canım almazmıyım ben sana başımdan geçenleri anlatsam şaşırırsın yanlış tedavilerden hrmon tedavilerinden o kadar çok kilo aldımki üzerine birde troid hastası olduğumu öğrendim ameliyat dendi sonuç kötü geldi atom tedavisi gördüm onu gördüm bunu gördüm derken ilaç üstüne ilaç hem seneler geçti he o tedaviler yüzünden aldığım kilolar üstümde kaldı 150 kiloyu geçtim ondan sonra obezite bölümüne gittim spor ve diyetle 52 kilo verdim fakat bu 1 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisinde yine çok kilo aldım metebolizmam çok yavaş olduğu için aldığım ilaçlar hemen kilo aldırıyor bana şimdi en azından bir 15 kilo vermeden 3. denemeye başlamayacağım allahım herkese bu tedavilerde güç kuvvet versin kolaylık versin rabbim kimseye aratmasın :)Bende hep cok zor kilo veriyrdm .kendi cabalarimla. Cok az yemek yerdim. Ekmek yemezdim. Doymazdim hep ac gezerdim ama kilo vereemezdim. Eylulde olumsuz tupbebekten sonra diyetisyen e gittim. Guzel bi liste verdi. Gercektem her seyden yedim.neyi neyle neyin yerinw yemem gerektiğini ogrendim. Kesinlikle yardim al. Yuruyuste yaptim yaninda.
Çok şükür bir problem yok canım iyiyim. Meraktayım keseyi görmek için gün sayıyorum. Haftaya mayıs 7 veya 8 inde ultrasona gidicem hayırlısıyla inşallah. 10 gün kaldı :)Sen nasılsın canım var mi bir problem..iyimisiniz..
Bana da 9 u dediler..ben çok meraklı tim dayanamicam yaaa çok var dahaaÇok şükür bir problem yok canım iyiyim. Meraktayım keseyi görmek için gün sayıyorum. Haftaya mayıs 7 veya 8 inde ultrasona gidicem hayırlısıyla inşallah. 10 gün kaldı :)
Dr un kim bence once ona git ondan sonra baska dr a gorun tatmin olmazsan. Sonuçta sureci biliyor. Israel aruh a ben gidiyrm. Memnunum.gercekleri hemn soyluyor yuzunden de anliyrm artik. Seni cok oyalamaz. O yonunu seviyrmKızlarrrrr unutmadım siziiii .. takipteyim:)))
Dün dr gittim. Rahim kalınlaşmamış. 4.5 mm Tekrar histeroskopi olacağım.. İlk adetin bittiğinde ara hemen dediler. O kadar ilaca kalınlaşmıyor.( tam kafayı yemek üzereyim. Kuruntudan. Ondan tutmamış olabilir dedi tüp bebek. Sen bir de 2 kere kendiliğinden hamile kalmışsın. Kürtaj ve düşük te yapar dedi. Ama mutlaka görmem lazım dedi. Bakalım dua edin bana . Çok stres yaptım.. Cumaya kadar ilaçlara devam. Cuma bırakçam 4 gün sonra regly olurum. Bu arada size de sorayım. İsrael aruhtan da randevu aldım. Onada bi gitsem mi? Yoksa hiç kafamı karıştırmamalımıyım?
Yok canım arkadaşda vardı ona direkt tedaviye başladı 9ay iğne olacakmış ben corasprin kullanıyorumBakalım keseyi görelim kalp atislarinida duyalım..sende pıhtılaşma varmıydı canım
Canım histereskopi daha önce olmadin mi o zaman onu başka doktor mu yapmisti..tekrar niye isteniyorki..Benim bildiğim kürtaj da hsg istiyorlar tıkanıklık varsa parça kalmışmi diyeKızlarrrrr unutmadım siziiii .. takipteyim:)))
Dün dr gittim. Rahim kalınlaşmamış. 4.5 mm Tekrar histeroskopi olacağım.. İlk adetin bittiğinde ara hemen dediler. O kadar ilaca kalınlaşmıyor.( tam kafayı yemek üzereyim. Kuruntudan. Ondan tutmamış olabilir dedi tüp bebek. Sen bir de 2 kere kendiliğinden hamile kalmışsın. Kürtaj ve düşük te yapar dedi. Ama mutlaka görmem lazım dedi. Bakalım dua edin bana . Çok stres yaptım.. Cumaya kadar ilaçlara devam. Cuma bırakçam 4 gün sonra regly olurum. Bu arada size de sorayım. İsrael aruhtan da randevu aldım. Onada bi gitsem mi? Yoksa hiç kafamı karıştırmamalımıyım?
Sen tınaztepe ye gidiyordun dimi canım.ben olsam giderdim kafani karistirmayayim ama biliyorsun şifa da aşılamam tutmayınca bana korun demişti ilaç vermişti..irenbe ye aral beye gittim sudekan â gittim..içme dediler ilaçları hamile kalıyorsun sen dediler..eşinin değerleri düşük dediler..keçiboynuzu yaptım ona kendime havuç incir o ay hamile kaldım zaten..Kızlarrrrr unutmadım siziiii .. takipteyim:)))
İlaç olarak ne kullanıyorsun peki sen canım folik asit progesteron??Yok canım arkadaşda vardı ona direkt tedaviye başladı 9ay iğne olacakmış ben corasprin kullanıyorum
Dr un kim bence once ona git ondan sonra baska dr a gorun tatmin olmazsan. Sonuçta sureci biliyor. Israel aruh a ben gidiyrm. Memnunum.gercekleri hemn soyluyor yuzunden de anliyrm artik. Seni cok oyalamaz. O yonunu seviyrm
Ama bnm anlamadigim hemen rahim kalinligi olculuyor yumurtalardan once senin nasil olculmedi tup bebekte hayret ediyrm
Sen tınaztepe ye gidiyordun dimi canım.ben olsam giderdim kafani karistirmayayim ama biliyorsun şifa da aşılamam tutmayınca bana korun demişti ilaç vermişti..irenbe ye aral beye gittim sudekan â gittim..içme dediler ilaçları hamile kalıyorsun sen dediler..eşinin değerleri düşük dediler..keçiboynuzu yaptım ona kendime havuç incir o ay hamile kaldım zaten..
canım erdal beye artık gitmiyorum. dr değiştirdim. arkadaşımın abisine gidiyorum. irenbe de kaan bozkurt. 3. gidişim rahim kalınlaşmıyor. 4.5 mm fitil, estfrem, birde bant verdi. kalınlaşmadı... tekrar yapacağım bunun sebebini görmem lazım. dedi. evet erdal bey yapmıştı. yapışıklık var demişti..kaan bey tekrar yapacağım dedi. kafam o kadar karışık ki anlatamam.Canım histereskopi daha önce olmadin mi o zaman onu başka doktor mu yapmisti..tekrar niye isteniyorki..Benim bildiğim kürtaj da hsg istiyorlar tıkanıklık varsa parça kalmışmi diye
Anladığım kendi tekrar gormek istiyor kaan hoca..histereskopi de rahimi inceltirmis arKadasimin doktoru demişti hemen hamile kalma 1 adet geçsin o zaman da tutmaz bebek demişti...ben hsg çekilince tekrar kendim denesem mi diye düşünmüştüm..hsg sonrası hemen kalabilirsin ama histereskopi den sonra olmaz demişti.çünkü kamerayla duvarlar incelendiği için duvarlar ister istemez inceliyor demisticanım erdal beye artık gitmiyorum. dr değiştirdim. arkadaşımın abisine gidiyorum. irenbe de kaan bozkurt. 3. gidişim rahim kalınlaşmıyor. 4.5 mm fitil, estfrem, birde bant verdi. kalınlaşmadı... tekrar yapacağım bunun sebebini görmem lazım. dedi. evet erdal bey yapmıştı. yapışıklık var demişti..kaan bey tekrar yapacağım dedi. kafam o kadar karışık ki anlatamam.
Evet israel bey cok yogun yeni hastalari 1 ay erteliyorlarmis. Gecen oradayken duydum. Bence kaan bozkurtta iyi . Cok okudum burda.irenbeden cok memnun olan varcanım ben erdal akmana gittim.. ilk tüp bebeğim olduğu için hiç bilmiyordum rahim kalınlığının önemli olduğunu.. bana da rahim kalınlığın bu denilmedi. hep yumurrtalarıma bakıldı. ..olumsuz sonuç olunca... daha önce kendin hamile kkalıyorsun tüp bebek neden tutmadı sorusu kaldı aklımda.. sonra aile dostumuz abisini eve çağırmış. (irenbe de dr.) benden de evrakları istemişti. getir göreyim diye. ona anlattım. orda konuştuk. regly olduğunda bana gel dedi. ona gittim bu 3. gidişim. ama ben bu zamanda da israel aruhtan randevu almıştım. 1 ay sonraya verdiler..
Kizlaaaarrr canlarım çok sinirlerim bozuldu kader arkadaşlarım..bugün 5.tutunma iğnesini yaptırdım..3 gündür 82 yaşında bir hemşire teyze yapıyor eli çok hafif ama ne farkettim biliyormusunuz teyze ampulün içindeki bütün ilacı çekmiyor muş galiba..yarısı ampul de yani ben kaç gündür ondan az ilaç mi aldım içime kurt düştü iki gündür gene leke ondan mi başladı acaba..uff yaaa..ne bahtsizim kızlar ben ne bu hep aksilik ama benim de dayancak gücüm kalmıyor artık çok sinirlerim bozuldu agliycam yaaa...
CANIM ARKADAŞIM İNSÜLİN AÇLIK 8 ÇIKTI SENCE çokmu birde tokluk şeker 2.saate 180 falançıkıyotr sende 24 çıkan tahlil hangisi bu arada kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRcanım benimki 24 çıkmıştı bende insülin drenci haricinde troid hastasıyım troid bezlerim tamamen alındı bu yüzdende çok zor kilo veriyorum
Canin nette insulin direnci hesaplama yaz. Orada insulinle aclik sekerini carpip bi degere boluysn . Ablam dr bnm oyle hesapliyor. Sadece aclik insulin yeterli degil. Yada yaz bakip ben hesaplayayimCANIM ARKADAŞIM İNSÜLİN AÇLIK 8 ÇIKTI SENCE çokmu birde tokluk şeker 2.saate 180 falançıkıyotr sende 24 çıkan tahlil hangisi bu arada kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?