Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

@_ksk_ @elpis-ksk fulya3535 daisyp X _x_ aras35 @yumulakligil İyiki varsiniz arkadaşlarım çok teşekkür ederim..İyiki Bu forumdasınız...ismini yazamadığım arkadaşlarımda sizi de unutmadım..hepinizi çok seviyorum...hepimiz bebeklerimize kavusuncaya kadar hep burdan destek olalimmmm...

Son düzenleme:
kız ben en son evlenirken 47-48 kiloydum daha ne istiyosun al azıcık.Buarada yaş kaçtı senin canım ???
birde ben tam 40 gün yattım canım malak gibi unutma benide :)
Canım 32.5 tan 33 um ben...2006 da nisanliyken 39 dum evlenirken 2008 de 56 idim..çok dengesiz im ben kilo konusunda..depresyon ilacı filan içtim şimdi de zayifim annemde zayıf teyzem hele çocuk reyonu giyiyor resmen
ayakları filan 35 numara genetik biraz galibaa

Selam kızlar,
Hayırlı olsun bugun haberler güzel heralde çok okuyamadim ama okuduklarım iyi gibiydi gözünüz aydın :)
Bizide aradilar bgn yrn sabah transfer günü dediler embriyolar da iyiymiş çok şükür ama yrn 3. Gün araştırmalarıma gore 5.gün daha iyi değil mi neden acaba bole bişey yapıyorlar ki içime kurt düştü yrn bize dua edin nolur inşallah bizde güzel haberler veririz hayirlisiyla

canım hayırlısı olsun nerde yaptırıyorsun transferini . 5. gün embriyosunun tutma olsalığı daha yüksek diye biliyorum ama benimde 3. gün embriyosu canım Allah inşallah ol der ve olur zamanı geldiyse 3. günde olsa olur kafanı şimdi buna takıp stres yapma olumlu düşün.Ben transfere girmeden Meryem Suresini okuyup girmiştim tavsiye edrim.

amin arkadaşım amin ....

Kızlar hoca bakmadı ultrason ile alttan..perşembe bakalım dedi..alttan rahat gözükür o zaman karından bakarım dedi..Bende hocam benim için alttan bakılması problem değil dedim..kesin görürüz zaten alttan dedi..istanbuldaki hoca da aradı bu arada güzel dedi kan tahliline..iğnelere devam bu arada Kanama 3 veya 4 gün hiç gelmeyecekmiş o zaman iğneleri birakacakmisim.kanaması olan arkadaşlar bilginiz olsun..bebegin kalp atışları duyulumcada estroferm bırakılcakmis..heee birde burdaki doktordan çıktık işte benim gıcık gene ne dese beğenirsin ne meraklısin alttan baktirmaya 9 unda dediler ultrasona gir yaa bir şey olursa dedi..offf Bu adam offf

5. Gün transferi daha iyi olabiliyor ama o günü beklemek bi risk. 3. Gün çok iyi durumda olan bi embriyo bile 5. Güne dayanamayabilir. Genelde yaşı küçük olan ve çok sayıda embriyosu olanlarda bekliyolar Sanırım. 3. Gün olması kötü bişe değil yani.

Canııım kendine dert etme. Alttan bakmadıysa var bi bildiği. Biraz sabır. Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır

Ne güzel bak hem. İstanbuldan da sonuçlarına iyi demişler. Rahatla biraz. Bebeğini de üzme.

Bu arada bana da estrofeme devam dediler. Estrofem folik asit aspirin progestan fitil aynı şekilde devam ediyorum.

Benim 3.gun embriyosu canım çok şükür tuttu etrafımdaki 3.gün embriyosu olan arkadaşlarında tuttu . Transfer olduktan sonra kalan 2tane 5.gune bıraktılar ama 5gidemedi maalesef iyi ki 3.gun yaptırmıştım yoksa elimde embriyo kalmayacaktı

ayyyy çok hoş yaa bizim bu kocalarda ne mereksız :) neyse herşey yolunda yaa boşver zamınında görürsün sende bebişi belki kalp atışlarınıda duyarsın o zaman :)

Aynen canım estroferm e devam kalp atışlarını doyuncaya kadar..kan sulandırıcı igneyide 3 ay kullancakmisim en az kesin bilgi..fitil değil iğne su anda kanama düzelince fitile döncez bizde..senin günlerin nasıl geçiyor..çalışıyormusun sen..ben annemle kadın programı izliyorum annem babam ayrı yaaa koca bakiyoz anama...babama gidince de cici anne bakiyoz anlıyacağınız ben bitigim

Reactions: _x_
Bebeğinin kalp atışlarını ne zaman duydun canım sen..bir de tek mi çift mi transfer olmustun beta kaçtı hatirliyormusun

Ayy saolun kızlar içimizi rahatlattı Allah razı olsun valla içimize şu sergiledi insallahh hayirlisiyla tutar bizimkiler nolur dua edinn bizede

ayyyy çok hoş yaa bizim bu kocalarda ne mereksız :) neyse herşey yolunda yaa boşver zamınında görürsün sende bebişi belki kalp atışlarınıda duyarsın o zaman :)
Bence istanbul onu garanti altına almak istedi..kalp atışları da duyulur diye 6 veya 7 haftalık olcak zaten hemen hemen..o korkuyor bence tekrar aynı panik durumlarını yaşamak istemiyor çünkü ben en son hamileligimde 3 gün de bir hem kan hem ultrason yaptirmistik..aynı şeyleri yaşamak istemediği için 2 hafta dusunmeyecek..vücuttaki değişiklikleri biz hissediyoruz biz ondan panik oluyoruz acaba birşey var mi olumsuz mu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…