Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kent tam özel olduğundan her Dr anlasabiliyordur özel muayenesi bayraklı martida ege uni Prof olduğundan ege ye bağlı

hayırlısı olsun inşallah bende yarın hastanede olucam laparoskopi için sizin işlem kaçta?

Senin içinde hayırlısı olur inşallah cnm
Kardeşimi aldılar bekliyoruz

Hepinizden dua bekliyoruz kızlar transfere aldılar kardeşimi inşallah hayirlisiyla Rabbim nasip eder

Sagol cnm bende odama yerleştim bekliyorum

Günaydın..bak yaaa gene değiştirmemiş..herşey güzel oluyor denen lazım aras..Şimdiki zamanı kullanarak olumlama yapman lazım kuzum..bak eşinin ameliyatı sorunsuz geçti buda geçecek sonrada bebek gelecek emin ol ama pozitif ol önce..

günaydın canım hayırlı sabahlar hayırdır prolaktinmi yüksek çıktı tedaviye başladın mı?
canım adetimde kan verdim 39 çıktı yani dün kendi hastanemde daha öncecdende zaman zaman yükselirdi buğünde verdim bakalım kaç çıkacak 4 5 yıldır başımınbelası ama egede yüksek çıkmadı eğer buğünde yüksek çıkarsa hipofiz mr çektiricem aslan pençesi düşürüyor ama diğer tahlillerimi de düşürür diye kullanmıyayım dedim dostinexi bu zamana kadar aşılama evresinde 5 kutu kullandım sen nasılsınnn

Serkan güçlü mu canım..

Guzel haberlerle donmeni bekliyrz.gecmis olsun simdiden canim
Bnm bgn biraz agrim var. Gecede uyuyamadim pek. Sanirim yumurtalar fazlaca buyuyorlar bol bol su iciym okuldayim bgn cocuklarla yavas yavas genelde oturarak ders yapıyorum ama agrilarim var

aras35 ve mutlulukbenihicbirakma valla bunların söylediği laparoskopi her yerde olmuyormuş her doktor yapmiyormus..8 tane doktor gezdiler de bizim kız ille laparoskopi diye tutturdu ama söylenen bir mert hoca 8000 demiş..sonra Benim doktoruma gittiler sude kan â çok gereksiz olduğunu paralarına yazık 8000 az buz değil oğlan asker kız ev hanımı vazgeçirmiş işte..ege pol da açık ameliyat oldu kistler alındı..onu da zaten ömer hoca yapmadı arkadaşını önerdi yanlış anlamasınlar diye..mert hangi mert ise ikide bir arayıp hadi artık gelin filan deyip duruyormuş ordan biliyorum..Serkan güçlü de şimdi şifa da ama o şifa çok iğrenç geliyor bana yaaa...çok başarısız bence tüp ve asılama da.Benim boşuna gitti param kocam yüzünden hormon da yedik oturduk sevmiyorum o hoca için o hastaneye katlanılır mi bilmiyorum

Evet cnm serkan güçlü bu arada değiştirdim durumumu :)
Kontrol ettim evet böyle çok daha güzel olmuş bakk..olumlu enerjileri evrene yayıp onların dönüşünü bekliyoruz..evrenden ne istersen sana onu yansıtır...umudumuzu yiturmiyoruz allahım sonsuz yanımızda biz yeterki ondan evrenden istemesini bilelim..bak güzel güzel haberlerle gelcen..çok rahat olcak emin ol..hepimiz hastanede senin yanında gibiyiz..

Kuzum o ağrılar bitmiyor yaaa hala bende de varmış baksana..ohh yumurtalar toplandı diyince de olmuyor nasıl bir şey de hala arkadan büyüyenler oluyor..Hadi bakalım yarın senden de hayırlı haberleri alırız inşallah..bizi sevindirirsin sende..önce senin sağlığın allahın bir bildiği var herhalde sabretmeyi öğreniyoruz yavaş yavaş baksana..

Aynen canim oyle nasil bir sabir varmis bende geriye donuk dusunuyrm da bazen. Ben ilkinde boyle olmamistim .bu sefer daha farkli. Asil belirtiler opudan sonra oluyormus zaten. Bgn cok su ictim ondan mi bilmem habire wc ye tasindim. Cok su icerwk ve protein agirlikli beslenerek ohss yi hafif atalatabilirsini diye okudum inş olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…