Aynen canım estroferm e devam kalp atışlarını doyuncaya kadar..kan sulandırıcı igneyide 3 ay kullancakmisim en az kesin bilgi..fitil değil iğne su anda kanama düzelince fitile döncez bizde..senin günlerin nasıl geçiyor..çalışıyormusun sen..ben annemle kadın programı izliyorum annem babam ayrı yaaa koca bakiyoz anama...babama gidince de cici anne bakiyoz anlıyacağınız ben bitigim
aynen dediğin çok doğru canım inşallah bu son olucak rabbimin izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın :)Bence istanbul onu garanti altına almak istedi..kalp atışları da duyulur diye 6 veya 7 haftalık olcak zaten hemen hemen..o korkuyor bence tekrar aynı panik durumlarını yaşamak istemiyor çünkü ben en son hamileligimde 3 gün de bir hem kan hem ultrason yaptirmistik..aynı şeyleri yaşamak istemediği için 2 hafta dusunmeyecek..vücuttaki değişiklikleri biz hissediyoruz biz ondan panik oluyoruz acaba birşey var mi olumsuz mu diye..
Yaa bende hiç yerinde durabilen insan değilim biliyormusun..işi bıraktım sıkılmaya başladım mezun oldugumdan beri iyi kötü çalıştım şirketlerde..ev hanimligi ni vücut kaldırmıyor..yapamıyorum yaaa düzene girmiyor ev hanımı olunca daha bir saçma hayatım oluyor düzen kaçıyor..evi yeni aldık eski komşular gelmek istedi tmm dedim kayinvalideme duyan gelmiş duyan gelmiş 17 kişi yemin ediyorum elim ayağım dolandı o gün üstümden resmen tir geçti..ben es filan görmüyorum işinin yoğunluğundan annemde kaldığım için işlerden oda zaman kaybı olmasın diye gelmiyor..doktor iğne ve için geliyor..benim evde de kalırız normalde ama buraya gelen giden daha fazla konu komşu ondan..biz apartmana yeni taşındık kapımı çalan yokk..en azından 20 senedir bu çevrede olunca annem kafam dağılıyor gelen gidenden..valla zor arkadaşım miniklere bir şey uydurman şart artık...kesin atlayacaklar üzerine ...Canım ya.. Öğretmenim ben.. hem de ilkokul.. hem de ingilizce. Yarın başlıyorum artık. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Küçük çocuklar pat diye gelip sarılıveriyolar. Bazen canın bile acıyo. Artık belim rahatsız doktor yasakladı bakın dikkat edin filan dicem ama :S 2 haftadır gitmeyince onlar üstüme atlamadan ben bunu nasıl açıklıcam diye kara kara düşünüyorum valla. Derslerde de hiç oturmam normalde şarkılar oyunlar... Artık oturmam da lazım biraz biraz.. Bakalım nolcak. Evde ben de ver fırına izliyorum ööle denk gelen dizilerden izliyorum. Ama çok sıkılyorum. Arada bi de odadan kaçış oyunları indiriyorum telefona onlardan oynuyorum. Yemek filan yapıyorum. öylee geçiip gidiyo.. Senin annen varmış ne güzel. Sana arkadaş olur ne güzel :) Benim eşim de geç geliyo :/ İlk bi kaç gün kayınvalidem yanımdaydı. Artık tekim. Arada erkek kardeşim bende oluyo. Annemi getirtmek istemedim tee ankara dan izmire. İhtiyaç yok dedim. kalkamıcak olsam gelirdi de. ben de iyiyim şükür. Senin de lekelenmelerin bi an önce geçer inşallah ya.
Kadın erkek farkı işte kuzucummmaynen dediğin çok doğru canım inşallah bu son olucak rabbimin izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın :)
Canım 5.hafta kese 6.hafta bebek çok küçüktü alttan ultrasonda kalp ritimleri çıktı 7.haftada kalp sesini duydum çift transferdi bir tanesi tuttu Beta değerim verdikleri test tarihinden bir gün önce baktırdım sanırım 326 gibi birşeydiBebeğinin kalp atışlarını ne zaman duydun canım sen..bir de tek mi çift mi transfer olmustun beta kaçtı hatirliyormusun
Hakikaten öyle. Ben ne zaman evde çok kalsam eşime sarıyorum. Başının etini yiyorum. Bi işle uğraşmak iyi geliyo.Yaa bende hiç yerinde durabilen insan değilim biliyormusun..işi bıraktım sıkılmaya başladım mezun oldugumdan beri iyi kötü çalıştım şirketlerde..ev hanimligi ni vücut kaldırmıyor..yapamıyorum yaaa düzene girmiyor ev hanımı olunca daha bir saçma hayatım oluyor düzen kaçıyor..evi yeni aldık eski komşular gelmek istedi tmm dedim kayinvalideme duyan gelmiş duyan gelmiş 17 kişi yemin ediyorum elim ayağım dolandı o gün üstümden resmen tir geçti..ben es filan görmüyorum işinin yoğunluğundan annemde kaldığım için işlerden oda zaman kaybı olmasın diye gelmiyor..doktor iğne ve için geliyor..benim evde de kalırız normalde ama buraya gelen giden daha fazla konu komşu ondan..biz apartmana yeni taşındık kapımı çalan yokk..en azından 20 senedir bu çevrede olunca annem kafam dağılıyor gelen gidenden..valla zor arkadaşım miniklere bir şey uydurman şart artık...kesin atlayacaklar üzerine ...
Sen nerde tedavi görmüştün ilk denemen miydi problem neydi canım bu forumdaki arkadaşlara da yardımcı olalım o kadar çok çeşit hastalık veya tedavi şekli görüyoruz ki..Canım 5.hafta kese 6.hafta bebek çok küçüktü alttan ultrasonda kalp ritimleri çıktı 7.haftada kalp sesini duydum çift transferdi bir tanesi tuttu Beta değerim verdikleri test tarihinden bir gün önce baktırdım sanırım 326 gibi birşeydi
Kardeşim de yeni evlendi eylül de..dalga geçiyor geçen abla izle kadın programlarını diye..yapma boş ver kuzum 13.haftaya kadar idare et 3 kez kadın cagirsan 3 ay oluverir..geçer gider..düşük tehlikesini atlat..hiç sakın bebeği riske sokma..sonra keşke yapmasaydım dersin..gelen kimse bahane bulcak ise de gelmesin...öyle dostum olmasın valla..Hakikaten öyle. Ben ne zaman evde çok kalsam eşime sarıyorum. Başının etini yiyorum. Bi işle uğraşmak iyi geliyo.
Ay ne güzel bak. Gelen giden kafa dağılıyodur. Benim annemlerde de öyle. Ankarada olsaydım ah ahh.. Burda gelen yok giden yok. Herkes işinde gücünde. Hoş doğru düzgün temizlik de yapamıyorum ki. Belki gelen olsa daha çok panik olurum. Şurayı düzelteyim burayı temizliyim diye. Şimdilik işime geliyo yani. Bebişlerimiz olana kadar sabır artık inşallah.
Yücel karaman istanbul da oldu benim transfer canimmerhaba doktorunuz kimdi acaba.
Kardeşim de yeni evlendi eylül de..dalga geçiyor geçen abla izle kadın programlarını diye..yapma boş ver kuzum 13.haftaya kadar idare et 3 kez kadın cagirsan 3 ay oluverir..geçer gider..düşük tehlikesini atlat..hiç sakın bebeği riske sokma..sonra keşke yapmasaydım dersin..gelen kimse bahane bulcak ise de gelmesin...öyle dostum olmasın valla..
İstanbulda ki hoca folbiol demişti bana..âmâ folik asit vücudu gebeliğe hazırlıyor diye ben önceden eczaneden gidip kafama göre almıştım folic1 vardı ona devam ediyorum hala..gün de 1 tane iyi hatirlattin saat 5 te içiyordum ben onu unutmusum..Yok canım benim.. Temizlik filan yapmıyorum. Normalde bile süpürge açınca deli gibi yorulurum. Nefret ediyorum süpürge iişinden. Bi tek yemek yapıyorum. Makineyi filan da eşim kardeşim boşaltıyolar. Ağır bişe yapmıyorum yani. Onlar süpürüp siler haftada bi şimdilik ama bakalım.
Bu arada sen folik asit olarak ne kullanıyosun? Ne kadar kullanıyosun?
2.denemem canım birincisi tek embriyo ve dondurulmuş embriyo idi. Nasip olmadı bizde sorun eşim ağır morfoloji bozukluğu var ve akrozomal bozukluk yüzde 99 İms Yöntemi'yle kaliteli sperm arandı yumurtam çoktu ama döllenmem az oluyordu . Nasip ims Yöntemi'yle 4embriyom oluştu 2 tanesi nakil oldu 2taneside 5.güne bıraktık ama öldüler nasip nakil olandan bir tanesi tuttu bizim zordu yani ağır erkek Faktörü çok şükür inşallah bundan sonra da sorun olmaz için kıpır kıpır her hafta görmek istiyorumSen nerde tedavi görmüştün ilk denemen miydi problem neydi canım bu forumdaki arkadaşlara da yardımcı olalım o kadar çok çeşit hastalık veya tedavi şekli görüyoruz ki..
Transferden sonra dimi?Ayaklarını sıcak tutsun bir kaç gün kalkmasin..dikkat etsin vücuduna...
İnşallah sağ salim kucağına alırsın genişi ne kavuşursun annesi..riskli dönemi atlatırsan bir sorun olmaz diyor doktorlar..2.denemem canım birincisi tek embriyo ve dondurulmuş embriyo idi. Nasip olmadı bizde sorun eşim ağır morfoloji bozukluğu var ve akrozomal bozukluk yüzde 99 İms Yöntemi'yle kaliteli sperm arandı yumurtam çoktu ama döllenmem az oluyordu . Nasip ims Yöntemi'yle 4embriyom oluştu 2 tanesi nakil oldu 2taneside 5.güne bıraktık ama öldüler nasip nakil olandan bir tanesi tuttu bizim zordu yani ağır erkek Faktörü çok şükür inşallah bundan sonra da sorun olmaz için kıpır kıpır her hafta görmek istiyorum
Onlar 2 saat dedi ama ben yattım 4 veya 5 saat..ilk 2 saat hep surguye yaptım wc ye dahi kalkmadim.ilk 3 4 gün ananas yiyin diyorlar ama ben 2 gün yedim oda 3.ve 4.gün.3 gün duşa dahi girmedim.sadece yemek yemeye wc ye kalktım..Transferden sonra dimi?
Ya bişey dicem transferden sonra ekstra neler yaptınız yani yeme içme anlamında iyi gelen bişey fln varmı? Hep yatrcam ztn bide siz nekadar hastanede kaldınız transferden sonra
Transferden sonra dimi?
Ya bişey dicem transferden sonra ekstra neler yaptınız yani yeme içme anlamında iyi gelen bişey fln varmı? Hep yatrcam ztn bide siz nekadar hastanede kaldınız transferden sonra
Canim iyi sayilirim cok tsk ederim yazamadim sersem gibiyim hala serum sarhos gibi yapti.biraz lekelenme dvm ediyor igne verdi doktor.clexana dvm zaten.persembe gunu yine tahlil varr..sen naptin baktirdinmi ultrasona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?