Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Transferden sonra dimi?
Ya bişey dicem transferden sonra ekstra neler yaptınız yani yeme içme anlamında iyi gelen bişey fln varmı? Hep yatrcam ztn bide siz nekadar hastanede kaldınız transfe
rden sonra
Transferden sonra ilk 3 gun sonra cok dikkat etsin ayaklarini sicak tutsun.sivi gidalar bol alsin kesinlikle kabiz olmamaya calissin evde yavas hareketlerle kisa yuruyusler yapsin.su cok icsin.bende ananas yedim gunde bir dilim.aklima simdilik gelenler bunlar canim.

Canim iyi sayilirim cok tsk ederim yazamadim sersem gibiyim hala serum sarhos gibi yapti.biraz lekelenme dvm ediyor igne verdi doktor.clexana dvm zaten.persembe gunu yine tahlil varr..sen naptin baktirdinmi ultrasona?
Progesteron iğnesini verdi dimi kaclik kaç tane vurulcaksin..dinlen kuzum bolbol..istirahat çok önemli yok baktirmadim doktor perşembe bakalım istersen dedi karnimdan bakmayı tercih ediyor anladığım çünkü bazı hastalar alttan bakıp aksilik olunca doktoru suçlamış..ben alttan sorun değil dedim kesin gözükür o zaman perşembe dedi işte..

Kaclik olduguna hic bakmadim canim persmebeye kadar vurulucam gundr 1 kere.benim gecen denemede beta 2000 olunca asagidan bakmisti gormustuk.karindanda 10.000 falan gecmesi gerek.ama simdi asagidan baktitma cunku bana o zaman baktiginda transferden sonra 17.gunu gecmisti simdi daha cok erken.

O iğneyi de hep aynı saatte vurulcakmisiz canım bana öyle dediler..sende de oylemo

Evet canim aksam ayni satte vurulcam.
Allah kolaylık versin kuzum..bana bugün iğnelere devam et ne zaman 3 veya 4 gün leke gelmiyecek o zaman haberleşelim birakilcak dedi..bu gidişle de bu damla damla gelcek benim ki....dün gündüz gelmedi sevindim gece gene başladı clexan â da mecburuz..iyi bir perinataloji doktoru bulmam lazım galiba..bugün gittiğim doktorda dedi çok komplike bir hastasın üniversiteye gönderebilirim dedi

Saol cnm bütün söylediklerinizi tek tek uygulıcaz yrn transferden dan itibaren inşallah hayirlisiyla tutar artık çok zor bi süreç Rabbim herkese hayirlisiyla atlatmayı nasip etsin.

Annemde bana surekli 9 eylule basla diyor bakalim iyi bi dk ariyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun isimiz gercekten cok zor sabirr sadece sabir ve dua..

Annemde bana surekli 9 eylule basla diyor bakalim iyi bi dk ariyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun isimiz gercekten cok zor sabirr sadece sabir ve dua..
Ben özel muayanesi olan bir hoca bulayım diyorum ama mert kazandı dendi ama çok paraciymis..benim 9 eylüldeki eski pko doktorum sabahattin altunyurt idi..oda muayene açmış ama perinatoliji uzmanlığı yok galiba..

Ben özel muayanesi olan bir hoca bulayım diyorum ama mert kazandı dendi ama çok paraciymis..benim 9 eylüldeki eski pko doktorum sabahattin altunyurt idi..oda muayene açmış ama perinatoliji uzmanlığı yok galiba..

cnm mert beye bnm arkadaşım gidiyordu şimdi bıraktı sonradan ilgisizlestigi icin ve çok paracı olduğu için illallah etti bayraklı Martı da dimi mert kazandı ege ünide aynı zmnda aynı kişiden bahsediyoruz heralde

Ben forumlardan tanıyorum şimdi hala egede mi kent te benim eltiye ameliyat yapcak ti özel hastanede kistleri vardi..başka mert var mi acaba kent ile çalışan..Âmâ kent hastanesine isteyen doktor gidip anlaşabiliyor galiba..Onlar özel muayanesine gittiler ama muayenesi nerde bilmiyorum..ameliyatı kent te olcakti hiç ege filan denmedi çünkü laparoskopi olcakti 8000 istemişti

aras35 canım unuttuk seni sanma salı operasyon var biliyoruz..herşey su gibi akıp geçecek emin ol tüm kalbimiz seninle...herkes bugün aras35 için dua ediyor kizllaarrr...bütün pozitif enerjimizi arasa yolluyoruz..bizi habersiz bırakma..su profil sayfamdaki herşey güzel olucak...mi değil her şey güzel olacak yaz lütfennn hadiii...olumlama yap biraz...

cnm dokuz eylülde oldu benm ilk deneme ömer erbildi doktorum hiç memnun kalmadım ama 2000 yılında ameliyat oldum sabahattin beydi yıllar gecti vallahi ya muayene mi acmış ? serkan bey vardı orda birde hala varmı bilmem oda yegenimin takibini yaptı memnun kalmıştık

kuzum gözün aydın cok sevindim ne güzel haberler aldı topiğimiz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

canımmmmmmmmmmmmm çok sagol iyiki varsınız siz yaaa görmeden sevdim hepinizi heyacan dorukta bende vallahi ayyy nasıl yapıcam bilmiyorum yarın olsa bi an önce hayırlısylaolsun bitsin inşallah sag salim çok sagol bitanem düşündüğün için

mert göl mü ki dediğin yuhhh yani ben 2500 olucam çok istemiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…