Kan sulandırıcı iğne pembe yapıyor kani..progesteron fitil değil de iğne si daha etkili..fitil bende de fayda etmedi.1 günlük coraspin ile clexan kesildi ama pıhtılaşma olduğu için mecbur clexan a devam coraspin içmiyorum artık.büyük bir ihtimalle doktorun progesteron iğnesi verecektir..Senin de 8.günü olmuş oluyor bugün dimi..İnşallah tutunduğu içindir..sakın zorlama kendini istirahat etEvet ignem var canim progestan fitil var onu koydugumda daha da geliyo akinti pembemsi kanla karisik sasirdim kaldim koymuycam bugun artik onu dabah ta erkenden kana gidicem bakalim.
Fitil i her ne olursa olsun koy canım doktorlar tahlil gününe kadar fitil kullandırıyor..bebeğin tutunması için progesteron şart.Evet ignem var canim progestan fitil var onu koydugumda daha da geliyo akinti pembemsi kanla karisik sasirdim kaldim koymuycam bugun artik onu dabah ta erkenden kana gidicem bakalim.
Bugun 9.cu gun oluyor canim.hic kalkmiyorum bakalim yarin belli olucak hayirlisiyla..Kan sulandırıcı iğne pembe yapıyor kani..progesteron fitil değil de iğne si daha etkili..fitil bende de fayda etmedi.1 günlük coraspin ile clexan kesildi ama pıhtılaşma olduğu için mecbur clexan a devam coraspin içmiyorum artık.büyük bir ihtimalle doktorun progesteron iğnesi verecektir..Senin de 8.günü olmuş oluyor bugün dimi..İnşallah tutunduğu içindir..sakın zorlama kendini istirahat et
Inşallah hayırlı haberler alırsın cnm yrn hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsunBugun 9.cu gun oluyor canim.hic kalkmiyorum bakalim yarin belli olucak hayirlisiyla..
Selamlar Kızlar hayırlı pazarlar hepimize
inşallah hepiniz iyisinizdir çok daha iyi olursunuz olumsuz şeyler düsünmeyin iyi düşünün iyi olsun Rabbimin izniyle, biri yazmış da hatırlamıyorum bende katiliyorum bu tedavilerin hepsi hikaye Rabbim de hepimizin sifasi inşallah ol der oluverir inancımız hiç kaybetmeyelim dünyada neler var Allaha şükürler olsun gene halimize Rabbim dünümüzü aratmasın bize insallah hersey guzel olcak Allahın izniyle kızlar
Buarada sabah aradilar bizi 7 tane yumurtamiz dollenmis Rabbim mucizeler yaratır inşallah
[QUOTE aras35, post: 40678427, member: 273553"]bende medicalparktaym cnm hayırlısı olsun kaliteli embriyolar olsun inşallah
cnm inşallah tutunmuştur bebeişin hayırlısı olsun inşallah moralini bozma hemenBugun 9.cu gun oluyor canim.hic kalkmiyorum bakalim yarin belli olucak hayirlisiyla..
Günaydın canim bende rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi uddua okuyrm hz zekeriyanin evlat sahibi olmak icin okudugu dua .hayırlı sabahlar bende dua olarakk rabbi hebli minessalihin çekiyorum
hayırlı haberler alırızzz inşallahGünaydın canim bende onu okuyrm hz zekeriyanin evlat sahibi olmak icin okudugu dua degil mi.
Su anda kan verdim bekliyrm bakalim dr ne diyecek yumurtalar ne durumda. Yalniz seffaf akintim yokicimde ne ler oluyor merak ediyrm
Elpisksk canım merak ettim seniiii... nasılsın* sıkma canını.. test gününe kadar sabret.
bende yarın dr gidiyorum. rahim kalınlaşmıştır umurım.ftil ilaçç ve yapışkan jel kullanıyorum...kızlar ya ben çok sigara içmek istiyorum:)))) düne kadar dayanayop içtim. bu gün hiç içmedim ama uyuyamadım. bayılıyorum uykusuzluktan ama uyuyamıyorum...
Canim benim cok dikkat et kendine daha baktirma istersen cok erken ne bilimm istee karar seninn..Canlarım 5 tüp kan verdim içim rahat etsin diye..karından baktı doktorum gözükmez ama dedi içimiz rahat etdi tabiki gözükmedi..çok dürüst bir adam herşeyi açık açık soyluyor.hallederiz modunda değil..çok komplikasyon var sende o yüzden yetersiz kalabilirim en güzeli üniversite hastanesi dedi.bunu özel hastanede çalışan doktor söylüyor düşünün..düşük tehlikesi var niye gelsin kan dedi..yat dinlen ama ayağına kadar gelmesin herşey biraz evin içinde hareket et gene hareketsizlik te iyi değil bütün gün yatmak dedi..kan akışı olması lazım içtiğim ilaçlar kemik erimesi yapar yoksa dedi..şimdi kan sonucunu bekliyorum..alttan bakmak istemedi..kimi hasta sonra o yüzden düştü bebeğim dediği için.ama alakası yok dedi..çok içimi rahatlatan biri..tüp bebek doktorları konplikasyonlari düşünmüyor..tutup tutmaması önemli onlar için..bebeğin sağlık la dünyaya gelmesi süreci böyle vakalarda daha zordur takipi dedi..Ben baya problemliyim yaaaa...küçük yumurtalar hala varmış onlar büyüdüğü için mis bütün bu ağrılar..istemedigimiz bir olgu buda dedi..belki kan degerime göre öğleden sonra baktiririm ultrasona alttan
Canim int huc girmedim gece uyku tutmadi kitap falan okudum.yine ayni durumdayim simdi birazdan hastaneye gidiyoruz serum icin cagirdi doktorum hem bakicak bakalom.durumum pozitif bu aradaa 87 cikti aksama kadar yazamayabilirim hastanede olucam.
Bak pozitifi görmüşüm iki gün sonra tekrar kan isteyecek büyük ihtimalle..tama kuzum dualarım seninle..pozitif ol..progesteron u arttirsa daha iyi olur..benim dün gelmedi gece gene 1 damla geldi krengi leke..ama kan sulandirici iğnelere de ihtiyacımız var..iki ucu b..lu değnek işte..seninle benim..Canim int huc girmedim gece uyku tutmadi kitap falan okudum.yine ayni durumdayim simdi birazdan hastaneye gidiyoruz serum icin cagirdi doktorum hem bakicak bakalom.durumum pozitif bu aradaa 87 cikti aksama kadar yazamayabilirim hastanede olucam.
Akşam bekliyoruz haberlerini..şimdi güzel güzel rahat rahat git serumu ye gellll...Kizlar durumum pozitif 87 cikti hastaneye gidiyorum simdi serumu vericekler tekrar..
E2 ile yumurtalar uyumsuz mi demek mis yani..dondurma derken..toplanıp dondurulcak senin vücudun müsait olduğunda transfer edilecek gibi mi doğru mu anladım.benim de 10 dan fazla idi ölçüleri..20 mm filandı en son..Elpisksk hayirli olsun canim ne guzel herkes hamıle. Siz guzel haberler verin.
Bende durumlar pek iyi degil. Yine cok yumurta var 10dan fazla olctu 12 13 15 16 civari 10 dan kuucklerde var.e2 degerim 2000lere fırladı. Sagligini tehlikeye sokmamak icin dondurmya gidicez buyuk ihtimalle.dedi.carsamba tekrar kontrol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?