Evet yumurtlar toplanacak ama transfer yapilmayacak hemen. 1-2 ay sonra fln transfer olacak. E2nin fazla olmasi cok yumurta olduğunu gösteriyor. Gecen sefer 16 toplanmisti bnm ultrasonda 10 fln gorunuyodu. Ama bu sfer daha cok. Gecenkinde hic dondurmadan bile bahsetmiyordu. 20mm olunca catlatip toplatiliyor zaten. Endometriumda 8.8di tek iyi olan bu galibaE2 ile yumurtalar uyumsuz mi demek mis yani..dondurma derken..toplanıp dondurulcak senin vücudun müsait olduğunda transfer edilecek gibi mi doğru mu anladım.benim de 10 dan fazla idi ölçüleri..20 mm filandı en son..
Transferin kaçıncı günü bence alttan baktırma sabret birazCanlarım 5 tüp kan verdim içim rahat etsin diye..karından baktı doktorum gözükmez ama dedi içimiz rahat etdi tabiki gözükmedi..çok dürüst bir adam herşeyi açık açık soyluyor.hallederiz modunda değil..çok komplikasyon var sende o yüzden yetersiz kalabilirim en güzeli üniversite hastanesi dedi.bunu özel hastanede çalışan doktor söylüyor düşünün..düşük tehlikesi var niye gelsin kan dedi..yat dinlen ama ayağına kadar gelmesin herşey biraz evin içinde hareket et gene hareketsizlik te iyi değil bütün gün yatmak dedi..kan akışı olması lazım içtiğim ilaçlar kemik erimesi yapar yoksa dedi..şimdi kan sonucunu bekliyorum..alttan bakmak istemedi..kimi hasta sonra o yüzden düştü bebeğim dediği için.ama alakası yok dedi..çok içimi rahatlatan biri..tüp bebek doktorları konplikasyonlari düşünmüyor..tutup tutmaması önemli onlar için..bebeğin sağlık la dünyaya gelmesi süreci böyle vakalarda daha zordur takipi dedi..Ben baya problemliyim yaaaa...küçük yumurtalar hala varmış onlar büyüdüğü için mis bütün bu ağrılar..istemedigimiz bir olgu buda dedi..belki kan degerime göre öğleden sonra baktiririm ultrasona alttan
Valla anlamadım ki bennnEvet yumurtlar toplanacak ama transfer yapilmayacak hemen. 1-2 ay sonra fln transfer olacak. E2nin fazla olmasi cok yumurta olduğunu gösteriyor. Gecen sefer 16 toplanmisti bnm ultrasonda 10 fln gorunuyodu. Ama bu sfer daha cok. Gecenkinde hic dondurmadan bile bahsetmiyordu. 20mm olunca catlatip toplatiliyor zaten. Endometriumda 8.8di tek iyi olan bu galiba
Bu kanama nasıl anlasilcak peki..Ben hiç bir hamileligimde böyle lekelenmedim..ikizler de iki kez oldu 2-3 gün iğne istirahat geçtiydi..bunu cozemedimki...sinirlerim hopluyor resmen canimTransferin kaçıncı günü bence alttan baktırma sabret biraz
14 unde transfer oldum 24 unde ilk tahlil bugün ikinci tahlil işte..Transferin kaçıncı günü bence alttan baktırma sabret biraz
canımmmm annemde olduğum olduğumiçin yaklaşık bir haftadır foruma giremedim güzel haberini şimdi aldım heyecandan hemen tebrik tmek istedim umarım sayfa sonlarına doğru değerin daha da güzel artmış bir şekilde görürüm tekrardan tebriler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanlarim sonuç çıktı..547.82 beta hcg
Kizlar durumum pozitif 87 cikti hastaneye gidiyorum simdi serumu vericekler tekrar..
Tek embriyo transfer edildi ne olduğunu bilmiyorum 5.gün embriyosu idi.o kadar doktor olamıcam artık :)))Ne kadar yüksek o kadar iyi değil mi? Tek embriyo muydu birden fazla mıydı? Tek bile olsa belki de ikizdir :) Blastosist miydi ya da acaba? belki ondan öyle yüksektir..
Aynen kuzum ben de de var büyüyen yumurtalar..Ben gitmişken â dan z ye butun tahlillerimi istedim..üstten gözükmedi kesecik..korkuyorum dış gebelik filan olurmu diye tedirginim..çok yüksek bu değer herkes 5.gün embriyo transferi amaaa..senin ilk tahlil 200 şimdi 600 mu oldu yanlış hatırlamıyorum degilmi
Evet canım. 3 kata yakın artmış. Dış gebelik riski bildiğim kadarıyla tüp bebekte çok görülen bişe değilmiş tatlım. İçimizi ferah tutalım. Kese için zaten erken diil mi. 5. Haftada ancak vajinal görünebiliyomuş. Panik yapma. Pozitif olalım ...Aynen kuzum ben de de var büyüyen yumurtalar..Ben gitmişken â dan z ye butun tahlillerimi istedim..üstten gözükmedi kesecik..korkuyorum dış gebelik filan olurmu diye tedirginim..çok yüksek bu değer herkes 5.gün embriyo transferi amaaa..senin ilk tahlil 200 şimdi 600 mu oldu yanlış hatırlamıyorum degilmi
Ayy ne bilim canım yaa..ama bu değere göre bebek 5.haftalık zaten.bazı tüp bebekler ilerden de gidebiliyormuş..bana balk millete diyip duruyorum pozitif diye kendim 3.5 atıyorum...Evet canım. 3 kata yakın artmış. Dış gebelik riski bildiğim kadarıyla tüp bebekte çok görülen bişe değilmiş tatlım. İçimizi ferah tutalım. Kese için zaten erken diil mi. 5. Haftada ancak vajinal görünebiliyomuş. Panik yapma. Pozitif olalım ...
Ayy ne bilim canım yaa..ama bu değere göre bebek 5.haftalık zaten.bazı tüp bebekler ilerden de gidebiliyormuş..bana balk millete diyip duruyorum pozitif diye kendim 3.5 atıyorum...
değerin çok güzel canım doktora keseyi görmeye ne zaman gidiceksin1.tahlil 547.82 (10.gün)
2.tahlil 1581 (13.gün)
Çıkmış sonucum kızlarrrr..
canım inşallah herşey iyi çıkar bende alttan ultrasonda biraz korkuyordum en son doktor ben seni hamile bırakmak için bu kadar uğraştım zararlı olsa niye bakıyım dedi rahatladım.Kahverengi senin kırmızıyamı döndü canım ben anlamadım.Canlarım 5 tüp kan verdim içim rahat etsin diye..karından baktı doktorum gözükmez ama dedi içimiz rahat etdi tabiki gözükmedi..çok dürüst bir adam herşeyi açık açık soyluyor.hallederiz modunda değil..çok komplikasyon var sende o yüzden yetersiz kalabilirim en güzeli üniversite hastanesi dedi.bunu özel hastanede çalışan doktor söylüyor düşünün..düşük tehlikesi var niye gelsin kan dedi..yat dinlen ama ayağına kadar gelmesin herşey biraz evin içinde hareket et gene hareketsizlik te iyi değil bütün gün yatmak dedi..kan akışı olması lazım içtiğim ilaçlar kemik erimesi yapar yoksa dedi..şimdi kan sonucunu bekliyorum..alttan bakmak istemedi..kimi hasta sonra o yüzden düştü bebeğim dediği için.ama alakası yok dedi..çok içimi rahatlatan biri..tüp bebek doktorları konplikasyonlari düşünmüyor..tutup tutmaması önemli onlar için..bebeğin sağlık la dünyaya gelmesi süreci böyle vakalarda daha zordur takipi dedi..Ben baya problemliyim yaaaa...küçük yumurtalar hala varmış onlar büyüdüğü için mis bütün bu ağrılar..istemedigimiz bir olgu buda dedi..belki kan degerime göre öğleden sonra baktiririm ultrasona alttan
hadi gözün aydın hayırlısı canım çok güzel bir haber bu...Kizlar durumum pozitif 87 cikti hastaneye gidiyorum simdi serumu vericekler tekrar..
Puregon 125ten75e dustu merional 75 bi dw sabahlari orgalutran catlamasin diye. Ne polikistikmis arkadas cektirmedigi sey kalmadi. Inş sonuç guzel olur ne diyeyim artik hepimiz icin dua edelimValla anlamadım ki bennnbenim de hala yumurtam büyumeye devam ediyormuş..hepsi toplandı goya 12 tane küçük ler filanda ama bugün ultrasonda daha arkadan yeniler gözüktü onlar ağrı yapıyor muş bu kadar..Ben bile seçtim ultrasonda düşün yani doktor olmaya gerek yok.hakkında hayirlisi kuzum..geç olsun sağlıklı olsun 2 ay sonra seninle olsun yeterki..azalttimi peki dozajı iğnenin şimdi..baskılama igneside yapıyorsun gene degilmi..
Canim ben cevapvereyim cunku bgn orda beklerken biri sordu hemsireye 1500 2000den once kese gorunmez dedi. Yani normal gorunmemesi panik yok1.tahlil 547.82 (10.gün)
2.tahlil 1581 (13.gün)
Çıkmış sonucum kızlarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?