Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

değerin çok güzel canım doktora keseyi görmeye ne zaman gidiceksin
Bugün sabah burda özel hastaneye gittim işte..gözükmez diye hoca bakmadı tahlil sonucuna göre karar veririz dedi şimdi çıktı sonucum tekrar gidip hocayla görüşeyim bakalım..kimsenin Bu kadar yüksek değil ondan tedirginim..karından baktı oda çok kaşık ağrım var televizyonumdan uyanıyorum sancidan..hala yumurtaların var büyüyen dedi...onlar yapıyor muş ağrı..bunu öğrendim..bu değerle çıkarsa alttan baktirayim bugün olmazmi ki..tehlikeli mi..

K rengi pembe ye döndü..sonra krengi oldu bittiydi..Akşam gene gelmiş 1 damla krengi..iğneler den popomun üstüne dahi oturamıyorum çok gıcık yaa..3 gün vuruldum daha 4 tane var vurulcam..

Canim int huc girmedim gece uyku tutmadi kitap falan okudum.yine ayni durumdayim simdi birazdan hastaneye gidiyoruz serum icin cagirdi doktorum hem bakicak bakalom.durumum pozitif bu aradaa 87 cikti aksama kadar yazamayabilirim hastanede olucam.
canım gözünaydın değerin kat kat katlansın bebişin hep seninle olsun

Puregon 125ten75e dustu merional 75 bi dw sabahlari orgalutran catlamasin diye. Ne polikistikmis arkadas cektirmedigi sey kalmadi. Inş sonuç guzel olur ne diyeyim artik hepimiz icin dua edelim
Edicem kuzum en iyi biz anlıyoruz biz birbirimizi..sen okula gidip gelirken çek o 100 tane yi 10 dk da bitiyor..lanet bir şey pko..benim normal doğumla baya düzeldi artık ondan belki ben biraz daha sansliyim sana göre o yuzden.ama bak hala arkadan büyüyen yumurtalar geliyor...çok iyi anlıyorum seni..gelse bir dert gelmese bir dert...bekar ken çektik evlendik gene çekiyoruz..

canım doktorunun dediği gibi hiçbir tehikesi yok çok yakın kadın doğum doktoru arkadaşım var ilk tüp bebek denememde çok umutlanmıştık onunla değerin 1000 lerde çıkarsa allatan bakarım keseyi anca öyle görebiliriz demişti üstten görünmezmiş sitrese girme inşallah herşey yolunda ve kesenide inşallah görüceksin

valla canım değerin ikiz gibi duruyor bayağı yüksek:)
Tek embriyo nasıl olur iki...bende şok oldum..bir arkadasin arkadaşı da öyle olmuş..dünyalar Benim olur ama geçen sefer erkenden doğurunca korkuyorum...bugün doktor da dedi ikiz gebelikte gebelik koleastazi geçirmem 2 kat artar biliyorsun dimi dedi..bilmem mi dedim..

İyiki varsiniz kuzularım...adam hiç anlamıyor stresimi..hoş ben annemde kalıyorum..adamı gördüğüm bazen akşamları 5 dk..temin de arabada gelirken çocuğun biri atladı bize yeşil yanarken durdu çocukla dalaşacak..yaa sen beni niye strese sokuyon..bastım kornoya geçtim geride kaldı ne durup hala el kol yapıyorsun dedim..

canım tek embriyodan da ikiz olabiliyor hatta ben inanamadım tedavi görürken tanıştığımın bir arkadaşsöyledi onun tanıdığına tek embriyo transfer ediliyor 3 üz oluyor buna çok şaşırmıştım :)

1.tahlil 547.82 (10.gün)
2.tahlil 1581 (13.gün)
Çıkmış sonucum kızlarrrr..

2.tahlil 1531 nasıl peki canım sence kese gözükür mu

Canım benim, 3 günde 3 kat artmış işte. Bence çok güzel bi değer ya. Hiç takma kafana. Bence tek ve güzel yükselen bi değer. Senin bebiş erkenden tutunmuş demek ki. Ne güzel. O haftalar da sadece hcg ye göre hesaplanmaz ki. Son adet tarihi de önemli sonuçta. Kese de 1500 den 3000 e kadar yolu var. Daha erken görünmez. Vajinal belki görünür. Ama vajinal bakılmasın illa dersen haftaya bence karından görünebilir. Doktorlar vajinalin bi tehlikesi olmadığında hemfikir ama. Bi çok kişiye ilk aylarda vajinal bakılıyomuş hep.

X _x_ canım tebrik ederim rabbimm tamamına erdirsin inşallah ben girmeyeli foruma 1 hafta oldu ama ne güzel haberler varmış

Canım sağol :) şükür.. inşallah sağlıkla devam eder :)

Abooo...Kızlar neler duyuyorum bugün :) allahım sağlıklı olsun bebeklerimizi hepimizin..bugün hastanede iki tane minicik oğlan vardı topuklarindan kan aldılar biri çok ağladı diğeri hiç ağlamadı..ilk bebeğin annesi babasının baya yaşı vardı heralde tedavi ile oldu sormadım suratsız bir kadındı zaten yanimda otururken baya bir sevmeye çalıştım baktım çocuğa..kocam da ne dese beğenirsin bakma bakma nazar değer çocuğa..gıcık adam..kadın da kalktı yanımdan..çok ta sinir olurum öyle tiplere..sonra içerde başka vardı kan veren yavrumm ayaklar minicik çok tuhaf oldum..öyle uzaktan sevdim zaten alamam ben o kadar minicik çocuk..hele ki elalemin çocuğu tırsarım

bende kıyamıyorum bebeklere yalnız senin kocada alem valla :)

Benim de hep ikizler de alttan bakılmıştı ne zaman karın gerilmeye büyümeye başladı karından bakıldı..

K rengi pembe ye döndü..sonra krengi oldu bittiydi..Akşam gene gelmiş 1 damla krengi..iğneler den popomun üstüne dahi oturamıyorum çok gıcık yaa..3 gün vuruldum daha 4 tane var vurulcam..
ha gayret arkadaşım sen nelere katlandın onu düşün 4 iğne bana bişiy yapmaz de öyle geçsin 4 gün...

Benim de hep ikizler de alttan bakılmıştı ne zaman karın gerilmeye büyümeye başladı karından bakıldı..
canım 7. 8. haftadan sonra karından bakmaya başlıyor hatta net görmediği için bastırıyor.Ama 9. haftadan sonra gayet net karından ultrason.

ha gayret arkadaşım sen nelere katlandın onu düşün 4 iğne bana bişiy yapmaz de öyle geçsin 4 gün...
Allah im böyle hamile hamile gezen işini gücün gören hareketli insanlara bayılırım..ben malak gibi yatıyorum..şimdiden 48 kg olmuşum..karpuz yata yata buyur tabi..bu gidişle koltuğa da sigamiycam yatmaktan 3 yada 4 kg almisim bu tedaviden beri..

kız ben en son evlenirken 47-48 kiloydum daha ne istiyosun al azıcık.Buarada yaş kaçtı senin canım ???
birde ben tam 40 gün yattım canım malak gibi unutma benide :)

Reactions: _x_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…