randevu aldım o doktora soracağım..kontrol olsun için rahat etsin..yoksa 2 hafta ultrason bekleyemicem galiba..

Reactions: _x_

Nereyi düşünüyosun kontrol doğum için inşallah? Ben herhalde symrna da devam ederim ama belli de olmaz. Allah nasip ederse yani. Bi de kese 5. Hafta görülüyomuş herhalde? Benim bi arkadaş öyle dedi. 6. Hafta da kalp atışıymış. İnşallah onlar da sorunsuz olur.

Lekelenme devam mı? Bence de bi sor. Takip etmek lazım. İçin rahat etsin. İnşallah sorun olavak bişe yoktur.

Lekelenme devam mı? Bence de bi sor. Takip etmek lazım. İçin rahat etsin. İnşallah sorun olavak bişe yoktur.
Lekelenme sabah gelmedi bakalım valla bende erken doğum olduğu icin geçen sefer bir tane de riskli gebelik doktoru bulmak istiyorum..2 hafta sonra sudekan dan randevum var..Yarın buca tip tan aldım randevuyu..İyi bir perinatoloji uzmanı bulmam lazım..buca tip takı doktor ne diyecek bakalım..kiminin 9.haftaya kadar ağrısı oluyormuş böyle...İnşallah o zaman geçer tek umudum..korkuyorum duşa giremedim kaç gün..o gün dus yapınca akşam lekelendim..yatmaktan kafam duzlesti resmen

Canım benim Allah yardımcın olsun, yardımcımız olsun... Rabbim bebeklerimizi korusun.

Selamlar Kızlar hayırlı pazarlar hepimize
inşallah hepiniz iyisinizdir çok daha iyi olursunuz olumsuz şeyler düsünmeyin iyi düşünün iyi olsun Rabbimin izniyle, biri yazmış da hatırlamıyorum bende katiliyorum bu tedavilerin hepsi hikaye Rabbim de hepimizin sifasi inşallah ol der oluverir inancımız hiç kaybetmeyelim dünyada neler var Allaha şükürler olsun gene halimize Rabbim dünümüzü aratmasın bize insallah hersey guzel olcak Allahın izniyle kızlar

Buarada sabah aradilar bizi 7 tane yumurtamiz dollenmis Rabbim mucizeler yaratır inşallah

[QUOTE aras35, post: 40678427, member: 273553"]bende medicalparktaym cnm hayırlısı olsun kaliteli embriyolar olsun inşallah[/QUOTE]

cnm sen hangi aşamada sin?

cnm sen hangi aşamada sin?[/QUOTE]

Hadi hayırlı olsun :) inşallah içlerde bebişiniz var bu defa. Allah kavuştursun diyelim :) transfer ne zaman belli mi?

cnm sen hangi aşamada sin?

Hadi hayırlı olsun :) inşallah içlerde bebişiniz var bu defa. Allah kavuştursun diyelim :) transfer ne zaman belli mi?[/QUOTE]

insallahh cnm yaa :) , belli değil cnm daha dun belki salı olabilir demişti Dr ama önümüzdeki günlerde belli olur yumurtalara Bağlı dedi hayırlısı Nezamansa ozmn olsun inşallah

canım sen nerde başladın?

Kizlar zaman durdu sanki benimde lekelenmem basladi pembemsi renginde canim butun gun çok sıkıldı (

Kizlar zaman durdu sanki benimde lekelenmem basladi pembemsi renginde canim butun gun çok sıkıldı (
Kuzum sıkılma benim de oluyor biliyorsun..3 gün oldu..kan sulandırıcı alıyormusun sen unuttum da..yat uzan dinlen hiç bir şey yapma bulaşık dahi kaldırma..sadece wc için kalk..progesteron artırması lazım doktorun benim bugün kesildi sakın kafana takma genede doktorun tahlil günü isteyecek kan.

Evet ignem var canim progestan fitil var onu koydugumda daha da geliyo akinti pembemsi kanla karisik sasirdim kaldim koymuycam bugun artik onu dabah ta erkenden kana gidicem bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…