Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben özel muayanesi olan bir hoca bulayım diyorum ama mert kazandı dendi ama çok paraciymis..benim 9 eylüldeki eski pko doktorum sabahattin altunyurt idi..oda muayene açmış ama perinatoliji uzmanlığı yok galiba..
Salim şehir Ali tavsiye ederim canım mükemmel bir insan tüp bebeğimizde o yaptı özel BAKIYOR her defasında Ücret almıyor

İnşallah canım olmazsın..yumurtalar arttıkça benimde öyleydi sanki sistit olmuş gibi wc ye tasiniyordum..

Salim şehir Ali tavsiye ederim canım mükemmel bir insan tüp bebeğimizde o yaptı özel BAKIYOR her defasında Ücret almıyor
Hangi hastaneye bağlı canım erken doğum vs durumunda çalıştığı hastanede önemli..kent ile ise mesela erken doğumda kalkamam altından..her ihtimal göz önünde olmalı..ege yi de hiç sevmiyorum doğumu orda yaptım ben

canım bende doktorumdan memnunum aklında olsun oda kent ve çınarlıyla çalışıyor.Bende çınarlıyı tercih edicem Allah nasip ederse...

canım bende doktorumdan memnunum aklında olsun oda kent ve çınarlıyla çalışıyor.Bende çınarlıyı tercih edicem Allah nasip ederse...
Kent le altından kalkamayız yok yani o kadar gücüm ters bir durumda girdim mi rehin kalırım orda :) çınarlı sgk ile anlaşması varmı

Canim benim cok rahat ol ben hem histeroskopi hem laproskopi oldum inan anlamadim bile cok az agrilarin olucak ama herseye deger guzel sonuclar icin hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

canım düşer merak etme arkadaşımında yüksekti gerçe onun nasıl düştü bilmiyorum onada prolaktin böyleken hamile kalamzsın demşler oda erol tavmargene
gitmişti orda aşıla yaptılar hemen ilk denemede tutmuştu maşallah şimdi 7 yaşında oğlu var hatta tedavisiz 6 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı o yüzden çok takma normale döner ben aynı bildiğin gibi devam kilo vermeye çalışıyorum biliyorsun troid hastasıyım insülin direncim var onun içinde endokrine gideceğim tekrar bakalım nasıl çıkacak insülin :)

Kaçtı cnm insulin direncin bende de varmis diyet ve sporla düşürdüm.13 kilo verdim. Bnm ki pkos a bagli. Pkos olanlarda insulin direnci olabilirmis.

4tane hastane ile çalışıyormuş canım kent neden kötü MÜ canım sanırım kentle çalışmıyor

4tane hastane ile çalışıyormuş canım kent neden kötü MÜ canım sanırım kentle çalışmıyor
Salim şehir Ali her aradığınızda telefonda çok yardımcı oluyor ve Gebeliği sıkı takip ediyor gebe olduğumu öğrendiğimden beri her hafta GÖRDÜ şimdi 2haftada bir Görüyor ,çok çağırıyor ama ayda bir Ücret alıyor

Özel sağlık yok canım bende..kuvez durumu filan olursa kaldıramam maddi olarak kent hast.
Bizde yok canım SGK anlaşmalı oldukları var tabiki aynı doktorda doğum yapan Arkadaşlarım var sen bilirsin ama ben çok mennunum tüp bebeğimde çok özel ilgilendi sonunda başardık

Bizde yok canım SGK anlaşmalı oldukları var tabiki aynı doktorda doğum yapan Arkadaşlarım var sen bilirsin ama ben çok mennunum tüp bebeğimde çok özel ilgilendi sonunda başardık
Bakalım keseyi görelim kalp atislarinida duyalım..sende pıhtılaşma varmıydı canım

Kaçtı cnm insulin direncin bende de varmis diyet ve sporla düşürdüm.13 kilo verdim. Bnm ki pkos a bagli. Pkos olanlarda insulin direnci olabilirmis.
canım benimki 24 çıkmıştı bende insülin drenci haricinde troid hastasıyım troid bezlerim tamamen alındı bu yüzdende çok zor kilo veriyorum

canım benimki 24 çıkmıştı bende insülin drenci haricinde troid hastasıyım troid bezlerim tamamen alındı bu yüzdende çok zor kilo veriyorum
Bende hep cok zor kilo veriyrdm .kendi cabalarimla. Cok az yemek yerdim. Ekmek yemezdim. Doymazdim hep ac gezerdim ama kilo vereemezdim. Eylulde olumsuz tupbebekten sonra diyetisyen e gittim. Guzel bi liste verdi. Gercektem her seyden yedim.neyi neyle neyin yerinw yemem gerektiğini ogrendim. Kesinlikle yardim al. Yuruyuste yaptim yaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…