Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bu arada kan verdim muayene oldum. Sonucunu bekliyrm. Dr normalde en az 3 tane 17 mmnin uzerinde olunca catlatip topluyrz sende de var dedi.ama kuru kalabalik ta var arkadan gelen minikler. Sonuca göre tekrar yazarim ah toplanirsa iyi olur 3gun tatilde var

Canin nette insulin direnci hesaplama yaz. Orada insulinle aclik sekerini carpip bi degere boluysn . Ablam dr bnm oyle hesapliyor. Sadece aclik insulin yeterli degil. Yada yaz bakip ben hesaplayayim
ÇOKKK TEŞEKKÜRLER ÇOKK SAĞOLASIN AÇLIK 90 93 GİBİ ALLAH RAZI OLSUNNNN GLİFOR KULLANIYORUMBİRDE ÇOKK MERAK ETTİM GLİFORDADA METFORMİN VAR MATOFİNXR DEDE METFORMİN VAR AMA MATOFİN XR DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER İÇ ETKEN MADDESİ AYNI BU KONUDA FİKİR SAHİBİMİSİNİZ

Canimsurdan hesapladim

http://www.sanalicerik.com/homa-insulin-direnci-rezistansiir-nedirhesaplama-formulu/

1.77 cikti senin bnmde en son oyleydi. 2.5 ve uzeri insulin direnci var kabul ediliyrms. Gliforu bende 2kere 1000lik iciyrm diğerini bilmiyrm ama birakma ic devamli

CANIM ARKADAŞIM İNSÜLİN AÇLIK 8 ÇIKTI SENCE çokmu birde tokluk şeker 2.saate 180 falançıkıyotr sende 24 çıkan tahlil hangisi bu arada kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sanada günaydın arkadaşım :) canım her hastanenin bir değer aralığı var senin değerin benim gittiğim hastaneye göre normal görünüyor ama tokluk değeri yüksek gibi bence en güzeli doktoruna göster o sana daha iyi açıklar benim insülün direncim 24 çok yüksek hastane referans değerine göre 10 un altında olması lazım

Canım bana da doktor 4 tane büyük var arkadan gelen küçükler var demişti. Ama belli de olmaz bazen onlar da büyük çıkabiliyo demişti ve bende 8 tane olgunlaşmış çıkmıştı. Belli olmaz bence. İnşallah bu ara olur toplama işlemin :)

Çatlatma iğnesi vurulacağını gün progestoron hormonuna bakacak mı canım arkadan gelen minikler çokmuş progestoronuna kesin baktır 1.5 üzerinde olduğunda transferi erteleyip embriyoları dondurması Lazım benim ilk transferim ondan ertelendi doktor yapsak bile tutma ihtimalini azaltır Demişti . Tüp bebekte Püf noktası

Kızlar merhabaaaa. adetim 12 gün geciktiği için başlayamadım tedaviye . Bugün SU tüp bebeğe gidip muayene oldum.endometrium 5 mm dediler .adet olmam için en az 12 mm olması gerekiyormuş.21 günlük ilaç bitimi adet olacakmışım.doktor güleryüzlü Nuray hanım.ama tuvaletler hijyen bakımından yeterli gelmedi bana . Birde benim evime ters . Iyi hoş ÇOĞU merkez uzak zaten .O Yüzden karar veremedim açıkçası .başka bi merkeze mi gitsem acaba ? Medical parkta Ahmet zeki Işık mıydı doktorun adı ordan randevu alsam mı diye düşünüyorum . Of offf.çok gerginim.

Canım ben symrna art de tedavi oldum ve çok memnun kaldım. İstersen bi randevu al görüş. Ön görüşme yapıp her şeyi sorabilirsin.

Evet progesteron istedi cnm bekliyrm sonucu

Canım ben symrna art de tedavi oldum ve çok memnun kaldım. İstersen bi randevu al görüş. Ön görüşme yapıp her şeyi sorabilirsin.
2 nisanda smryna ya gittim ben. Merkez olarak su hastanesinden cok daha iyi,ilgili ve temizdi.Funda hanım soğuk geldi biraz.su hastanesinde de Nuray hanımı beğendim ama merkez hakkında aynı yorumu yapamayacağım.aslında bahane çok bulmak kolay.tek istediğim içime sinmesi sadece.su hastanesinde sıra beklerken duyduğum kadarıyla transfer için sabahın 8:30 unda arayıp aynı gün 11:30 da transfer gelin diyorlar.yetişebilir misiniz falan diyo arayan sekreter .bana çok Saçma geldi.en azından 1 gün önceden haber verilmeli diye düşünüyorum.teşekkür ederim _ x _ .hakkımızda Hayırlısı insallah

banada öyle yaptılar canım 1 gün öncesi yakındamı uzaktamı oturuyorum diye sordular sabah arayıp kaçta burda olmanız gerektiğini söylicez demişlerdi.Çözülmeye göre çağırıyorlarmış...

Eee yani şehit dışından geliyor olsan mesela muğladan nasıl gelcen bencede çok saçma..onu kendilerinin ayarlaması lazım..sonuçta embriyolar hepsi aynı soguklukta çözülme leride 3 aşağı 5 yukarı aynıdır..beni hastaneye sabah 8.30 ta çağırdılar ama transferim 11 11.30 gibi olmuştu

En Güzeli transfer günü belli olsun .bi kaç saat beklemeye değer merkezde. Hemen gelin deyince stres Telaş yapmak daha kötü.evim merkezi yerde Hatay - üçkuyularda ama sorunum her zaman eşim Yanımda değil.kardeşimde her zaman izin alamaz.arabada kullanamıyorum.tabi tedaviler başladığı zaman eşim en az 2 hafta izmirde kalmak zorunda.eşim inşaat mühendisi şantiyeye gidiyor şehir dışına.hep ayrıyız hep ... Ondan sonra nasıl denk gelsinde bebiş olsun .9 aydır uğraşıyoruz .

Sen hangi aşamadasın ? Memnun musun doktordan hastaneden ? Merak ettim.sanırım okumadım senin yazışmalarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…