günaydın canım hayırlı sabahlar hayırdır prolaktinmi yüksek çıktı tedaviye başladın mı?hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrr prolaktini ne düşürürarkadaşlar
Ben forumlardan tanıyorum şimdi hala egede mi kent te benim eltiye ameliyat yapcak ti özel hastanede kistleri vardi..başka mert var mi acaba kent ile çalışan..Âmâ kent hastanesine isteyen doktor gidip anlaşabiliyor galiba..Onlar özel muayanesine gittiler ama muayenesi nerde bilmiyorum..ameliyatı kent te olcakti hiç ege filan denmedi çünkü laparoskopi olcakti 8000 istemişti
hayırlısı olsun inşallah bende yarın hastanede olucam laparoskopi için sizin işlem kaçta?
sana birazda olsa belki bilgi verir....hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrr prolaktini ne düşürürarkadaşlar
hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrr prolaktini ne düşürürarkadaşlar
Sagol cnm bende odama yerleştim bekliyorumKent tam özel olduğundan her Dr anlasabiliyordur özel muayenesi bayraklı martida ege uni Prof olduğundan ege ye bağlı
Senin içinde hayırlısı olur inşallah cnm
Kardeşimi aldılar bekliyoruz
Hepinizden dua bekliyoruz kızlar transfere aldılar kardeşimi inşallah hayirlisiyla Rabbim nasip eder
Günaydın..bak yaaa gene değiştirmemiş..herşey güzel oluyor denen lazım aras..Şimdiki zamanı kullanarak olumlama yapman lazım kuzum..bak eşinin ameliyatı sorunsuz geçti buda geçecek sonrada bebek gelecek emin ol ama pozitif ol önce..Sagol cnm bende odama yerleştim bekliyorum
canım adetimde kan verdim 39 çıktı yani dün kendi hastanemde daha öncecdende zaman zaman yükselirdi buğünde verdim bakalım kaç çıkacak 4 5 yıldır başımınbelası ama egede yüksek çıkmadı eğer buğünde yüksek çıkarsa hipofiz mr çektiricem aslan pençesi düşürüyor ama diğer tahlillerimi de düşürür diye kullanmıyayım dedim dostinexi bu zamana kadar aşılama evresinde 5 kutu kullandım sen nasılsınnngünaydın canım hayırlı sabahlar hayırdır prolaktinmi yüksek çıktı tedaviye başladın mı?
39 çıktıbuğün tekrar kan verdin bakalım ne çıkacakSelam cnm bnm de prolaktinim yüksek çıktı Dr dostinex verdi 3 günde bir kullanıyorum bide hayit suyu içiyorum bakalım insallah düşer senin kaç cikti
Serkan güçlü mu canım..cnm dokuz eylülde oldu benm ilk deneme ömer erbildi doktorum hiç memnun kalmadım ama 2000 yılında ameliyat oldum sabahattin beydi yıllar gecti vallahi ya muayene mi acmış ? serkan bey vardı orda birde hala varmı bilmem oda yegenimin takibini yaptı memnun kalmıştık
Evet cnm serkan güçlü bu arada değiştirdim durumumu :)Serkan güçlü mu canım..
39 çıktıbuğün tekrar kan verdin bakalım ne çıkacak
Guzel haberlerle donmeni bekliyrz.gecmis olsun simdiden canimSagol cnm bende odama yerleştim bekliyorum
Hadi inşallah hersey beklediginden güzel ve kolay olur cnmSagol cnm bende odama yerleştim bekliyorum
Hadi inşallah hersey beklediginden güzel ve kolay olur cnm
Sagolun kızlar Allah razı olsun hepimiz hakkında hayırlısıGuzel haberlerle donmeni bekliyrz.gecmis olsun simdiden canim
Bnm bgn biraz agrim var. Gecede uyuyamadim pek. Sanirim yumurtalar fazlaca buyuyorlarbol bol su iciym okuldayim bgn cocuklarla yavas yavas genelde oturarak ders yapıyorum ama agrilarim var
şimdiki sonucumda 21 çıktı süperBnm 44 çıktı cnm daha geçen hafta öğrendim daha önce bole bi sorunum yoktu bizde cocuk istiyoruz insallah düşer bakalım
CANIM STRES YAPMA BENDE OLDUM LAPAROSKOPİ HİÇBİŞİY HİSSTEMİYOSUN ZATEN UYUYUP UYANIYOSUN.ŞİMDİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ....Sagolun kızlar Allah razı olsun hepimiz hakkında hayırlısı
Kontrol ettim evet böyle çok daha güzel olmuş bakk..olumlu enerjileri evrene yayıp onların dönüşünü bekliyoruz..evrenden ne istersen sana onu yansıtır...umudumuzu yiturmiyoruz allahım sonsuz yanımızda biz yeterki ondan evrenden istemesini bilelim..bak güzel güzel haberlerle gelcen..çok rahat olcak emin ol..hepimiz hastanede senin yanında gibiyiz..Evet cnm serkan güçlü bu arada değiştirdim durumumu :)
Kuzum o ağrılar bitmiyor yaaa hala bende de varmış baksana..ohh yumurtalar toplandı diyince de olmuyor nasıl bir şey de hala arkadan büyüyenler oluyor..Hadi bakalım yarın senden de hayırlı haberleri alırız inşallah..bizi sevindirirsin sende..önce senin sağlığın allahın bir bildiği var herhalde sabretmeyi öğreniyoruz yavaş yavaş baksana..Guzel haberlerle donmeni bekliyrz.gecmis olsun simdiden canim
Bnm bgn biraz agrim var. Gecede uyuyamadim pek. Sanirim yumurtalar fazlaca buyuyorlarbol bol su iciym okuldayim bgn cocuklarla yavas yavas genelde oturarak ders yapıyorum ama agrilarim var
Aynen canim oyle nasil bir sabir varmis bende geriye donuk dusunuyrm da bazen. Ben ilkinde boyle olmamistim .bu sefer daha farkli. Asil belirtiler opudan sonra oluyormus zaten. Bgn cok su ictim ondan mi bilmem habire wc ye tasindim. Cok su icerwk ve protein agirlikli beslenerek ohss yi hafif atalatabilirsini diye okudum inş olmamKuzum o ağrılar bitmiyor yaaa hala bende de varmış baksana..ohh yumurtalar toplandı diyince de olmuyor nasıl bir şey de hala arkadan büyüyenler oluyor..Hadi bakalım yarın senden de hayırlı haberleri alırız inşallah..bizi sevindirirsin sende..önce senin sağlığın allahın bir bildiği var herhalde sabretmeyi öğreniyoruz yavaş yavaş baksana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?